counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Євген Магда
Євген Магда

Луценку доведеться показувати все кращий і кращий результат


Швидше за все, боротьба Юрія Луценка з незаконним видобутком бурштину не тільки показова діяльність для медіа, а й досить серйозна активність. Зараз дії у боротьбі з бурштинової мафією оголошуються не заздалегідь, як це робилося завжди для піару, а вже після того, як були проведені. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політичний експерт, директор Центру суспільних відносин Євген Магда.

«В принципі, оскільки для Юрія Луценка Рівненська область - це мала Батьківщина, то він би не став там робити якісь суто медійні кроки. До того ж, якщо ви помітите - на відміну від попередніх дій Генеральної прокуратури інших генеральних прокурорів, більшість оголошень робляться постфактум, а не заздалегідь. Тобто, думаю, що все це досить серйозно. Розумію, що звучатимуть слова, що Луценко, мовляв, збирає вершки і бореться не з тими, хто все це контролює. У будь-якому випадку дії Генпрокуратури, на мій погляд, заслуговують на увагу. Варто зазначити, що ситуацію з видобутком бурштину треба міняти - це абсолютно очевидний факт. Те, що там відбувається, - це фактично екологічна катастрофа, і потрібно на це реагувати. Не можна допускати подальшого розвитку цієї ситуації», - розповів експерт.

Магда зауважив, що бурштин є досить важливою частиною українського експорту і тому повністю відмовлятися від експорту не варто. Але політолог зазначає, що потрібно навести лад.

«Потрібні відповідні зміни, які перетворили б Рівненську область, яка зараз нагадує Дикий Захід у творі Джека Лондона, на все ж більш цивілізоване місце для видобутку бурштину. Думаю, що вже тепер не прокурорів саджати треба, а робити наступні кроки. Зміна керівництва прокуратури Рівненської області - це хороший крок, але суспільство має потребу в усе більш високому рівні викриттів. Луценко як у комп'ютерній грі: він проходить все нові і нові рівні. Тому, відповідно, йому доведеться показувати все більший і більший результат», - резюмував Магда.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 29



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку
Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку
Фізична активність важлива для того, щоб підтримувати організм у тонусі та уникати неприємностей зі здоров'ям ....
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
більше матеріалів


/-0,2095959186554-/ /-pc-/
Top