
Біолог з університету Індіани Чжен Чжоу встановив, що рисові зерна здатні накопичувати миш'як та інші токсини, що потрапляють в людський організм у процесі перетравлення їжі, пише Independent.
Дослідження показали, що в основному миш'як потрапляє в їжу через місцеві ґрунтові води. У деяких країнах - наприклад, Індії та Бангладеш близько 25% джерел вологи містять сполуки миш'яку, що робить негативний вплив на життя місцевого населення. У
Якщо говорити про середні цифри, то близько 70-80% миш'яку потрапляє в рис з води. Стільки ж проникає в тіла людей і тварин при перетравленні їжі. Його високий вміст в воді, трубах, посуді та інших предметах побуту часто сприяє розвитку порушень мозкової діяльності і в роботі людського організму.
Ми помітили, що ви використовуєте блокувальник реклами.
Дуже просимо відключити його для ASN.IN.UA!
Реклама - основне джерело прибутку для нас. Без неї ми не зможемо оплатити роботу журналістів і їхні відрядження.
Не позбавляйте себе хороших матеріалів!