counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

До кого прийде просування на роботі, а до кого - рутина: жіночий гороскоп на тиждень з 19 по 25 листопада


Переглядів: 1285


До кого прийде просування на роботі, а до кого - рутина: жіночий гороскоп на тиждень з 19 по 25 листопада

На цьому тижні на небі сформується кілька значущих аспектів. 21 листопада Уран вступить в рідкісний подвійний аспект із Сонцем і Місяцем. Це з'єднання має пряме відношення до активізації ділової сфери, так що представницям багатьох Знаків Зодіаку посміхнеться удача в роботі. Імпульс до розвитку подарує Сонце, яке 22 листопада повернеться в Знак Стрільця. Астрологи повідомляють, що понеділок - прекрасний день для реалізації будь-яких довгострокових планів: Меркурій, планета, що відповідає за гроші, об'єднає свої сили з Венерою.

А вона, як відомо, керує фінансами і комунікаціями. Також Нептун в кінці тижня повертається до директно руху, тому всі відкладені до кращих часів плани можна і потрібно реалізувати.

Жінка-Овен

Тиждень для представниць Знака Овна буде насичений і цікавийю. Правда, перехід Сонця 22 числа може послужити імпульсом до кардинальних змін у житті. Події цього дня змусять жінок-Овнів понервувати. Особливо вразлива любовна сфера. Саме в особистому житті слід уникати спірних ситуацій, імпульсивності і непередбачуваності. При будь-яких обставинах важливо тримати себе в руках, особливо це стосується Овнів, які дорожать своєю кар'єрою, авторитетом, сім'єю і відносинами. Кінець тижня принесе позитивні зміни, вийде знайти рішення складних проблем. П'ятниця, субота та неділя - час, коли найкраще прислухатися до інтуїції.

Жінка-Телець
Жінкам-Тельцям на цьому тижні не рекомендується спокушати долю і робити необдумані дії. Минулого тижня Меркурій змінив свій напрямок. Ретроградність покровителя може привести до серйозних проблем в матеріальній сфері. Те, що раніше приносило стабільний дохід, зараз може почати приносити збитки. Важливі дні за гороскопом - четвер, коли Меркурій буде в з'єднанні з Венерою, і неділю, коли відбудеться аспект Меркурія з Сатурном. В цей час жінкам-Тельцям бажано стати уважніше і управляти своїми емоціями. Якщо на початку тижня вони мають всі шанси відбутися невеликими проблемами і навіть отримати незвичайний досвід, то ближче до вихідних передбачити результат подій вкрай непросто: Тельці можуть закінчити тиждень і переможницею, і переможеною.

Жінка-Близнюки
У період з 19 по 25 листопада жінки-Близнюки можуть виявитися в непростій ситуації. Астрологи стверджують, що Близнюки самі будуть шукати пригоди. Шанс, що вони виявляться корисними, вище або в першій половині тижня, або в кінці. Понеділок - день удачі, про це говорить аспект Сатурна до Венери. А ось неділя, коли в аспекті зустрінуться Сатурн і Меркурій, ідеально підійде для масштабних змін. Це найкращий час для змін, для вирішення складних завдань, досягнення важливих цілей. Близнюкам випаде шанс розширити свої можливості, поліпшити відносини, підвищити авторитет.

Жінка-Рак
Ракам, що мріють про кар'єрний ріст, на цьому тижні слід проявити особливу завзятість: Юпітер знаходиться в Стрільці, а значить, має потужну енергією. Астрологи, що наступний тиждень буде особливо плідний для жінок-Раків, які працюють на себе або віддалено. Перед ними відкриються нові перспективні можливості, завдяки яким можна буде заробляти набагато більше грошей. Ловити момент бажано і Ракам, які планують поліпшити відносини. У вівторок Юпітер і Марс об'єднають сили, і у Раків вийде подивитися на своє життя з боку, в ній тимчасово настане повна ясність.

Жінка-Лев
Левиць очікує незвичний хід подій. Не виключені кардинальні зміни в житті, нововведення в особистій сфері і кар'єрі, викликані різкою зміною енергетики покровителя. У четвер, 22 листопада, Сонце перейде в Знак Стрільця, що перш за все позначиться на відносинах і настрої Львів. З кимось на цьому тижні спілкування може зійти нанівець, а до когось може прокинутися закоханість. Думка і переваги можуть помінятися на протилежні, і це здорово ускладнить життя Львова. Астрологи радять уникати рутинних справ і нудного спілкування. На початку тижня акцент слід робити на кар'єру, в кінці - на відносини. Жінкам-Левам знадобиться вміння згладжувати конфлікти, слухати і чути партнера.

Жінка-Діва

У період з 19 по 25 листопада Дівам не варто уникати спілкування з колегами, родичами, коханою людиною і друзями. Є шанс поліпшити і зміцнити відносини, займаючись якоюсь спільною справою. На цьому тижні астрологи не рекомендують обривати зв'язок з будинком і сім'єю: саме від близьких людей може прийти важлива інформація, яка переверне життя з ніг на голову - в хорошому сенсі. Це сприятливий тиждень для Дів, які хочуть змінити минуле і почати нове життя. Однак їм слід поквапитися: вже в неділю антагоніст Нептун повернеться до прямого руху, ніж перекриє можливості переграти минулі ситуації і виправити допущені помилки.

Жінка-Терези
Все, чого Терезам не вистачає для успіху, прийде на цьому тижні завдяки позитивному впливу Венери. Особливу увагу варто приділити людям, які негласно підтримують Терезів. Однак наступний тиждень - не для просування до цілей напролом, навпаки, від представниць цього Знака потрібно обережність, прагматичність і послідовність. Рекомендується звертатися за порадою чи допомогою до тих, хто старше. Прекрасні новини та вигідні пропозиції принесуть аспекти Венери в понеділок з Сатурном і в четвер з Меркурієм. В цей час Терезам бажано не закриватися від спілкування, демонструвати дружелюбність і свої кращі якості.

Жінка-Скорпіон
Активізація ретроградного Урана вказує, що удачі бути. А ще у жінок-Скорпіонів дуже великі шанси на кардинальні зміни в житті: можуть з'явитися нові перспективи, можливості і зв'язки. Подвійний аспект планет, який відбудеться у вівторок, запустить механізми змін. Остерігатися варто лише надмірно швидкого розвитку подій. Для представниць Знака Скорпіона це тиждень навчання та саморозвитку. Уран дасть привід для допитливості. Інформація, отримана з вівторка по неділю, може лягти в основу майбутнього успіху. Вийде інакше поглянути на своє життя і оточення, знайти рішення давньої проблеми і нових однодумців.

Жінка-Стрілець
У Знаку Стрільця на цьому тижні виявляться відразу три космічних об'єкти - Юпітер, Меркурій і Сонце. Неоднозначний вплив цих планет сигналізує про те, що жінкам-Стрільцям не варто явно проявляти свої емоції до настання четверга. Спонтанні слова і дії будуть викликані не стільки настроєм, скільки провокаційним впливом Меркурія. Зате в четвер, 22 листопада, енергетика стабілізується, а ефект від впливу планет посилиться і виявиться дуже вигідним. В кінці тижня Стрільці і зовсім зможуть налаштуватися на потрібну хвилю і отримати користь з будь-якої ситуації. Четвер, п'ятниця, субота та неділя - кращі дні для позапланових поїздок, дружнього спілкування, переговорів і спонтанних дій.

Жінка-Козеріг
Марс, який на цьому тижні буде в сузір'ї Риб, наділить Козерогів нервозністю, емоційної і фізичної слабкістю. Найбільш уразливими перед мінливістю життя і власними імпульсивними поривами Козероги будуть у вівторок і п'ятницю. Частина планів може піти під укіс. Козероги можуть виявитися в безвихідній ситуації, якщо розвинуть бурхливу діяльність. Астрологи радять жінкам-Козерогам бути уважнішими при підписанні договорів, кредитуванні, дачі грошей у борг і переговорів віч-на-віч: є ризик припуститися помилки або отримати некоректну інформацію. Це може неабияк зіпсувати настрій і привести до зайвих збитків.

Жінка-Водолій

На цьому тижні астрологи радять жінкам, народженим під Знаком Водолія, поберегти життєві сили і енергію до неділі, так як саме 25 листопада з'явиться потрібне поле для активної діяльності. В цей час Нептун повернеться до звичайного руху, а разом з ним до Водоліїв повернеться удача, товариськість, життєрадісність. Також осторонь не залишаться і близькі: вчасно настигне схвалення і допомога, причому як емоційна, так і матеріальна.

Щасливий збіг обставин намічається не раніше неділі, тому, якщо жінки-Водолії всерйоз хочуть змінити життя на краще, у них буде час, щоб знайти для цього сили і можливості. Але це лише в тому випадку, якщо перша половина тижня пройде в спокійному і налагодженому режимі.

Жінка-Риби

Рибам астрологи рекомендують використовувати цей тиждень тільки для рутинних справ. Поспішність може привести до проблем і фінансових втрат. Якщо ж мета Риб - впровадження нових змін, варто дочекатися вівторка, коли аспект Юпітера і Марса в сузір'ї Стрільця підкаже стратегію. Щоб раз і назавжди покінчити з минулим і старим життям, бажано діяти не поспішаючи, при цьому подумки готуватися до будь-якого несподіваного повороту.

Період, коли Юпітер сильний і активний, - неоднозначний час. Досягти цілей Рибам можуть перешкодити негативні емоції. До середини тижня є ризик посваритися з колегами на роботі або коханою людиною і зануритися в образи.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
/-3,0500791072845-/ /-pc-/
Top