counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Чи довго протримається співачка Лобода на шпагаті між Росією та Україною


Переглядів: 790


Чи довго протримається співачка Лобода на шпагаті між Росією та Україною

Відома українська співачка Світлана Лобода, схоже, своєю спробою одночасно стати улюбленою і в Україні і в країні-агресорі Росії, а також антиукраїнськими висловлюваннями, змогла налаштувати проти себе більшість жителів України. В Одесі артистку тепер не хочуть приймати ні місцеві патріоти, ні навіть офіційна влада.

Скандали в Україні

4 серпня голова Одеської обласної адміністрації Максим Степанов закликав організаторів переглянути рішення про проведення 3 вересня концерту Лободи на стадіоні «Чорноморець» в Одесі. У себе в Facebook Степанов нагадав, що Лобода неодноразово виступала в Кремлі, на "Первом канале" Росії, розважала гостей на весіллях і вечірках російських олігархів.

«Гроші виявилися вищими за Україну. І всі виправдання про те, що "я просто так заробляю, а Україну я люблю" - абсолютно безглузді», - додав чиновник.

Ще до заяви Степанова проти концерту Лободи виступила патріотична громадськість. Артистку назвали «любителькою російського рубля», нагадавши їй виступу в окупованому Криму.

Це не перший скандал в Одесі через виступу Лободи. Нагадаємо, в травні в місті сталися зіткнення через концерт співачки в популярному клубі «Ібіца». Тоді активісти провели акцію протесту під клубом, в поліцію кілька разів повідомляли про замінування будівлі. Акція йшла мирно, поки в натовп не почали кидати димові шашки і петарди. Співробітники поліції спробували провести особистий огляд двох чоловік, але вони відмовилися і зав'язалася бійка. Невідомі застосували сльозогінний газ.

Сама Лобода на катері втекла від розлюченого натовпу. Пізніше співачка в своєму Facebook заявила, що її концерт зірвали, так як в Україні «запанував режим». Як відомо, цей термін щодо України регулярно вживають пропагандисти країни-агресора. Лобода порахувала, що якщо вона не виступила, то значить у країні «гине культура».

«На жаль, ми опинилися на цьому рубежі. Поки ми не навчимося поважати свободи і права один одного, ми не станемо не те що частиною Європи, нас чекає страшна деградація у всіх напрямках життя і галузях», - резюмувала співачка.

Аналогічне ставлення до любительки «довгого російського рубля» висловили і жителі інших міст України. Так, 12 травня в Івано-Франківську намагалися організувати концерт Лободи, однак місцеві активісти не пустили людей всередину концертної зали. Організатори намагалися домовитися з активістами, пропонували віддати весь гонорар на потреби АТО, але ті не погодилися. Сама Світлана Лобода до протестувальників виходити не стала.

Схожа історія сталася і в Харкові. Там виступ Лободи запланували на 8 липня в Arizona Beach Club, але за кілька днів до концерту його раптово скасували, пославшись на «політичну ситуацію». В результаті замість Лободи виступали «Гриби». Дивно, але до інших виконавців українці ставляться душевно і тепло.

Скарга росіянам і виступи в РФ

Лобода скандально відома своїми заявами на пропагандистських російських телеканалах. Так, в березні 2017 року під час ток-шоу «Пусть говорят» Андрія Малахова на 1tv.ru співачка почала скаржитися на українських активістів, які нібито їй погрожують. Вона по-своєму піднесла скандал, що стався 5 березня між її охороною і журналістами каналу «1+1». Продюсер Лободи Нателла Крапівіна також обурювалася, заявивши, що журналісти влаштували провокацію проти співачки.

Насправді ж у ході зйомок будинку Лободи на знімальну групу телеканалу «1+1» зі зброєю напали її охоронці. Машина знімальної групи була заблокована двома автомобілями охорони. Показуючи пістолет і молоток, троє охоронців погрожували прострелити коліно водієві знімальної групи телеканалу, після чого силою відібрали всі відеоприладу (відеокамеру і відеореєстратор).

Чим гірше Лободі в Україні, тим краще в Росії

Зате в Росії творчість Світлани Лободи процвітає. Уже в травні співачка стала однією з чотирьох ведучих церемонії нагородження музичної премії телеканалу RU.TV. Лобода отримала 2 статуетки - «Кращий креатив» і «Краща співачка». Мало того, вперше окупанти представили номінацію «Кращий кліп, знятий у Криму». Треба зауважити, що премію отримали й інші українські виконавці - Ані Лорак, «Гриби» і «Время и Стекло».

Далі більше. У червні Лобода засвітилася на вечірці російського мільярдера і друга лідера Кремля Путіна Олега Дерипаски, який недавно хотів злити його розвідці США. Уже в липні Світлана Лобода і Максим Барських взяли участь у російському фестивалі, організованому забороненої в Україні соціальною мережею «ВКонтакте».

Своєю активною проросійською позицією Лобода домоглася того, що співачку запросили співати до російських терористів у так звану «ДНР». Пропозицію їй зробив один з пропагандистів «ДНР» Костянтин Долгов. «Приїжджай до нас у Донецьк, ми зберемо на площі 100 тисяч людей і разом заспіваємо наші улюблені пісні», - заявив представник бойовиків.

Знаючи, як терористи вміють збирати мітинги, немає сумнівів, що можуть зібрати і всі 200 тисяч. Однак з огляду на злидні пограбованого окупантами регіону багато Лободі в "ДНР" заробити не вдасться.

Вікторія Антонюк

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,5386049747467-/ /-pc-/
Top