counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Вдалі дні для тих, хто вирішив змінити життя: Жіночий гороскоп на тиждень з 22 по 28 жовтня


Переглядів: 1580


Вдалі дні для тих, хто вирішив змінити життя: Жіночий гороскоп на тиждень з 22 по 28 жовтня

Астрологи розповіли, чого чекати і до чого готуватися представницям різних Знаків Зодіаку на останньому тижні жовтня. Враховуйте їх рекомендації, щоб взяти від цього періоду тільки краще.

Жовтень добігає кінця, але, на думку астрологів, він ще зможе порадувати багатьох представниць прекрасної статі. На цьому тижні, незважаючи на ретроградну Венеру, буде вітатися будь-яка ініціатива. Тому якщо ви давно плануєте змінити своє життя, на початку тижня подібні мрії можна здійснити. Будуть і проблеми, одна з яких - перебування відразу ж чотирьох космічних об'єктів (Сонця, Венери, Юпітера і Меркурія) в Знаку Скорпіона. Але хто попереджений, той озброєний: якщо провести найближчими днями без азарту, заздрості і брехні, то з'явиться реальний шанс перетворити цей тиждень на досить приємний період.

Жінка-Овен
На частку народжених під заступництвом Овна на цьому тижні випаде маса сприятливих випадковостей. Є шанс, що мрії жінок-Овнів втіляться в реальність. Але пощастить не всім. Невпевнені в собі Овни можуть зіткнутися з проблемами.

Поки Венера, позбавлена ​​сил у Скорпіоні, перебуває в ретро-фазі, важливо займатися собою, опрацьовувати самооцінку, контролювати емоції і не бути занадто затиснутими. На цьому тижні відбудеться дуже багато значущих подій для Овнів, але є і стримуючі фактори. Правда, якщо Овни націляться на успіх і запасуться терпінням, будь-які труднощі будуть їм по плечу.

Жінка-Телець
Тельців чекає не найкращий тиждень, оскільки очікується збій настрою, може з'явитися агресія і роздратування. Обумовлений такий стан повністю ослабленою ретро-Венерою в Скорпіоні. Аспекти покровителя також не додадуть наснаги. Наприклад, з'єднання Венери з Сатурном у вівторок негативно відіб'ється на відносинах, а її аспект із Сонцем в четвер стане причиною невпевненості в собі.

На заключній тижні жовтня жінок-Тельців буде тягнути на з'ясування відносин, уїдливу критику і відверте самоїдство. А якщо врахувати, що на цьому тижні можна запросто помилитися в розшифровці почутого або побаченого, то нарватися на проблеми не складе труднощів. Астрологи радять представницям Знака Тельця володіти собою на цьому тижні або хоча б постаратися не довіряти своїм відчуттям, які багато в чому будуть нав'язані Венерою.

Жінка-Близнюки
Знаходження відразу двох заступників, Венери і Меркурія, в Скорпіоні загрожує жінкам-Близнюкам спалахами закоханості або поверненням колишньої пристрасті. Нові знайомства на цьому тижні приховують небезпеку. Саме тому фахівці сайту dailyhoro.ru радять Близнюкам контролювати свої емоції, бажання і темперамент. Впертість і завзятість можуть викликати душевні травми, розчарування в любові, несприятливі зустрічі. Зате в кінці тижня жінкам цього Знака вдасться блиснути талантами, чарівністю та привабливістю.

Аспекти покровителів 21, 22, 24 і 26 жовтня здатні зіпсувати настрій, викликавши моральну втому, тому менше суєти в житті: на цьому тижні вона може не просто відібрати сили і час, але і принести серйозні проблеми зі здоров'ям.

Жінка-Рак
Тим, хто народився під егідою Рака, наступний тиждень видасться не тільки вдалим, але і вельми перспективним. Вплив Юпітера додасть сил і оптимізму, чому повсякденне життя стане яскравішим і більш насиченим. Нові зустрічі, знайомства, плани - все це подарує наснагу, гарний настрій, цінний досвід і плідні ідеї про те, як зробити життя ще кращим.

Найбільш вдалі дні - понеділок і п'ятниця. 22 і 26 жовтня Юпітер вступить в аспекти з Місяцем. Об'єднання двох заступників принесе Ракам удачу, а події буквально самі будуть сприяти прориву в усіх напрямках. Правда, чим більше жінки-Раки будуть стурбовані чужими проблемами, тим менше отримають подарунків Всесвіту. За гороскопом, з 22 по 28 жовтня Ракам протипоказано давати волю почуттям, розслаблятися і займатися вирішенням чужих проблем.

Жінка-Лев
Прийдешній тиждень пройде відмінно, якщо Леви зможуть спокійно реагувати на критику оточуючих. Якщо ні, то вони ризикують через чужу думку не спати ночами, займатися самоїдством або, що гірше, зривати зло на близьких. Астрологи повідомляють, що в період знаходження Сонця в Знаку Скорпіона упереджене ставлення оточуючих - річ хоч і неприємна, але цілком буденна.

З 23 по 28 жовтня жінкам-Левам буде складно будь-кому догодити, тож, може, має сенс залишити ці спроби і почати займатися собою? Тим більше для роботи над собою період вкрай сприятливий: чи вдасться розібратися з внутрішніми проблемами, комплексами і страхами.

Жінка-Діва
Цей тиждень у Дів почнеться неоднозначно. В їх особистому та діловому житті не виключені проблеми, неприємності, конфлікти і претензії. Правда, вплив покровителя-Меркурія в Скорпіоні нагородить Дев незворушністю, тому в будь-якій складній ситуації їм буде легко знайти компромісні рішення і пом'якшувальні обставини. Можливість поговорити по душам і обговорити проблеми з партнером також знизить емоційне напруження.

Понеділок і вівторок - дні, позначені впливом Меркурія, Плутона і Сатурна. А значить, бажано скоротити різні авантюри, відмовитися від ризикованих планів і трохи побути в тіні. З середи, за гороскопом, Діви будуть насолоджуватися життям. Їх серця і душі почнуть зігрівати приємні спогади, думки і плани.

Жінка-Терези

Незважаючи на те, що на цьому тижні Всесвіт буде рясніти можливостями, жінки-Терези навряд чи зуміють ними скористатися. Виною тому ретроградна Венера, що проходить напружений градус Скорпіона. Не виключено, що і зміни можуть застати зненацька. Астрологи не радять Терезам зараз сліпо гнатися за успіхом: куди краще все спланувати і підготувати себе до незворотних перетворень, які проявлять себе яскравіше в листопаді. Неоднозначний розвиток сценарію чекає і в професійному житті: успіхи можуть чергуватися з поразками, тому і розстановка сил буде змінюватися дуже швидко. Щоб не потрапити в халепу, бажано проявляти винахідливість і проникливість. Така стратегія допоможе зайняти виграшну позицію.

Жінка-Скорпіон

У Знаку Скорпіона будуть перебувати Сонце, Меркурій, Венера і Юпітер. Вплив чотирьох різних з енергетики об'єктів може дестабілізувати настрій представниць цього Знака. Можливі проблеми з грошима і конфлікти - як сімейні, так і ділові і навіть внутрішні. На озброєння варто взяти методи боротьби зі стресом і негативними емоціями. Також не варто звинувачувати себе у відсутність сил і можливостей, виною тому - різнорідна енергетика планет. Провести цей тиждень на висоті жінкам-Скорпіонам допоможе позитивне мислення і тверда впевненість в собі. Всі планети, за винятком Венери, рухаються вперед, а з ними і справи Скорпіонів набирають обертів. Все буде йти дуже добре, особливо якщо жінки-Скорпіони зуміють повірити в себе.

Жінка-Стрілець

Наступний тиждень принесе жінкам-Стрільцям успіх у коханні. У період з 22 по 28 жовтня Юпітер буде перебувати в Знаку Скорпіона. Такий стан покровителя вказує на вдалий сценарій розвитку подій в особистому житті. Проявивши наполегливість, особливо 22 і 26 жовтня, Стрільці зможуть залучити, захопити або відвернути того, хто їм небайдужий. Навіть у відносинах з дітьми і батьками всі старання Стрільців знайдуть відгук. Однак ближче до середини тижня можливе пробудження почуття власності і його вершина - сліпа ревнощі. Астрологи радять не відповідати на провокації зірок: істотні причини для ревнощів навряд чи виникнуть.

Жінка-Козеріг

Цього тижня під впливом Меркурія і Венери в Скорпіоні жінки-Козероги завершать сходження до вершини емоційної незалежності. Війна з залежністю від чужої думки ось-ось підійде до кінця. Очікується приплив в життя дуже хороших новин, і це, на думку астрологів, будуть не просто приємні новини, догоджати самолюбству, а справді цінна інформація. Незважаючи на ослаблені позиції планет-покровителів, жінки-Козероги зустрінуть цей тиждень у відмінному настрої, з почуттям захоплення і щастя. У найближчі дні, за винятком понеділка, представниці Козерога будуть перебувати у відносному спокої. Бажано поміркувати про свої плани і перемоги і знайти час, щоб як слід відпочити від бурхливої ​​діяльності.

Жінка-Водолій

Жінки-Водолії, які зацікавлені в тому, щоб поліпшити своє життя на цьому тижні, отримають підживлення Меркурія, активного і стабільного в Знаку Скорпіона. Вплив покровителя допоможе у вирішенні ряду проблем, як матеріальних, так і сімейних. Щоб домогтися максимального ефекту, астрологи рекомендують поглянути на ситуацію, що склалася, з позиції стороннього спостерігача: тоді Водолії точно зможуть знайти шляхи вирішення. Якщо представниці цього Знака поки що не готові до змін і якихось нововведень, то їм важливо зрозуміти, що такий шанс випадає нечасто: сприятливий період закінчиться, а ось проблеми так і залишаться невирішеними.

Найбільш вдалі дні для активних дій - понеділок і вівторок. 22 і 23 жовтня астрологи відзначають підвищення позитивної енергії в кілька разів, адже Меркурій вступить в аспекти з Плутоном і Сатурном.

Жінка-Риби

Час змін - саме так астрологи характеризують енергетику наступних днів. На цьому тижні жінок-Риб чекає удача, приємні зустрічі і успіх. Венера, яка перебуває в Скорпіоні, розбавить нудні будні, наділивши представниць цього Знака нехай і підвищеною емоційністю, зате величезним бажанням випробувати всі принади життя за один тиждень. Також Риб очікують хороші новини в матеріальній сфері: чи вдасться заробити і купити щось бажане. Однак астрологи повідомляють, що на цьому тижні Рибам не варто поспішати з прийняттям важливих рішень: час досить неоднозначно. Краще ретельно осмислити кроки і переглянути свої плани. Багато зміни ще рано впроваджувати. Важливо довіряти інтуїції - вона допоможе вийти з будь-якої ситуації переможницею.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-1,2675678730011-/ /-pc-/
Top