counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Унікальне сонячне затемнення. Астролог розповіла, що можна, а чого не варто робити в цей період


Переглядів: 358


 Унікальне сонячне затемнення. Астролог розповіла, що можна, а чого не варто робити в цей період

Сьогодні о 21:25 за київським часом розпочнеться унікальне сонячне затемнення, яке триватиме півтори години. Побачити це астрологічне явище зможуть тільки в США, проте його вплив відчують на собі всі жителі планети, кажуть астрологи.

Через те що в період затемнення послаблюється енергетичний потенціал, багато людей можуть відчувати слабкість, відтік сил і втому.


«Найбільш уразлива серцево-судинна система. Можливі скарги на головні болі - мігрень, напади гіпертонії. Навантаження на серце - тахікардія, прискорене серцебиття. Рекомендуються помірні фізичні навантаження», - пише на своїй сторінці в Facebook астролог Світлана Потіха.

Як зазначила Потіха, в першу чергу затемнення позначиться на житті представників сонячних знаків Лева, Водолія, Скорпіона, Тельця, а також Овнів і Стрільців.Вона радить в період сонячного затемнення, а це з 18 по 24 серпня, проводити більше вільного часу на природі.

Крім цього, астрологи зазначають, що в цей період підвищується схильність приймати здавалося б важливі, але в результаті невірні рішення і здійснювати доленосні вчинки, які, швидше за все, будуть незворотними. Тому починати нові справи, особливо ті, які не були заплановані заздалегідь, не варто. Також у цей період краще не приймати важливі рішення, від яких залежить майбутня доля. Наприклад, зміна роботи, пропозиція руки і серця, підписання важливих документів.

Астролог також радить у період сонячного затемнення уникати конфліктів з рідними.

«Можна грунтовно зіпсувати стосунки на найближчі 18 років. Якщо вам є що втрачати - приймайте зважені рішення, контролюйте своє его», - пише Потіха. 

У перші години після затемнення можна будувати плани на майбутнє, починати нові проекти, пов'язані із залученням уваги до себе, до своїх ідей і творчості. Це може бути реклама, піар-акції, презентації. Тиждень після затемнення астрологи називають часом активності і творчості. Так що ховатися під ковдрою не варто - краще приділити час творчості.

Також сонячне затемнення дає можливість швидко позбутися від непотрібних зв'язків, застарілих ідеалів і цінностей. Наприклад, можна порвати з людьми, які вам не подобаються, вийти з поганої компанії.

Однак сам день затемнення краще провести в спокої і не вдаватися до різного роду магічних ритуалів і практик. У період затемнення варто бути уважними на дорогах і в транспорті. Особливо сильно впливає сонячне затемнення на чоловіків.

Світлана Потіха впевнена, що це затемнення принесе зміни не тільки окремо взятим людям, але і в цілому Україні.


«Однозначно, події торкнуться перших осіб країни, політиків, публічних людей. Думаю, що зараз станеться закладка важливих подій, чогось значного, про що ми з вами дізнаємося тільки восени, через три місяці після затемнення - в третій декаді листопада 2017 року. Час буде небезпечним для всіх, хто бажає зберегти не просто лідерство, а й контроль над іншими людьми. Ситуації, які виникнуть в цей період, швидше за все, матимуть драматичний підтекст», - написала вона.

Астролог радить не давати під час сонячного затемнення порожні обіцянки. А взагалі період затемнень - це час для перезавантаження і переосмислення цінностей, сприятливий момент для визначення цілей і намірів.

Тетяна Стець

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,42738008499146-/ /-pc-/
Top