counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

З Великої Британії виженуть сотні тисяч мігрантів - секретний документ


Переглядів: 122


З Великої Британії виженуть сотні тисяч мігрантів - секретний документ

Британія буде боротися з низькооплачуваними трудовими мігрантами з Євросоюзу, що скоротить їхню кількість. Влада країни також позбавить європейських громадян права на переселення членів своїх сімей до Великої Британії. Нові правила описані в урядових документах, які випадково потрапили в руки журналістів, повідомляє The Independent.

У документах Міністерства внутрішніх справ зазначено, що нова система дасть уряду повноваження відмовити громадянам ЄС у в'їзді і в праві на працевлаштування. Також відомство зможе встановити мінімальний рівень доходу для всіх охочих залишитися у Великій Британії.

Документ передбачає, що роботодавці будуть змушені брати на певні посади тільки британців, в той час як іммігрантам, які бажають працювати в секторах економіки з низьким рівнем кваліфікації, буде відмовлено в робочих місцях. У майбутньому тільки трудовим мігрантам, які мають високий рівень кваліфікації, буде дозволено перебувати у Великій Британії довше 3 років.

Уряд також має намір ввести поріг мінімального доходу для деяких громадян ЄС, перш ніж їм дозволять залишитися. Поріг буде «розумним, але конкретним», щоб переконатися в тому, що людина може сама себе утримувати.

Далі в документі запропоновані нові обмеження на права мігрантів з ЄС, які хочуть перевезти до Великої Британії свої сім'ї. Документом пропонується вважати «членами сім'ї» тільки прямих кровних родичів (плюс довгострокових партнерів), узгоджуючи нові правила з нинішньою системою для не-громадян ЄС.

Зараз нові правила перебувають у розробці. Після того, як подробиці нового документа стали відомі широкому загалу, уряд заявив, що деякі пункти ще будуть обговорюватися. Але наявність цього документа підтверджує кінець вільного пересування між Британією та ЄС і поступовий перехід до нової системи. Він також показує, як відмова від законодавства ЄС дозволить Великій Британії урізати європейців у правах на своїй території.

Додатково буде встановлено новий прикордонний контроль: громадяни ЄС повинні будуть надавати паспорт при в'їзді до Великої Британії, а не внутрішні посвідчення особи ЄС, з якими вони можуть перетинати кордон зараз. Амбіції прем'єра Британії Терези Мей спрямовані на зниження кількості мігрантів до рівня нижче 100 тисяч осіб.

Опозиція вже щосили критикує законопроект. Представник Лейбористської партії, провідний прихильник кампанії «Відкрита Британія» Елісон Макговерн заявила: «Наша економіка значною мірою залежить від вкладу громадян ЄС. Тільки в нашому Міністерстві охорони здоров'я працює 60 тисяч трудових мігрантів, не кажучи вже про інші сектори економіки, зокрема на так званих «низькокваліфікованих» робочих місцях. Без їхнього вкладу наша економіка піддасться ризику».

переклад Анна Залозна

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
більше матеріалів
/-0,39589881896973-/ /-pc-/
Top