counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
Всі новини...

Знаки Зодіаку та їхні паранормальні здібності. Кому дано, а кому - ні


Переглядів: 6750


Знаки Зодіаку та їхні паранормальні здібності. Кому дано, а кому - ні

У більшості людей є такі здібності, навіть якщо вони цього не помічають. Наприклад, ви можете точно визначити, коли хтось бреше, або ж передчуваєте прийдешні події. Іноді ваші здібності виявляються тільки в певних ситуаціях, але ви все списуєте на інтуїцію, не більше. До речі, на це може помітно впливати і ваш зодіакальний знак.

1. Риби

Більшість Риб навіть не знають, наскільки вони обдаровані в цьому плані. Вони просто покладаються на свою інтуїцію при прийнятті рішень. Цей знак вміє читати думки людей, навіть якщо між ними немає сильного зв'язку, і він завжди знає, коли станеться щось добре чи погане. Риби дуже співчутливі, а в більшості випадків їх здатності проявляються в формі музи, яка допомагає їм в їх мистецтві.

2. Рак
Паранормальні здібності Рака проявляються у них з точки зору емоцій - вони можуть відчувати, коли хтось засмучений, навіть якщо ця людина зовні виглядає спокійним. Рак - це типовий емпат, що пропускає все через себе. Він також дуже чутливий до космічних вібрацій, особливо коли слухає музику. З них виходять відмінні екстрасенси.

3. Терези
Терези зазвичай не вірять у наявність у них таких здібностей, але тим не менш у них постійно трапляються дежавю, передчуття або спогади про минулі життя. Самі ж Ваги сприймають подібні відчуття як абсолютну випадковість чи збіг. На жаль, вони занадто ліниві, щоб розвивати свої навички.

4. Скорпіон
З усіх знаків зодіаку Скорпіони краще всіх читають думки людей. Справа не тільки в тому, що вони можуть сказати, про що ви думаєте, вони також мають здатність знати, що ви приховуєте. І це парадокс, тому що Скорпіон сам схильний вести себе дуже таємниче і загадково, не кажучи вже про його величезну скритність. Скорпіони ненавидять брехунів і відчувають неправду за версту. На жаль, але нерідко своїми здібностями вони користуються для маніпулювання і контролю над іншими.

5. Близнюки
Подвійні Близнюки вміють перебувати відразу в декількох місцях одночасно. Поки їхнє фізичне тіло залишається, наприклад, в ліжку, вони ментально присутні десь ще, причому часом їх навіть можуть бачити люди в абсолютно земної людської формі. Це дуже загадковий знак в плані екстрасенсорних здібностей.

6. Овен

Овен має здатність точно знати, що станеться далі. Це дар, вміння або навички, який притаманний практично будь-якій людині цього знака, але далеко не кожен Овен може в цьому вмінні розібратися і правильно його застосовувати або трактувати.

7. Діва
У Дів є здатність візуально сприймати картини і бачення чогось нового, що настане або трапиться в майбутньому. Причому цей знак вміє відчувати як прийдешні можливості, так і загрози. Діва - геніальний планувальник, тому такі відчуття вона піддає логічної обробки та аналізу, не особливо вважаючи себе екстрасенсом.

8. Лев
У кожного Льва всередині вбудовані особливі природні годинник. Йому не потрібен будильник, бо цей знак дивно відчуває час і ніколи не спізнюється. Він не віддає собі звіту в тому, як це виходить, і вважає таку особливість абсолютно природною, а не паранормальной.

9. Телець
Телець - особистість приземлена, але у нього є здатність відчувати кордони. Він не буде їх переступати або порушувати, а вроджений такт не дасть йому когось боляче образити або зачепити. Проте такий дар Телець повністю ігнорує, він дуже логічний і прагматичний, а тому в надприродне не вірить.

10. Стрілець
Стрільці - не екстрасенси по своїй натурі. Вони радіють життю і отримують задоволення від дрібниць. Цей знак завжди і всім задоволений, а тому йому нема чого турбуватися про майбутнє або зчитувати думки і настрої інших людей. Такий дар виглядає в його очах певним зобов'язанням і навіть тягарем.

11. Козеріг
Козероги, як правило, практики, а не екстрасенси. У них трохи розвинена інтуїція в плані кар'єри або бізнесу, але ось ризикувати, прислухаючись до внутрішнього голосу, вони навряд чи будуть. Трапляються моменти, коли у Козерога може бути якесь неясне бачення або передчуття чогось, але він занадто його боїться, щоб намагатися це зрозуміти.

12. Водолій
Цей знак, який за своєю природою є новатором, генієм і прогресивною людиною, на подив практично не володіє паранормальними здібностями. Хоча можна сказати, що Водолій є екстрасенсом в плані винахідництва та інновацій, але ось відчувати інших людей на духовному рівні йому не дано, розповідає Flytothesky.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Як блокувати негатив людей, які вас не люблять
Подобатися всім неможливо Щоб не втрачати удачу та життєву легкість, важливо вміти блокувати негатив, що виход....
Закони карми, про які має знати кожен
Закони карми, про які має знати кожен
Карма та кармічні закони відомі людям з давніх-давен Багато хто чув про такі слова і фрази, як "миттєва карма"....
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
У сучасному світі обман і хитрість часом сприймаються як норма Нечесність є як у фінансових, так і в любовних ....
Як позбутися втоми та апатії: ефективна медитація
Як позбутися втоми та апатії: ефективна медитація
Зазвичай ми ігноруємо стан «вичавлений лимон», забуваючи про те, що синдром хронічної втоми небезпечний, адже ....
Як відповідати на образи, хамство чи брехню, щоб не зруйнувати власне біополе
Як відповідати на образи, хамство чи брехню, щоб не зруйнувати власне біополе
Біополі є у кожної людини, і коли вона ослаблена, відбуваються різного роду неприємності Ослаблена енергетика ....
більше матеріалів
/-0,40798187255859-/ /-pc-/
Top