counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Відомий європейський сайт з пошуку нерухомості Airbnb змусять платити податки в ЄС


Переглядів: 98


Відомий європейський сайт з пошуку нерухомості Airbnb змусять платити податки в ЄС

Міністри фінансів ЄС обговорять, як змусити онлайн-компанії для пошуку спільного використання житла, такі як Airbnb, заплатити справедливу частку податків у наступному місяці після того, як французький міністр економіки назвав поточну ситуацію «неприйнятною», повідомляє The Guardian..
 
Європейська комісія оголосила в четвер, що спільна пропозиція Франції та Німеччини буде обговорюватися на зустрічі в Таллінні, Естонія, 16 вересня. Брюссель також вирішить, як найкраще боротися з так званою обмінною економікою, в якій бере участь компанія.
 
На цьому тижні було оприлюднено, що Airbnb заплатив менше €100 000 до французької скарбниці в минулому році, незважаючи на те, що Франція є другим за величиною ринком бронювання житла після США.
У відповідь французький міністр економіки Бруно Ле Мер поінформував національну асамблею про те, що франко-німецька вісь ЄС запропонує загальноєвропейську заборону на діяльність компанії.
«Ці цифрові платформи проводять десятки мільйонів продажів, а французька скарбниця отримала лише кілька десятків тисяч», - сказав міністр, додавши, що така ситуація «неприйнятна».

Airbnb наполягає на тому, що він не приймає «важливі довгострокові бізнес-рішення з оподаткування» і що він дотримується правил і платить всі податки в тих місцях, де веде бізнес.
«Модель Airbnb унікальна і вона сприяла зростанню економіки Франції на €6,5 млрд минулого року. Велика частина грошей, які проходять через компанію, залишається в руках власників нерухомості», - заявив прес-секретар компанії.

Проте для компанії настає складний період у Європі, зокрема в Іспанії, через те, що доступні ціни житла приваблюють відпочивальників і складають конкуренцію для традиційних готелів.
 
Паризька міська рада вже проголосувала за обов'язкове отримання реєстраційного номера міської ради для розміщення реклами на сайті компанії з 1 грудня 2017 року. Постанова спрощує контроль за орендодавцями і дозволяє легше стягувати з них податки в місцевий бюджет.
На Ібіці влада встановила обмеження на кількість ліжок для туристів. Власникам також буде заборонено здавати своє житло через такі сайти, як Airbnb і Homeawaу, без відповідної ліцензії. У разі порушення закону орендодавцям загрожує штраф до €400000 євро.

переклад Анна Залозна

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
більше матеріалів
/-0,45429706573486-/ /-pc-/
Top