counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Чому до цього часу неодружена? Вісім головних причин самотності


Переглядів: 913


Чому до цього часу неодружена? Вісім головних причин самотності

Страх самотності по праву займає місце в перших рядах нашої душі, і, підозрюю, для жінок це більш сильне переживання, ніж для чоловіків. Стереотипи на кшталт «Після 30 років нікого нормального не зустрінеш» або «Народжувати потрібно, поки молода» тиснуть на нас, вимагаючи шукати кандидатів у батьки дитині. Починаєш почуватися в чомусь винною, якщо у тебе немає пари, доводиться постійно ламати голову, де і з ким провести свята, бо більшість друзів уже сімейні і тобі - одиночці, не раді.

Подруги намагаються звести тебе з самотніми друзями чоловіків, але з кожним роком їх стає все менше. Тобі доводиться уникати незручних ситуацій звідництва, коли тебе звуть як кандидатуру на роль завидної нареченої. І чим ближче відмітка 30 років, тим страшніше стає, що не вистачить казкового принца і всіх породистих цуценят вже розібрали...

Але не варто піддаватися похмурим настроям, скільки прикладів вдалих шлюбів саме в зрілому віці, а коли обертаєшся на західні тенденції, здається, що виходити заміж раніше 30-35 років взагалі непристойно, пише "Іветта".

У цій статті я хочу звернути твою увагу на неусвідомлювані причини самотності, коли ти хочеш зустріти свого чоловіка, створити сім'ю, а все якось не складається. І справа тут зовсім не в тому, які настрої панують у суспільстві, що прийнято, а що ні. Можна завести тисячу романів, які ні до чого не призведуть.

Наш список допоможе визначити, що заважає на шляху до сімейного щастя.

1. Ти не готова йти на компроміси

Прописна істина про те, що відносини - це постійна робота і взаємні поступки, є каменем спотикання для багатьох із нас. Серйозні стосунки вимагають жертв, відмови від безтурботного буття і вечірок до ранку. Якщо ти не хочеш нічого міняти в сформованому устрою, сподіваючись вмістити в нього і чоловіка мрії, то не дивуйся, що вони не затримуються в твоєму житті надовго.

Вимагаючи від чоловіка підлаштовуватися під себе, не поступаючись ні в чому, ти ризикуєш його втратити

Гнучкість, легкість - жіночі якості, які допомагають нам вибудовувати відносини. Наприклад, ти говориш йому: «Ненавиджу котів, віддай свою кішку комусь» або «Я не буду проводити вихідні з твоїми друзями, почуваюся серед них некомфортно». Це дуже жорстка позиція, яка ставить чоловіка перед вибором: або ти, або кішка; або ти, або друзі. В якийсь день йому набридне вибирати, і він піде до іншої.

2. Кар'єра насамперед

Сумно визнавати, але безжальна статистика підтверджує, що жінкам, які нині займають високі посади і постійно зайняті на роботі, складніше влаштувати особисте життя. Єдина втіха - жінці з високим статусом і дуже вдалою кар'єрою успіхи часто компенсують відсутність сім'ї. Якщо задоволення від кар'єри ти не відчуваєш, кидай і шукай другу половину.

3. Занадто великий список вимог

Начебто і чоловіків навколо багато, тільки ось все не ті: одружені, розлучені, розлучені з дітьми, які не готові до серйозних стосунків. А якщо йому за тридцять і при цьому він «без багажу», починаєш підозрювати, що з ним щось не те. Тобі хочеться, щоб поруч опинився хтось схожий на Тома Гарді. Поки реальну кандидатуру закриває образ «мужнього і сильного», тобі складно буде розглянути гідності звичайних чоловіків навколо. Між іншим, героїв із них роблять обставини, тому давай їм шанс проявити себе.

4. Ти не відпустила минулі відносини

Досвід попередніх відносин не завжди допомагає приймати нам правильні рішення в майбутньому. Часто він гальмує нас, заважаючи з упевненістю дивитися вперед. Так відбувається, якщо ми не осмислили і не винесли урок з невдалого союзу, ну або зробили неправильні висновки і діємо по старому, невдалому сценарієм.

Скільки жінок ненавидять чоловіків, які покинули їх, у яких вони були шалено закохані? Скільки згадує, як було добре з ним, стежать за його життям у соцмережах і сподіваються, що він одумається і повернеться?

5. Повторення сімейних сценаріїв

Чи не нагадує твоя доля життєвий шлях твоїх батьків? Чи не вважаєш ти (як, власне, і твоя мама), що «Всі мужики сво...» або «Краще бути самотньою, ніж терпіти п'яницю чи бабія»? Може, надивившись на невдалий досвід батьків, ти вирішила, що краще не ризикувати? Такі фіксовані ідеї проникають у наше життя непомітно і їх потрібно витягувати, щоб вони не визначали його.

6. Складний характер

Упертість, примхливість, лінь, егоїзм, брехливість - все це лише неповний перелік характеристик, які в невеликих дозах присутні в кожній з нас. Якщо ж у тебе зашкалюють деякі з цих параметрів, то жити душа в душу з чоловіком мрії у тебе навряд чи вийде.

Щоб перейти на рівень розкриття жіночності, тобі потрібно побороти в собі багато неприємних рис.

Непоступливий і шкідливий характер - ознака незрілої, закомплексованої особистості. Тому якщо стосунки не складаються, то винен не партнер - а ти.

7. Страх близькості

Глибина відносин вимірюється ступенем довіри партнерів один до одного. Наважуючись покохати, ми йдемо на ризик, що нам завдадуть білю, зрадять, використають наші слабкості проти нас. Переживши зраду в дитинстві або юнацтві, ти могла прийняти для себе рішення (свідомо чи не дуже), що більше нікому не дозволиш підійти дуже близько. Саме цей невидимий щит заважає наблизитися до тебе потенційним коханим, пізнати тебе ближче і почати серйозні відносини. Погодься - в світі постійно хтось страждає - хворіє, потрапляє в аварії, стає жертвою злочину. Але це не означає, що якщо зачинитися в бункері, то вийде прожити щасливе життя. Життя - це постійний ризик.

8. Бажання все контролювати

Воно також виникає з нашої недовіри до світу і оточуючих. Тому нам важко заплющити очі і повірити, що без тотального контролю все не впаде і ніхто тебе не зрадить. Спроби тримати все під контролем призводять до того, що чоловіки біжать від тебе, не встигнувши пізнати ближче і лише підтверджуючи твою теорію, що їм не можна довіряти. Перевірено на чоловіках - якщо нехтувати так людиною, вона втече від тебе, навіть якщо любить більше за життя, або ж залишиться і навчиться майстерно обманювати.

І найголовніше - ці поради стосуються не тільки жінок. Ті ж причини заважають жити і чоловікам.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
більше матеріалів
/-0,42661809921265-/ /-pc-/
Top