counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Як правильно вибрати камінь-талісман, щоб досягти своїх поточних цілей


Переглядів: 36


Як правильно вибрати камінь-талісман, щоб досягти своїх поточних цілей

Камені-талісмани - одні з найкращих помічників на шляху до щастя. Вони допомагають не лише залучати удачу, а й зберігати її. Деякі мінерали також виконують роль сильного оберегу.

Успіх — украй непередбачувана річ. Вона приходить і йде, але є можливість зробити так, щоб вона частіше була поряд. Просто дотримуйтесь семи правил здобуття щастя, щоб не забувати про те, який шлях правильний і як з нього не сходити.

Камені на залучення кохання

Гранат. Цей мінерал має глибокий червоний колір, який навіть у необізнаної людини асоціюватиметься з красою і любов'ю. Гранат чудово допомагає у любовних питаннях - це найсильніший талісман кохання з усіх існуючих. Він приходить на допомогу не лише тим, хто перебуває у пошуку стосунків, а й тим, хто вже зустрів своє кохання. Гранат зміцнює зв'язок між людьми, тому його варто носити із собою або на собі якнайчастіше.

Опал. Білий опал - найкращий мінерал для тих, хто перебуває у пошуку другої половинки. Він краще за все інше каміння допомагає робити правильний вибір у любовних справах.

Камені фінансового успіху

Опал. Різнобарвні опали - це ідеальне каміння для залучення творчого та кар'єрного успіху. Вони допомагають у ті періоди, коли людина відчуває найсильніший творчий застій, утруднення пошуку рішень.

Цитрін. Для тих, хто швидко втомлюється та чия продуктивність упала, цитрин стане чудовим вибором. Він помітно збільшить енергетику, а також допоможе перемогти втому. Саме тому його не варто носити тим, хто і так сповнений бажанням стати першим у роботі та бізнесі. З цитрином можна повністю занурюватися в роботу, але носити його довго і часто не рекомендується, оскільки він заважає відпочивати та розслаблятися.

Топаз. Це один із найкращих каменів-талісманів для людей, які схиблені на фінансовому успіху. Він краще, ніж будь-який інший мінерал, приваблює грошову удачу і допомагає при здійсненні покупок, угод і при вирішенні важливих питань, що стосуються грошей.

Камені, що нормалізують настрій

Хризоліт. Найкрасивіший зелений камінь чудово очищає свідомість від негативних емоцій. Якщо людину непокоять переживання чи нервозний стан через неприємні спогади, цей камінь виправить ситуацію на краще. Хризоліт допомагає у важкі періоди життя. Важливо пам'ятати, що він не поєднується з жодним іншим каменем, особливо з камінням стихії Вогню: сердоліком, бурштином і так далі.

Яшма. Сіра та зелена яшма – талісмани для гарного настрою. Такі мінерали роблять людей спокійними, допомагають продовжувати свій шлях уперед, якщо здається, що все втрачено. Це камінь місця, а чи не людини. Він нормалізує струми енергії у приміщенні — вдома, в офісі та навіть у машині. Там, де є яшма, людям завжди на душі спокійно.

Захисні та універсальні камені з корисними властивостями

Перли. Цей камінь світлого відтінку чудово розкриває задуми співрозмовника чи незнайомої людини. Він допомагає краще розумітися на людях, тому його можна носити на перші побачення, важливі ділові зустрічі та співбесіди. Чорні перли - сильний камінь-оберіг. Він чудово поєднується зі сріблом, створюючи особливу ауру захисту. Із золотом він також почувається чудово, збільшуючи енергетику та любовний потенціал.

Обсидіан. Це надійний оберіг. Цей мінерал має величезну силу, яку дарувала йому стихія Землі. Якщо ви збираєтеся в далеку подорож або незнайоме місце, цей камінь допоможе вам зберегти удачу при собі, а також уникнути проблем. Його можна покласти в машині на удачу. Обсидіан допомагає людині визначатися про те, куди далі рухатися життя.

Онікс. Якщо людина має багато страхів, то онікс вирішить цю проблему. Цей мінерал допомагає в тому випадку, якщо людина втрачає контроль, йому загрожує небезпека або відчуває наближення проблем. У поєднанні із золотом цей камінь може повернути впевненість, а в тандемі зі сріблом він перетворюється на один із найпотужніших оберегів, що захищають від чаклунства, пристріту та псування.

Слідкуйте за нашим місячним календарем, щоб точно знати, в які дні обереги мають особливу силу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
/-0,4393630027771-/ /-pc-/
Top