counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

CNN публікує відео тісного спілкування Дональда Трампа з росіянами


Переглядів: 72


CNN публікує відео тісного спілкування Дональда Трампа з росіянами

В інтернеті з'явилося відео, на якому Дональд Трамп обідає за одним столом з ключовими фігурами скандалу, в який потрапив його син Дональд-молодший минулого тижня, пише The Independent. Запис, як стверджує телеканал, було зроблено в Лас-Вегасі в 2013 році.

На відео Трамп сидить за столом з представниками російсько-азербайджанської сім'ї Агаларових, які пізніше надали йому провокаційну інформацію про його політичного опонента - Гілларі Клінтон. За столом також присутній Роб Голдстоун - прес-аташе Агаларова, який і запропонував Трампу цю інформацію.

В електронному листі, який опублікував син Трампа - Дональд Трамп-молодший, Голдстоун пропонує «офіційні документи і інформацію, яка викриє Клінтон у її зв'язках з Росією». Ця пропозиція була частиною широкомасштабної кампанії російського уряду в допомогу Трампу на виборах 2016 року, стверджує телеканал.

Відповідь Трампа-молодшого був такий: «Якщо це те, про що ти говориш, то мені подобається ця ідея, особливо ближче до літа».

Тісно спілкуватися Трамп, Голдстоун і члени сім'ї Агаларова почали в 2013 році. Тоді нинішній президент США підписав угоду з Арасом і Емінем Агаларовими про те, що допоможе провести Конкурс Міс Всесвіт у Москві. На відео вони вечеряють і спілкуються незадовго до оголошення про співробітництво.

Також на відео можна розчути діалоги. Чути, як Трамп згадує про красу учасниць конкурсу Міс Всесвіт, а також роздає компліменти матері і сестрі Агаларова-молодшого: "Яка у вас гарна мама! Ви пускаєте на світло привабливе потомство! Красиві люди!"

На відео також можна почути, як він розсипається в похвалах щодо Росії, стверджуючи, що це прекрасна і могутня країна і що американсько-російським відносинам не завадило б стати краще. Він висловлює надію на те, що проведення спільного конкурсу цьому посприяє.

Про Агаларова він говорить: «Це наймогутніші і найбагатші люди в Росії».

Новини про те, що Дональд Трамп-молодший зустрівся з помічницею Агаларова - Наталією Весельницькою, тільки підкріпили домисли про змову між Трампом і російським урядом. Домисли, які Білий дім завзято заперечує, пише видання.

Проте Дональд Трамп-молодший заперечує дружбу з Агаларовим-молодшим, заявляючи, що вони не більше ніж «знайомі» і зустрілися вперше на полі для гольфу, а не на конкурсі Міс Всесвіт. Він стверджує, що погодився на зустріч з Весельницькою, зробивши послугу Голдстоун, який теж працював над організацією конкурсу.

Американський президент тим часом захищає свого сина, називаючи його «чесним, відкритим і невинним». Він продовжує називати чутки про змову з Росією «полюванням на відьом».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,40832495689392-/ /-pc-/
Top