counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Багато хто опиниться на межі: гороскоп на тиждень 21-27 січня


Переглядів: 518


Багато хто опиниться на межі: гороскоп на тиждень 21-27 січня

Овен
Овнам удача посміхнеться в перші три дні тижня. Це будуть хороші дні для зміни обстановки і будь-яких нових починань. Якщо 21, 22 і 23 числа зірки і планети стануть максимально гармонійними і позитивними, то потім вони різко втратять цю властивість. Це означає, що всі основні справи вдома і на роботі краще робити в понеділок, вівторок і середу. З четверга відбудеться якась трансформація, через яку астрологи рекомендують Овнам зачаїтися і чекати зручного випадку, не кваплячи події.

І хоча в кінці тижня потрібно просто чекати, це не означає, що необхідно плисти за течією. Не варто ризикувати зайвий раз і наражатися на небезпеку. Астрологи радять Овнам витрачати гроші обережно, менше спілкуватися з неприємними людьми на вихідних і в кінці робочого тижня і позбавлятися від негативних думок.

Телець
Тельцям зірки радять усіма силами підвищувати енергетику і життєвий тонус, тому що автоматично відновлюватися вона, на жаль, не буде. На цьому тижні Всесвіт проти безглуздих рухів і вчинків, особливо в понеділок і вівторок. Ці два дні відзначаться найсильнішим дисонансом в поведінці планет. Бажано провести їх в оточенні близьких або друзів.

Тельці можуть бути примхливими і депресивними з 21 по 27 січня, і з цієї самої причини фізичний і емоційний тонус буде відігравати важливу роль в справах домашніх і робочих. Можливі серйозні перепади настрою, сварки, конфлікти. Словом, в ці сім днів краще не виходити за межі власної зони комфорту і не вторгатися в чуже особистий простір.

Близнюки
Близнюки можуть стати надмірно самокритичними на цьому тижні, особливо 23 і 24 числа. Астрологи зазначають можливе підвищення емоційної чутливості. Розвинена емпатія небезпечна, тому варто думати частіше про себе коханих, а не про оточуючих людей. У любовних справах Близнюкам пора бути чесними і відкритими, а в грошовій сфері, навпаки, тримати свої плани нерозкритими. Тиждень може розпочатися не з тієї ноти, але не варто таїти образ на оточуючих і на Всесвіт, оскільки будь-який розвиток подій в майбутньому обернеться для Близнюків перемогою. У це потрібно не просто повірити, а вимовляти як мантру.

Рак
Ракам Всесвіт подарує багато проблем на початку тижня. Перші пару днів краще не довіряти малознайомим людям і вміти говорити «ні» всім, хто попросить про допомогу. З середи можна сміливо пропонувати людям обмін інформацією та допомогою. Остерігатися потрібно чуток і пліток, які можуть бути не найприємнішими. Натхнення на робочому місці буде супроводжувати далеко не всіх Раків, але це не означає, що потрібно йти з головою в рутину. Астрологи настійно радять представникам цього Знака планувати справи заздалегідь, щоб вони не зривалися через дрібниці. У любові зірки радять Ракам бути хитрішими і завбачливими Щоб залишатися на позитивній хвилі, можна користуватися п'ятьма простими щоденними вправами. Це дуже важливо, тому що в іншому випадку зриви планів будуть куди більш частими.

Лев
Перший день тижня для Левів стане одночасно найважливішим і найбільш непередбачуваним. Настрій представників цього Знака досягне максимуму, але постійно тягнутиме його і вниз. Головне - пережити цей нелегкий день і витягти з нього максимум користі. В цілому на тижні краще не подорожувати і не затівати зміни обстановки. Краще обмежити покупки і менше спілкуватися з незнайомцями.

Зірки і планети можуть пробудити у Львів нерішучість і сумніви. З цими проблемами доведеться справлятися самостійно. У справах краще дотримуватися послідовність і не ризикувати даремно. Через потужної енергетичної дисонансу Леви можуть спровокувати сварки та скандали в сім'ї і на роботі. Ефективні змови допоможуть цього уникнути.

Діва
Цей тиждень стабільний: єдина хвиля енергетичних змін чекає Дів 24 числа, але це буде час внутрішніх перебудов, а не зовнішніх. Потрібно зайнятися самоаналізом і духовними пошуками в середині тижня, щоб вирішити емоційні проблеми і знайти новий шлях у житті, знайти нові сили і мотивацію.

У ці сім днів у Дів на висоті інтуїція, якій варто довіряти в критичних ситуаціях. Всього таких ситуацій може бути багато, але існує п'ять основних, які абсолютно точно свідчать про те, що пора прислухатися до голосу серця. Тиждень прекрасно підійде для навчання, отримання нових знань, нових знайомств і подорожей. Астрологи також радять Дівам сходити по магазинах, оновити гардероб і купити що-небудь для оселі.

Терези 
Терезам варто зайнятися домашніми справами. Йдеться про прибирання, яку можна зробити за правилами фен-шуй. Те ж саме астрологи і фахівці сайту dailyhoro.ru говорять про ремонт, перестановку меблів. Всім, хто не хоче це робити, можна буде віддати перевагу новим знайомствам і романтиці, або роботі і наполегливій праці. За будь-яку справу варто братися тільки з хорошим настроєм і мотивацією.

На роботі в ці сім днів будь-які справи будуть вдалими. Можна вирішувати завдання як у тандемі з кимось, так і поодинці. Головне - не відступати під натиском сумнівів і чужих слів. Цей тиждень може бути дуже продуктивним і позитивним для представників цього Знака, якщо вірити в себе і рухатися до намічених цілей без страхів. Удача буде поруч - потрібно лише простягнути руку.

Скорпіон
Скорпіонам налаштувати себе на успіх допоможе вроджена харизма. У відносинах з оточуючими належить зберігати чуйність. Не потрібно ігнорувати прохання про допомогу, що надходять від колег і близьких людей. Допомагаючи людям зараз, Скорпіони вкладаються в своє майбутнє, яке обіцяє бути світлим і приємним. Всесвіт дуже скоро внесе позитивні корективи в життя Скорпіонів.

На вихідних краще заняття для втомлених емоційно Скорпіонів, як не дивно, прибирання, правда, не генеральна, а легка. Прибране житло і відсутність непотрібних речей навколо створять відмінну енергетику в будинку. Увечері можна буде запросити близьких людей, друзів, провести відмінно час за настільними іграми або розмовами.

Стрілець
Перші два дні тижня для Стрільців пройдуть під егідою могутньої і творчої енергетики планет. Це будуть прекрасні дні для вирішення найважливіших проблем будинку і на роботі. У любові представникам даного Знака теж посміхнеться удача - одиноким Стрільцям буде простіше знайти другу половинку, а тим, хто вже в стосунках, стане легше перевести їх на новий рівень.

Сила самонавіювання знадобиться там, де потрібна ясність думки і впевненість у собі. Не варто додавати масла в вогонь загостреним почуттям заздрості. Астрологи радять Стрільцям більше думати про себе, а не звертати увагу на успіхи оточуючих. Ще одним ворогом удачі будуть ревнощі, з якими бажано боротися щирістю.

Козеріг
Ближче до вихідних Козерогам варто подумати про те, як позбутися негативних думок, тому що вони можуть затьмарити суботу та неділю. Каталізатором негативу стане втома, накопичена за будні.

При цьому на  початку тижня удача буде поряд із Козерогами. Будь-які проблеми можна вирішити в такі періоди максимально просто. Це чарівні дні, в які представникам цього Знака рекомендується більше присвячувати свій час обов'язкам і невідкладним справам і не перекладати на інших людей відповідальність за свої вчинки. Козерогам знадобиться більше наполегливості й рішучості, особливо 21, 22 і 23 числа, коли енергетика ці людей буде на висоті.

Водолій
Сила позитивного мислення дозволить Водоліям притягнути в своє життя бажане. Перші три дні тижня стануть для представників цього Знака найвдалішими. Далі настане період спокою і розміреності. В цілому тиждень буде позитивною і дуже стабільною, що Водоліям потрібно було вже давно. Має бути правильно розставити пріоритети - зайнятися найважливішими справами, не розмінюючись на дрібниці.

Рішення можна приймати на основі інтуїції, але краще спочатку все-таки подумати і порадитися з авторитетними людьми, яким Водолії довіряють. Підвищити продуктивність допоможе помірна самокритика, а ось сентиментальність буде ворогом номер один в любові і справах. Минуле краще залишати в минулому на цьому тижні, інакше появи поганих думок не уникнути.

Риби
Не потрібно братися за всі справи відразу. Послідовність дій Рибам потрібна обов'язково. З 21 по 27 число в житті людей цього Знака не місце хаосу, поспіху, заздрості, агресії. Потрібно ретельніше продумувати справи і не зациклюватися на проблемах. Планети і зірки будуть в гармонії перші два-три дні, а потім позитивна енергія піде на спад.

На початку тижня можна займатися ремонтом, переїздом, ходити по магазинах, а також відправлятися в подорожі і відрядження. Тиждень прекрасно підійде для зміни обстановки. На випадок непередбачених проблем можна скористатися допомогою трьох способів швидко залучити удачу. Астрологи рекомендують не чинити необачно, ретельно оцінюючи будь-яку обстановку в усіх сферах життя.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цьог....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його ....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цьог....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його ....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
/-1,1209468841553-/ /-pc-/
Top