counter
Стрічка новин
Вибрати все
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Як змінити Долю та очистити карму


Переглядів: 92


Як змінити Долю та очистити карму

У сучасному світі кожен другий прагне кращого життя і мріє змінити свою Долю. Однак це не завжди вдається. Але не варто відразу ж зневірятися і опускати руки. Перевірений спосіб допоможе очистити карму та вплинути на розвиток подій.

Часто буває так, що людина крутиться як білка в колесі, намагається щось змінити в нинішньому становищі, але все йде не так. Тільки життя налагоджується, як несподівано відбувається нова неприємність та псує всю картину.

Коли такі моменти повторюються неодноразово, мимоволі проходить задуматися про свою Долю і вчинки, які могли не найкращим чином позначитися на кармі. То що робити в таких випадках, і як виправити перебіг подій?

Ритуал з очищення карми та зміни Долі

Вам знадобиться невелика церковна свічка та піала із солоною водою. Проводити ритуал потрібно у вечірній час на самоті. З одягу на вас має бути тільки нічна сорочка або щось біле.

Сядьте перед свічкою, що горить, і поставте піалу з лівого боку. Перед початком ритуалу прочитайте молитву Богородиці. Далі візьміть свічку в праву руку, а ліву опустіть у блюдце з водою і промовте наступну фразу: «Свою душу очищаю і гріхи все вимиваю. Сіль із водою, допоможіть, все погане заберіть. Карму чищу я вогнем, хай зло згоряє в ньому. Дух і тіло очищаю і долю свою міняю».

Залиште піалу з водою на ніч на столі, а свічка має догоріти природним шляхом. Після цього лягайте спати. Вранці вилийте воду з подякою, а недогарок потрібно віднести до церкви. Перед виходом з будинку підійдіть до дзеркала і уявіть, як ваша Доля змінюється на краще. Можливо, ви поки не знаєте, що саме хочете поміняти, просто довіртеся Всесвіту, і він приверне необхідні події, які докорінно змінять ваше життя.

Пам'ятайте, що на Долі можуть відображатися події колишніх життів або ваші власні непристойні вчинки. Намагайтеся викупити все, що у ваших силах. Попросіть пробачення там, де винні, запропонуйте допомогу ближньому, пригадайте, чи немає у вас легенди про те, як хтось перейшов комусь дорогу. Відпрацювавши весь негатив, проведіть ритуал зі свічкою та водою і все зміниться.

Важливо не боятися змін та зустрічати будь-які зміни з радістю та усмішкою. Будьте готові до цікавих знайомств та пропозицій. Можливо, вам доведеться змінити роботу чи місце проживання. Не треба відмовлятися від таких подій, адже саме таким чином ваша Доля готує нове життя.

Після такого очищення карми уважно слідкуйте за своїми думками. Якщо ви почнете думати негативно, все може повернутися назад. Позитивне мислення, віра в успіх та достаток допоможуть змінити Долю. Любіть себе, будьте відкриті для нових подій


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе більш енергійним та пристрасним, що допоможе....
більше матеріалів
/-0,33782815933228-/ /-pc-/
Top