counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Знаки Зодіаку: який партнер кому потрібен


Переглядів: 3300


Знаки Зодіаку: який партнер кому потрібен

Давайте будемо реалістами: у всіх нас є певні очікування від свого потенційного партнера, і деякі людські якості можуть виявитися для нас неприйнятними і неприпустимими у відносинах. Щось ми можемо проігнорувати і заплющити очі, а щось повністю нас відштовхне. Що ж кожен зодіакальний знак жадає бачити в своїй другій половині?

1. Овен упевнений у собі, дуже енергійний і мотивований, тому його приваблюють люди зі схожими рисами характеру. Якщо ви віддаєте перевагу лежати на дивані, відмовляючись вибратися з Овном в піший похід, або не можете підтримувати з ним палкі дебати і обговорення, то ви - явно не його вибір.

2. Телець обережний і врівноважений за своєю природою. Він терпіти не може дві речі: безлад і поспіх. Його партнер повинен бути не поганою і легковажною, а вдумливою і розсудливою людиною, яка зважено ухвалює всі рішення.

3. Близнюки дуже дотепні і люблять довгі бесіди. Вони відразу ж занудьгують, якщо не зможуть займатися словесним спарингом зі своїм партнером. Цей знак також обожнює суспільство і натовп людей, тому його обранець повинен завжди супроводжувати його на всі вечірки і заходи.

4. Емоційні, чутливі Раки дивляться на світ зі співчуттям, тому їм важко спілкуватися з жорсткими і несприйнятливими людьми. Будь-який Рак надзвичайно орієнтований на сім'ю, отже, якщо його партнер не підтримує сімейні цінності, то відносини у них не складуться.

5. Лев вимагає, щоб весь світ софітів був спрямований тільки на нього одного. Він любить бути «на сцені», насолоджуючись увагою, тому його партнер повинен всіляко Леву аплодувати, робити компліменти, гладити по гриві і тішити його его.

6. Практичні та відповідальні Діви дуже пунктуальні й організовані, того ж самого вони вимагають і від свого обранця. Цей знак неможливо уявити з партнером, який не приділяє багато уваги своїм обов'язкам, а також не вміє підтримувати ідеальний порядок.

7. Терези - це добродушний і ввічливий знак. Їм подобається спілкуватися з людьми, і вони дуже привабливі. Ідеальними обранцями для Терезів є партнери, які знають, що таке хороші манери, і вміють себе поводити як під час неформальної вечірки, так і на офіційному заході.

8. Скорпіони надмірно цікаві, і їм завжди треба знати, що навколо них відбувається. У партнері вони шукають абсолютну відданість, бо навіть натяк на брехню вони не потерплять і не пробачать. Якщо ви не готові до допитів із пристрастю, вам буде дуже нелегко, а то і просто нестерпно з цим знаком.

9. Стрілець постійно в русі. Його єдина любов - це подорожі та поїздки, тому він не захоче бачити поруч із собою типового домосіда і важкого на підйом партнера. Його партнер повинен бути авантюрним і ризиковою людиною, спраглою отримувати нові знання.

10. Козероги консервативні і дисципліновані. Цьому знаку скоріше потрібний компаньйон і однодумець, ніж романтичний партнер і коханець. Його обранець - це практична і обачлива людина, акуратна на роботі, в житті і, звичайно ж, у фінансових питаннях.

11. Водолій ексцентричний і має потужну фантазію й уяву. Він цінує вільнодумство, тому шукає собі партнера, який не боїться висловлювати свою думку. Цей знак цікавлять довгострокові відносини, а не випадкові інтрижки. Крім того, він цінує гуманізм і емпатію, тому черстві егоїсти Водолія точно не зацікавлять.

12. Риби надзвичайно емоційні і вразливі, тому вони не будуть залишатися з партнером, який не сприймає їхні почуття. А ще Риби дещо потайливі і деколи поводяться відсторонено - на них не можна тиснути і вивідувати занадто багато інформації. Цей знак розкриється лише тоді, коли сам буде до цього готовий.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
/-0,50974106788635-/ /-pc-/
Top