counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Будьте обережні: найбільш заздрісні і "чорні" знаки Зодіаку


Переглядів: 8022


Будьте обережні: найбільш заздрісні і чорні знаки Зодіаку

Вразливість і злопам'ятність зазвичай народжуються з глибокого почуття невпевненості, і деякі знаки зодіаку занадто добре знають ці почуття. Хто в цьому винен, важко сказати, але вони не можуть позбавитися негативних емоцій і часом навіть радіють чужим невдачам і провалам.

1. Овен

Овен - особистість сильна, але він на подив нетерпимий до щастя та успіхів інших людей. Хоча він хотів би переконати всіх навколо в своїй доброзичливості і співчутті, але це не так. Овен потай і відкрито обурюється тим, що хтось більш забезпечений і удачливий, ніж він. Йому подобається принижувати людей - саме так проявляється його обурення.

2. Діва
Діва не приховує своїх почуттів: вона обурена вами і ображена. Ваша зовнішність, ваші відносини, добробут і здоров'я - все це може викликати напади заздрості, замасковані під невдоволення вашою поведінкою. Діва рідко радіє за іншу людину і не говорить компліментів, а в кращому випадку тільки кивне головою або байдуже потисне плечима.

3. Терези
У Терезів є проблема зі сприйняттям успіху інших людей, особливо якщо Терези таємно бажають, щоб у них було все те, що є у тієї людини, якій вони заздрять. Терези швидко виносять оціночні судження і розвішують на навколишніх ярлики, не в змозі впоратися з власними негативними емоціями.

4. Скорпіон
Скорпіон обурюється тим, що поза його контролем. Якщо ви відмовляєтеся йому підкорятися, він затаїть на вас злість за те, що ви хочете свободи і незалежності. Чужа самостійність і небажання слухати директиви Скорпіона, шалено його обурюють, а тому ви ризикуєте стати його ворогом серйозно і надовго. А таких образ цей знак не прощає.

5. Водолій
Водолій ревнивий, заздрісний і уразливий. Він не тільки здатний носити камінь за пазухою, але ще і страждає ненавистю до тих, хто домігся слави і визнання, а також демонструє свої помітні успіхи. Водолії чесно визнають, що вони чогось не досягли у своєму житті, але вони також потай зневажають везунчиків за те, чого досягли вони.

6. Риби

Риби використовують будь-яку можливу причину, щоб образитися. До речі, у багатьох випадках це відбувається і через заздрість і ревнощі. Якщо ви щасливі у відносинах, Риби будуть вважати, що ви цього не заслуговуєте. Якщо у вас відмінна фігура, Риби зійдуть з розуму від злості. Вони вважають, що всі бонуси в житті повинні щедро видаватися тільки їм, а не іншим людям.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів
/-0,39383292198181-/ /-pc-/
Top