counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Богдана Бабич
Богдана Бабич

Фінансово-промислові клани поставлять іншого диктатора, якого так само контролюватимуть


Проблеми українців не закінчаться з відходом російського президента Володимира Путіна від справ, оскільки в РФ фінансово-промислові клани поставлять замість нього іншого диктатора, якого контролюватимуть. Тому Україні слід задуматися над тим, як розвивати громади і робити нашу країну успішною. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловила керівник Інституту практичної політики Богдана Бабич.

«Чомусь усі думають, щойно Путін піде, у нас одразу всі проблеми скінчаться. Але в Росії є фінансово-промислові клани, які поставлять іншого диктатора, якого так само контролюватимуть. Основне оточення нікуди не дінеться. Що, з'явилися якісь прогресивні сили, які можуть запропонувати інший розвиток Росії? Їх усіх передавили, а 1500 людей, які можуть щось змінити і активні, над ними закріплені співробітники ФСБ РФ, за ними стежать. Що може запропонувати Росія, зберігаючи ту верхівку, складно сказати, тому нам треба обирати свій шлях. Може, звичайно, з'явитися мудрий правитель, як у Сінгапурі, і по-диктаторському все зробити. Але це була диктатура інноватора-державника, який захотів змінити країну і по-силовому це зробив. Але він це зробив сам по собі. Що найцікавіше, він виховав покоління фахівців і передав владу добровільно. Коли говорять, що треба залучити досвід Лі Куан Ю, я кажу, що це неможливо. Слід враховувати ментальність людей. Ми не азіати, у нас немає чіткої піраміди», - розповіла політолог.

На її думку, виходом може стати розвиток громад. Бабич упевнена, що Україна буде сильною лише тоді, коли почнеться створення громад. Коли люди зрозуміють, що потрібно кооперуватися.

«Будьмо відвертими. Люди перестали спілкуватися: сусіди одне одного фактично не знають. Приходять увечері, дивляться телевізор, а раніше були вечірки, посиденьки. Громада працювала як єдиний механізм. А зараз люди забули це. Телевізор забрав у людей цю ​​комунікацію, у нас під'їзди стоять страшні, зате євроремонт у квартирах. І поки ми не почнемо робити ремонти в під'їздах, співпрацюючи з нашими сусідами, ми не змінимося. Чи швидко відбудуться такі зміни - питання. Після Майдану у мене були надії, бо атмосфера була іншою - була важлива енергетика. Була надія, що прийде команда, яка запалить людей, не чекатиме, коли під'їзд відремонтує Київрада. Іншого шляху я не бачу. Є фінансово-промислові групи олігархів, які триматимуться до кінця. Але вони починають гризтися, вчіплятися в глотку один одному. Наприклад, Пінчук Коломойському. А отже, зникає олігархічний консенсус. І з'являється шанс, тому що вони слабшають. А коли слабшають, їх можна добити», - переконана Бабич.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 68



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів


/-0,2324800491333-/ /-pc-/
Top