counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Ігор Луценко
Ігор Луценко

Ніякої сенсації в заяві Савченко немає


Народний депутат Надія Савченко не пропонує якихось радикальних ідей щодо переговорів із бойовиками, адже, в принципі, Україна їх і так веде на офіційному рівні. Але головне - це вибрати правильний формат переговорів. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив член Комітету ВРУ з питань запобігання та протидії корупції, народний депутат України від фракції ВО «Батьківщина» Ігор Луценко.

«Я думаю, що думку Надії Савченко потрібно, перш за все, розшифровувати, треба запитати її, що саме предметно вона мала на увазі, який формат переговорів. По-перше, ми повинні розуміти, що формат переговорів з терористами вже є - переговори у нас офіційно ведуться уповноваженими особами України. Тому я не розумію ажіотажу навколо її заяви. Те ж саме, що зараз і пропонується, просто вона каже, що хоче цим займатися. З іншого боку, я не прихильник того, що цими питаннями треба займатися в такому форматі, як це робить наша держава. Що саме мала на увазі Савченко, я точно не можу коментувати, бо це все-таки її слова. Тому я скажу, що сенсації в цьому не бачу. Є проблема в тому, що вже є факт багаторівневих переговорів з терористами і один на один, і в рамках, умовно кажучи, формату: Росія, ми і терористи. Є дуже різні вороги, і якщо ми могли б їх розділити саме своїм підходом до принципу переговорів - це було б чудово. Є люди, які замилені, вони воюють за щось там, віддають своє життя Бог знає за що, а є кремлівські куратори - це різні речі. Якби ми сказали: «Добре, з вами ми говоримо, а з вами - ні», то це б дуже сильно їх послабило», - розповів нардеп.

На думку Луценка, терористи працюють якраз за таким принципом, вони кажуть, з ким будуть розмовляти, а з ким - ні. Наприклад, з Медведчуком вони згодні вести переговори, а з Парубієм, наприклад, - ні.

«Полонені - абсолютно нормальне питання в Мінську. Можна міняти позиції на позиції, тоді немає втрат, але немає і поліпшення - просто так зручніше, в теорії це можливо для переговорів. Але ми не можемо вести переговори про якісь політичні речі, наприклад про Конституцію, закони України, державній устрій», - зазначив нардеп.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 39



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
більше матеріалів


/-0,34514880180359-/ /-pc-/
Top