counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Золоті пістолети, бетмен-мобілі і гори діамантів. Як живе "золота молодь" голодуючого Зімбабве


Переглядів: 186


Золоті пістолети, бетмен-мобілі і гори діамантів. Як живе золота молодь голодуючого Зімбабве

Вони не стоять в черзі за хлібом, як дві третини населення Зімбабве. О ні, вони їздять на найдорожчих автомобілях в світі і п'ють напої по кілька тисяч доларів за пляшку. Для дітей еліти, другої в світі по бідності країни, шопінг в Парижі або Дубаї, куди вони літають на приватному літаку, прикрашеному золотом, є нормою. І найголовніше для них — обов'язкова демонстрація їх багатства в соцмережі. Dailymail зібрала найбільш кричущі придбання золотої молоді Зімбабве.

Діти зімбабвійськой еліти не соромляться демонструвати своє розкішне життя у всіх соціальних мережах. Не поступаються своєї матері, яку за любов до «прекрасного» прозвали Грейс «Гуччі», і сини поваленого президента країни 24-річний Роберт Мугабе молодший і 20-річний Чатунга Мугабе. 

Зімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, грошіЗімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, гроші

У вересні Роберт молодший купив два Rolls-Royce, а не так давно похвалився своїм чорним «Бетмобілем», на якому з'явився в Дубаї. Крім цього, в соцмережі син диктатора неодноразово демонстрував, що подорожує на приватному літаку, інтер'єр якого повністю прикрашений золотом.

На зовнішньому вигляді багатенький юнак теж не економить. Так, нещодавно, він похвалився придбанням дизайнерських кросівок від Джузеппе Занотти зі шкіри крокодила. Вартість позолоченого взуття 14 тис. доларів. А ще Роберт молодший має золотий револьвер, який стріляє губною помадою.

Зімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, грошіЗімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, грошіЙого брат Чатунга регулярно потрапляє в поле зору африканських ЗМІ як один з найбільш обурливих жителів континенту. Два тижні тому з'явилося відео, як він «обмиває» елітним шампанським Ace of Spades свій годинник Rolex, прикрашений діамантами. Прикраса обійшлася синові диктатора в 60 тис. доларів.

Але сини колишнього президента Зімбабве не єдині, хто витрачає великі гроші на власні забаганки в країні, де 93% народу живе за межею бідності. Наприклад 28-річні дочки магната і політика Філіпа Чіянга, Ванесса і Мішель. Їх тато є племінником Мугабе, а його статки становлять 280 млн. доларів.

Так Мішель їздить на Land Rover Victoria Beckham 2013 року випуску вартістю 100 тис. доларів, а свій медовий місяць на Сейшельських островах, який обійшовся в 65 тис. доларів, дівчина назвала дешевим відпочинком. Дочки багатого бізнесмена купують собі дорогі хутра, сумки з левової шкіри, а позолочені прикраси на торті до дня народження — звичайне явище в житті золотої молоді.

Зімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, грошіЗімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, гроші

Не погано живуть в Зімбабве і проповідники. Вони їздять по континенту під виглядом «пророків», проводячи релігійні концерти, які збирають публіку нарівні з концертами Мадонни. Серед таких і Уеберт Ангел. Він є виконавчим директором компанії The Billion Group і самопроголошеним «Богом професійного руху».

Нещодавно він опублікував свою фотографію поруч з жовтим Lamborghini. Любить проповідник і порозважатися. На одній з вечірок він витратив 17 тис. доларів, а свій день народження він відсвяткував за 32 тис. доларів.

Зімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, грошіЗімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, грошіЗімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, грошіМісцевий молодий магнат Френк Буянга має так багато автомобілів, що може позмагатися з колекціонерами. В автопарку бізнесмена — Rolls Royce за 320 тис. доларів. Буянга був наймолодшим мільйонером Зімбабве в віці 35 років. Він володіє власністю по всьому континенту і зараз проводить більшу частину часу в Південній Африці.Зімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, грошіНайбагатшою «дитиною» Зімбабве є Вікнелл Чівайо, або сер Уікнелл. Він володіє декількома об'єктами в Хараре, їздить на новітніх автомобілях виготовлених на замовлення, і часто проводить час за кордоном, особливо в США, де купує дорогий дизайнерський одяг і автомобілі.Зімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, грошіЗімбабве, діти бізнесменів, політики, золота молодь, гроші


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів
/-0,3991219997406-/ /-pc-/
Top