counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Павло Різаненко
Павло Різаненко

Націоналізувати, щоб продати потрібним людям - шлях у нікуди


Враховуючи ситуацію на сході країни, до приватизації та реприватизації необхідно підходити зважено, прораховуючи потенційні ризики.

Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив народний депутат, заступник спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації Павло Різаненко.

«Я не знаю, як можна провести приватизацію у країні, в якій іде війна, де ціни на активи дуже низькі, а покупців немає. Продавати підприємства за низькою ціною? Так не можна», – говорить Різаненко.

Дуже важливо, за словами парламентарія, при проведенні націоналізації, про яку так багато почали казати політики, не переступити закон.

«Якщо приватизація того чи іншого об'єкта була проведена з порушеннями закону, на дискримінаційних умовах, і є законні підстави розірвати ці домовленості, які були не в інтересах держави, то тоді я підтримую націоналізацію. А націоналізувати, щоб потім продати потрібним людям ... Це шлях у нікуди », – заявив нардеп.

Також Павло Різаненко вніс ясність у плани уряду в 2015 році провести масштабну приватизацію. Нагадаємо, раніше міністр фінансів Наталія Яресько анонсувала, що під приватизацію можуть попасти близько 1,5 тисячі підприємств, «більшість з яких збиткові».

«Що має на увазі уряд? Є список до 1500 підприємств, які не підлягають приватизації, як стратегічні. Зараз просто переглядається цей «стратегічний» список. Перегляд виключно технічний. Багато з цих підприємств – колгоспи, радгоспи, які вже давно втратили свою стратегічність. Свого часу, вони були включені в цей список не тому, що були стратегічними, а тому, що їх «червоні директори» просто пролобіювали включення, щоб не втратити посади, прибутки», – уточнив парламентарій.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 48



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
більше матеріалів


/-0,24920105934143-/ /-pc-/
Top