counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Кость Бондаренко
Кость Бондаренко

Тероризм стає все більш ірраціональним і непередбачуваним


На сьогодні потрібно створювати ефективну систему протидії світовому тероризму. Для досягнення цієї мети провідним гравцям треба об'єднуватися, оскільки боротися з тероризмом поодинці - не під силу нікому. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив голова правління Інституту української політики Кость Бондаренко.

«Навіть провідні держави світу визнають, що немає сьогодні дієвої системи протистояння світовому тероризму. Якщо здавалося, що в 90-ті - на початку 2000 років була вироблена якась стратегія протидії тероризму, то зараз він стає все більш і більш ірраціональним, він стає все більш і більш прогнозованим. І, відповідно, сьогодні неможливо самотужки боротися з ним. Необхідна глобальна дієва система протистояння тероризму, щоб були залучені всі держави світу, причому на умовах повної взаємодії та довіри одна до одної. Те, що сьогодні США домовляються про спільне співробітництво в сфері боротьби з тероризмом з Росією, незважаючи на те, що між ними існує величезна кількість розбіжностей і протиріч, - це показово. Неможливо сьогодні ділити держави на ті, з якими можна вибудовувати політику боротьби з тероризмом, і ті, з якими не можна. Потрібно приєднуватися до єдиного всесвітнього процесу», - розповів експерт.

Бондаренко переконаний, що пов'язувати, наприклад, переворот у Туреччині з терактом у Ніцці немає сенсу, оскільки до подій у Ніцці причетні відверті прихильники «Ісламської держави».

«Просто методи терору сьогодні використовують усі, кому не ліньки. Хоча знову-таки переворот у Туреччині - це експортний тероризм з політичним підтекстом. Події, наприклад, у тій же Вірменії - захоплення будівлі і заручників, я думаю, що там можна було б побачити, що загальна логіка проглядається. Але не можна говорити, що це прояви одного і того ж якогось центру, який плете якісь змови», - розповів політолог.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 24



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
більше матеріалів


/-0,21112895011902-/ /-pc-/
Top