counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Чи зможе «Ліверпуль» поборотися за титул чемпіона Англії?


Переглядів: 60


Чи зможе «Ліверпуль» поборотися за титул чемпіона Англії?

У минулому сезоні «Ліверпуль» під керівництвом Юргена Клоппа здорово виступив в рамках АПЛ, де впевнено зайняв третє місце. Більш того, головний успіх був в Європі, де команда дійшла до фіналу Ліги чемпіонів, але поступилася у вирішальному поєдинку «Реалу». Примітно, що вже на стадії плей-офф ЛЧ «червоні» впевнено розібралися з «Манчестер Сіті». Команда, яка до того фактично не програвала в Англії, на цей раз була впевнено обіграна суперником. У чемпіонаті підопічні Клоппа також залишали «городян» позаду, а ось змагатися з більш слабкими командами їм часом важко.

Коли проти «Ліверпуля» грають в закритий футбол, «червоні» не можуть продемонструвати свою фірмову швидкість, через що багато їх лідерів губляться на полі. Цього літа клуб грунтовно зміцнив півзахист, куди були куплені: Фабіньо; Кейта; Шакірі.
З таким поповненням можна розраховувати на більш успішний виступ в англійській Прем'єр-лізі, де Ліверпуль жодного разу не ставав чемпіоном. Справа в тому, що, коли клуб знаходився на вершині турнірної таблиці внутрішньої першості, чемпіонат ще називався «Перший дивізіон».

Конкуренцію команді складуть: «Сіті», «Юнайтед», «Челсі», «Тоттенхем». Загалом, головні фаворити залишилися незмінні. Однак зараз «червоним» важливо закріпити успіх на європейській арені, де їм кине виклик той же «Реал», «ПСЖ», «Баварія», ФК «Барселона».

Шанси на чемпіонство
Головним фаворитом сезону в рамках АПЛ, безумовно, залишається «Манчестер Сіті», проте, Клопп славиться вмінням вичавлювати з підопічних максимум. Німець зумів дійти до фіналу ЛЧ з командою, де зоряним було тільки напад, що ж тепер вдасться йому, коли склад став більш сильним.

При цьому тренер усвідомлено відмовився від підписання голкіпера, сказавши, що повністю довіряє Каріусу, хоча після кошмарних помилок в матчі з «Реалом» все поспішив списати цього воротаря. Шанси на перемогу в АПЛ у команди також є. Вона добре зіграна, в кожній з ліній є справжня зірка, ну а про те, що Салах або Фірміно здатні самостійно вирішити результат протистояння, і говорити не доводиться.
Головна складова, яку необхідно додати команді, - це стабільність і вміння брати очки там, де належить. Якщо вдасться це зробити, то можна сміливо розраховувати на те, що вже в найближчому майбутньому про «Ліверпуль» будуть говорити не як про вічну невдаху, а як про приклад для наслідування, у якого був просто занадто довгий шлях до тріумфу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
більше матеріалів
/-0,38025093078613-/ /-pc-/
Top