counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Геннадій Друзенко
Геннадій Друзенко

Зазвичай українські політики їдуть до Брюсселя скаржитись або просити грошей


Проведення українського тижня в Брюсселі - це безперечна перевага. Втім, головне, щоб наші нардепи змогли скористатися цією можливістю. Вони повинні презентувати своє бачення виходу країни з кризи. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політолог, експерт-міжнародник Геннадій Друзенко.

«Поїздка в Брюссель - це для наших парламентарів як мінімум обмін інформацією зі своїми європейськими колегами. Тема України зараз, звичайно, не номер один у Брюсселі, але вона залишається в топ-5. Те, що буде український тиждень, - це великий плюс. Питання в тому, наскільки наші парламентарії зможуть скористатися цією можливістю. А саме - наскільки вони зможуть послідовно донести до своїх європейських колег важливі меседжі. Бо, на жаль, українські політики їдуть до Брюсселя або «поскаржитись» один на одного, або попросити грошей. І від одного, і від іншого у Брюсселя величезна оскома», - розповів політолог.

Експерт упевнений, що головне завдання депутатів в тому, щоб вони змогли представити своє бачення виходу з кризи, розвитку відносин із Європейським Союзом. Крім того, вони повинні показати шляхи розв'язання соціальних та економічних питань. Втім, погано, що спочатку нардепи всі зміни представляють у Європі, а не в Україні.

«Завдання в тому, щоб вони змогли переконати європейців, що це і є рецепт для України. Європейці не повинні вирішувати за українців, але повинні підтримати і прийняти, можливо, дискутувати з ними. Щодо презентації за кордоном, то якщо наші політики почуваються представниками суверенної нації, вони мали представити ідеї в Україні. А якщо генерал-губернаторами, призначеними з іноземних столиць, то за кордоном. Якщо це депутати парламенту, яких обирає український народ, то зрозуміло, що всі реформи повинні виставлятися тут. Якщо вони почуваються представниками Брюсселя, Вашингтона, Берліна, як вони раніше почувалися представниками Москви, то, звичайно, повинні спочатку їхати до своїх супервайзерів. Звичайно, це дуже далеко від справжньої незалежності, тому не думаю, що це відповідає очікуванням українців», - резюмував Друзенко.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 24



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
більше матеріалів


/-0,3245370388031-/ /-pc-/
Top