counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Хто вдало стартує в новому році: Гороскоп на січень 2019


Переглядів: 328


Хто вдало стартує в новому році: Гороскоп на січень 2019

Гороскоп на січень 2019 року допоможе визначитися з цілями, уникнути прикрих промахів і почати новий рік правильно. Використовуючи поради астрологів, представники різних Знаків Зодіаку зможуть продовжити або почати шлях до успіху.

Січневе небо обіцяє бути яскравим і неспокійним. Прагматично вибудовувати своє життя на тлі різноманітних планетарних комбінацій і яскравих аспектів не вийде: іноді доводиться покладатися на волю випадку. Саме тому астрологи радять залучати удачу усіма можливими способами.

У січні відбудеться два затемнення: сонячне 6 числа і місячне 21 числа. Ці явища відіграють важливу роль в астрологічній картині січня. Для творчих людей, які виступають проти порядку і організованості, початок нового 2019 року здаватиметься справжнім святом, наповненим щастям і несподіваними випадковостями. Іншим же доведеться змиритися з непередбачуваністю місяця і трохи зменшити активність, поки ситуація не стабілізується.

Овен
Січневий вплив Сонця допоможе Овнам досягти успіху в справах, що вимагають емоційного включення, але при цьому астрологи рекомендують уникати негативу. Продуктивний настрій можна створити за допомогою афірмації. Місяць вдалий для занурення в роботу, реалізації таємних бажань і досягнення цілей. Не варто залучати до себе підвищену увагу людей, здатних викликати неприємності. Для цього варто обмежити коло спілкування, проявляти скромність у всьому, по можливості рідше спілкуватися з незнайомцями і більше — з сім'єю. Чужа заздрість в січні може завдати шкоди, особливо в період знаходження Сонця у Водолії — з 21 по 31 січня.

Телець
Початок місяця пройде під егідою негативної взаємодії Меркурій-Стрілець: 4 дня будуть пов'язані з грошовими збитками. На щастя, вже 4 січня все зміниться завдяки переходу Меркурія в інший, більш позитивний Знак. Період перебування покровителя в Знаку Козерога (з 4 по 23 січня) принесе з собою моменти удачі у фінансовій сфері. У січні Тельці можуть досягти успіху в матеріальному секторі, паралельно добившись успіху і на інших фронтах — будь-які справи в цьому місяці принесуть хороший результат. Дії в цьому місяці краще слів: саме вони приведуть до зміцнення позицій на роботі, збільшення доходу, поліпшення відносин.

Близнюки
Закони везіння будуть порушені впливом Юпітера. Антагоніст протягом усього місяця буде сіяти ілюзії і пастки всюди. Астрологи рекомендують Близнюкам уникати ілюзій, не довіряти інтуїції, сконцентруватися на невідкладні справи. Небажано починати щось нестандартне: результат буде негативним. У січні Близнюкам потрібно якийсь час побути в тіні, знайти для себе мотивацію і нові джерела сили. Юпітер весь місяць буде перебувати в Стрільці, тому сили його зростуть у кілька разів. Не варто опускати руки, якщо стимул до дії буде втрачено: може початися чорна смуга. На щастя, Близнюки — Знак суперечливий, його представники розпускаються в ситуації подібного хаосу. У такий момент вони можуть гостро відчути себе господарями своєї долі, і у них точно вийде її змінити.

Рак
Астрологи рекомендують представникам сузір'я Рака провести новорічні канікули в близькому колі і тільки після відправлятися в нове плавання. Вплив Юпітера, посиленого в Стрільці, буде провокувати Раків на зміни в житті. Втім, якщо вони все ж таки зважаться почати нове життя, ніяких перешкод не очікується: січень виявиться для них вдалим, продуктивним і приємним. Чудовий настрій можуть злегка зіпсувати грошові негаразди і дрібні сварки з близькими — але й цих проблем варто чекати не раніше кінця січня. Так що якщо Раки візьмуть вірний напрям, не зупинятимуться і не будуть пасувати перед труднощами, то протягом місяця можлива гучна перемога і приголомшливий успіх.

Лев
Важливі проекти Левам краще ненадовго відкласти. Сонце, що кочує із сузір'я в сузір'я, подарує відчуття розслабленості, яке охопить багатьох представників цього Знака. У будь-якій ситуації, будь вона негативною або позитивною, Леви не дуже будуть залежати від обставин, з однаковою байдужістю сприймаючи і проблеми, і успіхи. Астрологи не радять лаяти себе за байдужість. Це буде не стільки апатія, скільки інтуїтивне прагнення зменшити обороти, відпочити, знайти сили, тим більше січень — не найкращий місяць для «левових» перемог. Через сонячне затемнення 6 січня, тенденції якого збережуться аж до кінця місяця, події будуть розвиватися неоднозначно і ненадійно. Вести справи в такий період краще спокійно, без поспіху і суєти. Добре займатися плануванням, рутинною роботою, використовувати дар переконання, шукати обхідні шляхи.

Діва
Прийнято вважати, що Діви — люди, які в першу чергу цінують у всьому порядок і послідовність, але саме завдяки своїм якостям Дівам простіше справлятися з астрологічним хаосом і переживати будь-які труднощі, викликані нестабільним впливом світил. А труднощів і хаосу в січні буде дуже багато, — попереджають астрологи. Багато що буде не виходити, тому початок року Дівам доведеться провести за дрібним, але безперервним ремонтом всього — роботи, відносин, зв'язків, домовленостей і розхитаної нервової системи. Дівам рекомендовано не падати духом, а планомірно, маленькими кроками ремонтувати все, що потребує ремонту, тоді січень може стати дуже продуктивним.

Терези
Юпітер протягом усього місяця буде спокушати Терезів тим або іншим хитромудрим планом. Наприклад, обманом на благо чи бажанням сховатися за чужою спиною в критичній ситуації. Щоб домогтися значних успіхів, Терезам в цьому місяці належить тримати свої плани в секреті, діяти відкрито і не намагатися хитрувати, в іншому випадку подібні дії можуть стати причиною серйозних неприємностей. Не варто хвилюватися, якщо багато піде врозріз з планами: астрологи пояснюють зрив планів типовою реакцією на нестабільну астрологічну обстановку. Інтуїтивно Терези зможуть знайти вихід з будь-якої ситуації, головне — не звинувачувати себе і не перекладати провину на інших людей або обставини.

Скорпіон
Скорпіони прекрасно відчують себе в середовищі підвищеного хвилювання оточуючих, тому що будуть енергетично підживлюватися за рахунок чужих сильних емоцій і занепокоєння. Завдяки цьому місяць, позначений впливом антагоніста-Сатурна, Скорпіони проведуть у відмінному настрої. За гороскопом це відмінний час для допомоги оточуючим, для досягнення поставлених цілей і зміцнення позицій — енергія і працездатність будуть на висоті, що допоможе досягти успіху, а сили, витрачені на допомогу ближнім, окупляться сповна. У цьому місяці можна отримати і результат, і задоволення від процесу. Але нові починання астрологи радять тимчасово відкласти: застарілі методи в новому році будуть для них непридатні, буде потрібно новий досвід і новий погляд, який вдасться отримати не раніше лютого.

Стрілець
Протягом всього січня Стрільці можуть відчувати бажання сховатися від проблем. Розсіяти апатію можна буде за допомогою спілкування. З іншого боку, астрологи відзначають, що цілком доречно буде не розсіювати це почуття, а цілком йому піддатися: відпочинок, навіть нав'язаний планетами, буде продуктивніше роботи — в період цієї вимушеної паузи можна буде не тільки відновити сили, а й заново розставити пріоритети, знайти перспективи і стимул до дії. Все це подарує новий ковток повітря, що принесе в майбутньому свої плоди. Крім того, січень в цілому невдалий для нових проривів, зате вдалий для духовного і особистісного зростання.

Козеріг
Січень для представників цього Знака пройде під впливом Сатурна, посиленого в Козерозі, а це значить, що він сприятливий для співпраці та ділової активності. Якщо успіх здається чимось недосяжним, то можна піти на маленькі хитрощі і підстроїти потрібний сценарій — на початку року зірки будуть на боці Козерогів. Найближчі тижні не загрожують особливими неприємностями. Навпаки, січень видасться вдалим і багатообіцяючим: навколишні будуть налаштовані на взаємовиручку, проблеми будуть вирішуватися ніби самі собою, а сюрпризи очікуються тільки приємні. На порядку місяці — важлива переоцінка пріоритетів, успіх в цікавій сфері та новий виток розвитку.

Водолій
У січні астрологи радять Водоліям віддати перевагу рутинним справах і сімейним клопотам. Будуючи плани на січень, важливо врахувати, що сонячне затемнення на початку місяця запустить смугу, яку астрологи іноді називають «романтичне родео»: вона обіцяє суперечки, зустрічі, нові знайомства, емоції, враження, струс, переоцінку минулих почуттів. Для цього забігу Водоліям потрібно міцне здоров'я, терпіння і гнучкість. Бажано зробити вибір на користь спілкування. Місяць вдалий для комунікацій з партнером, сім'єю, дітьми, публікою. Спілкуючись з людиною, не варто її критикувати, нав'язувати думку і ділитися з нею проблемами.

Риби
У цьому місяці Риби будуть у відмінному настрої і прекрасній фізичній формі. Зацікавленість і життєвий досвід допоможуть зайнятися поліпшенням відразу декількох сфер. Неприємності не зіпсують настрій: завдяки впливу посиленого Юпітера вдасться легко і навіть з ентузіазмом вирішити будь-яку складну ситуацію в свою користь. Однак ближче до кінця місяця почнуть позначатися плоди стресу, не виключена поява будь-яких неприємних проблем, пов'язаних з роботою. На щастя, астрологи відзначають, що навіть в цьому випадку Риби зможуть мобілізуватися і провести кінець січня у гонитві за своїми цілями. Для вдалого збігу обставин Рибам належить утихомирити свої амбіції, оскільки через них можна зустріти на шляху до бажаного серйозні перешкоди. Не варто пробивати лобом стіну або виходити на відкритий конфлікт: набагато ефективніше діяти м'якою силою і частіше йти на поступки.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
більше матеріалів
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
більше матеріалів
/-1,5427639484406-/ /-pc-/
Top