counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Астрологічний прогноз на червень 2018 року


Переглядів: 267


Астрологічний прогноз на червень 2018 року

Червень — один з найскладніших місяців в році, незважаючи на те, що у багатьох людей в цей період починається відпочинок або відкривається друге дихання. Червень дуже швидкоплинний, непомітний і досить динамічний. Він не буде вас кидати з боку в бік як травень, ні.

Він постарається вас швидко провести за всіма своїми пастками. Добре, що всі вони помітні ще задовго до появи на горизонті. Виконати своє бажання в червні не так вже й просто, але є можливість в значній мірі наблизитися до того, щоб стати щасливішими. Червень може відкрити вам очі на багато речей, що відбуваються навколо, сенс яких глибокий і не завжди зрозумілий. Це почасти досить духовний місяць.

19 червня Нептун стане ретроградним. Це загрожує проблемами багатьом людям, так що в кінці місяця краще не ризикувати зайвий раз. Отримувати задоволення від стандартних процесів у вашому житті не вийде в повній мірі.

Овен

Стати багатими — це не найкраща мрія на червень. Спробуйте перестати мислити дріб'язково і думати тільки про гроші, тому що настає воістину чарівний час для планування справ на майбутнє і для реалізації духовних планів. Це прекрасний час для паломництва, для необдуманих вчинків, які допомогли б вам зрозуміти сенс свого життя. Для відпустки і для духовних пошуків будь-якого масштабу червень теж підійде. Постарайтеся абстрагуватися від покупок, фінансових баталій, роботи. Якщо не вдасться отримати заслужену відпустку, то постарайтеся хоча б не переробляти. Щовечора в червні намагайтеся проводити з приємними людьми, в приємній обстановці. Якщо цього не буде, то в короткі терміни накопичиться дуже багато негативу. І не буде можливості перемогти цей негатив стандартними методами. Бережіть свої сили.

Телець
Віщі сни в червні будуть для вас засобом для порятунку від великих проблем. Не забувайте завжди аналізувати ваші сновидіння, так як вони будуть показувати вам майбутнє, способи вирішення конфліктів внутрішніх і зовнішніх. Психологічно, червень для вас може виявитися важким місяцем, проте, астрологи рекомендують розбивати свої сумніви об тверду поверхню свого життєвого досвіду. Постарайтеся реалізувати всі свої плани шляхом правильного планування справ, тому що все, що буде відбуватися спонтанно, може привести до колапсу. Прагнення до спокою буде особливо корисним в сфері любові. Якщо раптом станеться щось неймовірно непередбачуване, то ваша холодна голова зможе знайти рішення будь-якої проблеми без особливих труднощів.

Близнюки
До 19 червня все буде добре, але потім, коли Нептун увійде в ретроградний період, ви відчує, що в вас закінчилося співчуття до людей, ви стали більш егоїстичними. Змінити своє життя на краще вдастся вам тільки через те, що Меркурій спочатку місяця і до 11 числа буде сильний в вашому Знаку. Але потім його вплив на вас ослабне, коли він перейде в сузір'я Рака. Не бійтеся спілкуватися з людьми і шукати нові контакти. Користуйтеся порадами близьких - вони вас не обдурять. Вас чекають дуже вдалі поїздки в першій половині місяця. Це означає, що не варто відкладати відпустку на потім. Вам необхідно буде якомога швидше прийняти важливе рішення щодо відпочинку. Можна залишитися вдома, а можна поїхати дуже далеко, до моря або в гори — на ваш вибір. Можна відвідати рідну домівку або відвідати далеких родичів, старих друзів. Не бійтеся бути між людьми — це піде вам на користь.

Рак
Бути щасливими вам заважати в червні майже нічого не буде. У любові можливі невеликі авантюри — можна ризикувати і діяти так, як ви не звикли. Якщо вам хочеться вирватися за межі сталості та сірої буденності, то доведеться не боятися змінювати те, що вас оточує. Життя — це динаміка і постійна робота, постійні зміни. Якщо ви не зрозумієте, чому все відбувається зараз саме так, а не інакше, то зможете усунути саму причину ваших проблем, а це важливо в довгостроковій перспективі. 19 червня почніть проявляти хитрість в справах, які для вас дуже важливі. Постарайтеся навчитися дивитися за спину вашим ворогам, щоб розуміти, що вас чекає пізніше. У вас можуть загостритися негативні залежності, такі як: куріння, тяга до алкоголю. До 19 червня життя буде здаватися райською ідилією, а потім все може відразу стати однією великою проблемою. У другій половині місяця не варто йти назустріч перешкодам, щоб мати справу з ними лоб в лоб.

Лев
Левам доведеться поборотися за своє щастя, але сам процес принесе вам величезне забезпечення. Сонце, ваш покровитель буде стабільним весь місяць. Навіть перехід в сузір'я Рака не змінить його впливу. У вас все вийде: залучити гроші в своє життя, любов, щастя. Головне зараз — це вірити в те що все можливо, тому що навіть ретроградний Нептун для вас принесе позитив. Варто зазначити, що максимально сильний Марс 27 червня теж стане ретроградним. І ця зміна на вас позитивно вплине. Ваша агресивність допоможе вам перемогти кого завгодно. Будь-який ваш ворог пуститься в біги лише трохи побачивши вашу нахабність і силу духу. Отримуйте від життя максимальну кількість задоволення і не бійтеся робити те, за що вас можуть засуджувати навколишні.

Діва

Цілком можливо, що в червні місяці вас чекатимуть досить неприємні події в любовній сфері. Позбутися від проблем відразу не вийде, проте, немає нічого неможливого доти, поки хтось не доведе вам протилежне. Цією людиною можете бути ви самі, так що не заривайтеся в ямі власних сумнівів — вам це протипоказано зараз. Як тільки ви почнете сумніватися в собі, всі ваші мрії можуть впасти як картковий будиночок. Нехай ви не зможете всього лише за місяць зробити те про що мріяли завжди, але зате зможете вибрати правильний шлях. Безліч людей і подій будуть вас направляти по ньому, і тільки ваше відчуття навколишнього світу буде грати проти. Не скупіться на час, якщо справа стосуватиметься вашої мрії або обов'язків. Не бійтеся робити добрі справи в червні, особливо, з 3 по 15 число, поки Місяць, ваш помічник, буде сильним.

Терези
Змінити своє життя в червні можна в найкоротші терміни. Це зробити не так вже й важко, тому що в цьому місяці вам простіше буде мислити творчо. З 27 червня Марс стане ретроградним, так що все погане отримає неймовірно позитивний відтінок. Долати труднощі буде набагато простіше в другій половині червня, тому що Нептун увійде в свій ретроградний період. Упертість, егоїзм і фізична активність допоможуть вам загартувати свій характер в битвах любовних і фінансових. Не бійтеся вступати в конфронтації, тому що вам потрібно набирати досвіду. Ваші шрами заповнять все — всі втрати стануть в недалекому майбутньому перемогами, про які ви мріяли. Не будьте примхливими і не звертайте увагу на перепади настрою.

Скорпіон
Ваша енергетика буде дуже чутливою до змін зовнішнього характеру в червні. Астрологи рекомендують дуже відповідально підходити до вибору талісманів, одягу, оточення і занять. Не носіть золото в червні, багато червоного кольору. Ваш настрій може залежати від дуже багатьох чинників, кожен з яких проконтролювати просто не вийде. Слідкуйте за тим, що вас оточує і хто вас оточує. Більшість проблем буде виходити від людей. Весь місяць Венера буде стабільною, тому проблем буде дуже мало. Спробуйте не вкладати всі свої сили в щось одне. Це не дуже добре, коли ваша дипломатичність і прагнення до компромісів йдуть врозріз зі здоровим глуздом. Ваші енергетичні запаси будуть постійно поповнюватися, але не варто витрачати сили дуже старанно — займайтеся справами, які у вас зараз в пріоритеті. Забудьте про решту.

Стрілець
Стрільцям доведеться змиритися з тим, що люди можуть розчаровувати вас більше і сильніше, ніж зазвичай. Не сумуйте, бо цей місяць в цілому буде вкрай сприятливим для будь-яких фінансових операцій. Займіться шопінгом, якщо не хочете загрузнути в сірості і поганому настрої. Дозвольте собі зробити щось приємне для себе. Не будуйте ілюзій з приводу майбутнього і не думайте про минуле — живіть сьогоднішнім днем ​​весь червень.
Всі проблеми будуть немов в замкнутому колі, вийти з якого потрібно якомога швидше. Хитросплетіння долі будуть вас діставати 24 години на добу, але не думайте про те, як все вийшло — насолоджуйтеся тим, що вам приносить позитив. Робота — це не те, на чому зійшовся світ. Навчіться жити позитивними емоціями — відпочивайте правильно, серед людей або на самоті, але обов'язково займаючись улюбленою справою. Це прекрасний період для пошуку нових захоплень.

Козеріг
Це буде хороший період для зміцнення тривалих відносин, для любовних зізнань і для романтики в цілому. Залучити гроші в повній мірі в червні не вийде. Тому сконцентруйтеся на любові і на всьому, що з нею пов'язано. Астрологи рекомендують привносити щось нове у своє життя вже в перші дні літа. Якщо ви ще не знайшли свою другу половинку, то в червні це повинно у вас вийти. Частіше ходіть на побачення і фліртуйте без страху, без сорому і сумнівів. Перемогти сором'язливість, яка в любові є великою перешкодою, вам допоможе бажання вчитися, отримувати від усього урок. Якщо ви вже в стосунках, то доведеться піти назустріч другій половинці, оскільки цей період буде періодом дипломатії і безкорисливої ​​допомоги один одному. Не шукайте вигоди в простий доброті.

Водолій

Любовна сумісність з іншими Знаками Зодіаку у вас буде найкращою в цей період. Це безпосередньо говорить про те, що не потрібно сидіти і чекати, поки це прекрасне почуття саме нахлине на вас і на того, хто вам подобається. У червні людям набагато простіше займатися будь-якими справами разом. Це означає, що колективна праця стане вдалою ідеєю для тих, кому ніде шукати мотивацію. Якщо ви вже в стосунках або в шлюбі, то зробіть приємний сюрприз для другої половинки. У вас обов'язково вийде справити враження на близьку людину і вдихнути нове життя в вашу любов. Що стосується роботи і фінансів, то в цих сферах буде невеликий застій. Якщо ви дозволите собі вирішувати проблеми творчо, з невеликою часткою хитрості, то у вас все вийде.

Риби
Рибам зберегти молодість свого духу допоможе наполеглива праця, за яку ви зможете отримати гідну винагороду. Якщо ви будете займатися спортом і не будете сидіти на місці, то у вас пройде апатія і депресія. Якщо ви будете працювати інтелектуально, то отримаєте величезне задоволення від процесу і від результатів. Не бійтеся не сидіти склавши руки. Краще втомитися від роботи, ніж від дрібниць в червні. Цей місяць буде неймовірно насиченим для вас, а також дуже полярним. Настрій може змінюватися дуже швидко, так що не будьте замкнутими. Не бійтеся ділитися емоціями з тими, хто вас любить і розуміє. Якщо, раптом, таких людей немає, то постарайтеся якомога частіше займатися улюбленою справою. Отримуйте задоволення від життя в червні, тому що немає нічого, що могло б вас зробити щасливіше зараз.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
більше матеріалів
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
більше матеріалів
/-1,1706969738007-/ /-pc-/
Top