counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

7 моментів, які роблять жінку нецікавою для чоловіків


Переглядів: 1502


7 моментів, які роблять жінку нецікавою для чоловіків

Ні слова про зовнішній вигляд - лише про особистісні якості і характеристики. Часом неприємні риси людського характеру абсолютно «вбивають» навіть найсексапільнішу зовнішність. Які ж моменти змушують жінку втратити всю свою «привабливість» в очах чоловіків?

1. Ви любите пліткувати

Не піддавайтеся спокусі поділитися з вашим чоловіком останніми чутками, скандалами і історіями, які пов'язані з життям ваших друзів, сім'ї і колег. Хоча ваші наміри начебто здаються вам непоганими: ви намагаєтеся налагодити спілкування, знайти теми для розмови і тримати свого хлопця в курсі подій. Проте, обговорюючи непорядні дії інших людей, ви тільки показуєте те, наскільки низька ваша самооцінка. Не намагайтеся порпатися в чужій брудній білизні, щоб на тлі цього виглядати цікавішою і кращою.

2. З вами нема про що говорити
Ні, ви не повинні мати вчений ступінь, щоб залучити чоловіка інтелектуальними бесідами. Однак сильній статі дійсно подобається, коли дівчина підтримує цікаві теми або, принаймні, може розповісти щось пізнавальне і не боїться діалогу. Побачення має бути захоплюючим і незабутнім, а не нудним і виснажливим.

3. У вас немає цілей і амбіцій
Більшості чоловіків не цікава партнерка, яка не має будь-яких цілей або розуміння напрямку, куди рухатися далі. Їм не до душі, коли дама плутано пояснює, наскільки вона загубилася в житті і не знає, що з цим далі робити. А якщо ви покажете, що вам нічого не подобається, і взагалі ви до всього байдужі, то це і зовсім чоловіка відштовхне. Йому хочеться підтримувати вас, а не рятувати, коли ви не хочете працювати і нічим не займаєтеся. Це особливо актуально, якщо на вашому тлі у чоловіка якраз є чітке бачення його майбутнього.

4. У вас немає власної думки
Вірте чи ні, але якщо ви в усьому погоджуєтеся з чоловіком, йому це може не дуже сподобатися. Коли ви боїтеся висловити свою думку, тому що хочете уникнути конфлікту або просто боїтеся, що він вас кине, ви насправді тільки демонструєте відсутність відкритості та щирості. Зрештою, здатність висловлювати свої справжні думки і почуття - це те, що допомагає зміцнити зв'язок між людьми, дозволяючи їм пізнати один одного на більш глибокому рівні. Ви повинні вміти показувати своє справжнє «я». Пам'ятайте, що чоловіків не цікавлять власні клони, що завжди йому підтакують.

5. Ви вдаєте з себе бідну і нещасну дівчину
Багато дитячих казок змушують вас повірити в те, що чоловіків приваблюють нещасні дівчата, яких потрібно рятувати з біди, спритно вбиваючи вогнедишних драконів. Забудьте про це! В реальності чоловіки не люблять жінок-жертв, оскільки це демонструє вашу незрілість і несамостійність. Замість того щоб намагатися привернути його увагу до катастрофічних ситуацій у своєму житті, в яких він повинен прийти і врятувати вас, попрацюйте зі своєю самооцінкою і навчіться вирішувати проблеми самі.

6. Ви вважаєте, що чоловіки повинні платити за все

Ця традиція, настільки глибоко укорінена в суспільстві, стверджує, що чоловіки повинні платити за все: за вечерю, кіно, розваги. Немає нічого страшного, якщо чоловік запрошує жінку, з якою він зустрічається, і хоче заплатити за квитки або їжу, проте не потрібно намагатися скористатися ситуацією чи зловживати нею. Кавалери відчувають себе набагато комфортніше, якщо дама час від часу пропонує сама оплатити свій рахунок або хоча б розділити його навпіл.

7. Ви матеріалістичні
Коли жінка стає надмірно матеріалістичною, вона перетворюється на кошмар для чоловіка. Ми всі хочемо жити якісним і гарним життям - і це нормально. Однак, коли це бажання стає одержимістю завжди мати все найкраще, чоловік незабаром починає підозрювати і прозрівати, що ви взагалі не зацікавлені в самих відносинах. Пам'ятайте, що ваш партнер цінний не через гроші, які він на вас витрачає, і не через наявність у нього дорогого телефону. Він цінний (а точніше безцінний) тим, як він мислить, діє і ставиться до вас.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба у гороскопі на 4 травня 2024 року звертає увагу на потенційні зміни в особистих відносинах для дея....
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 4 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Ранок 4 травня обіцяє бути цікавим та сприятливим для багатьох представників знаків зодіаку За словами Тамари ....
більше матеріалів
/-0,47652792930603-/ /-pc-/
Top