counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Маленький трюк, який допоможе пережити дієту без страждань


Переглядів: 142


Маленький трюк, який допоможе пережити дієту без страждань

Як там ваш план по зниженню зайвої ваги до літа? Ви, звичайно ж, снідаєте половинкою грейпфрута, обідаєте вареним яйцем і вечеряєте зеленню? Ой, навряд чи. Сидіти на дієті - завдання непросте. Більшість з нас здаються, ледве встигнувши почати. Так чому б не забути про дієти і слідувати цьому плану?

Люди з надмірною вагою, як правило, налягають на солодощі і крохмалисту їжу, яка ще прожарена і підсолена. Тому, коли вони хочуть схуднути, то багато з раціону доводиться викидати. Але це морально складно! Так, ви можете відмовитися від одного-двох продуктів, але не від їх десятка! Давайте зосередимося на двох основних винуватцях збільшення ваги: ​​на цукрі і рафінованих вуглеводах, таких, як білий хліб, випічка, печиво та інші оброблені харчові продукти.

Припустимо, вам потрібно від них відмовитися. Фокус простий: ви не відмовляєтеся від усього відразу. Ви самі вирішуєте, коли почати, і викидаєте один продукт за раз. Припустимо, ви починаєте з цукру. Якщо ви завжди додаєте його в чай ​​і каву, відмовтеся від нього на місяць. До кінця цього терміну ви повинні звикнути до нового смаку своїх напоїв. В наступному місяці приберіть і інші продукти з цукром - і так доти, поки не зникне повністю з вашого харчування.

Вся принадність цього трюку в тому, що ви встановлюєте звичку, яка буде служити вам до кінця життя.

Якщо ви зазвичай п'єте безалкогольні газовані напої, візьміть ще місяць, щоб відмовитися і від них. Їх регулярне споживання підвищує ризик ожиріння, серцевих захворювань і діабету 2-го типу.

Але чи спрацює це? - запитаєте ви. Як можна схуднути, не сідаючи на дієту, харчуючись як зазвичай, але виключивши з раціону тільки один продукт? Що вам потрібно зрозуміти, так це те, що ви працюєте над виробленням нових звичок у їжі. Це вимагає часу.

Подумайте про це! Всі дієти мають короткострокову мету: втратити у вазі стільки-то до такого-то числа. Коли ви досягнете цієї мети, у вас більше немає причин позбавляти себе смачненького, і більшість людей повертається до своїх старих звичок.

Не думайте про це трюк як про дієту, думайте про нього як про роботу над новими звичками.

Якщо день у день вам вдається чинити опір спокусі з'їсти булочку і запити її Кока-Колою, в кінці кінців це стане звичкою, і незабаром вам не буде хотітися ні булочки, ні коли.

Коли ви вирішите прибрати цукор з кави та чаю, через деякий час ваш смак до солодкого зміниться. Ваша потреба в цукрі просто випарується. Ще однією додатковою перевагою є те, що неприязнь до солодких напоїв перетворюється в неприязнь до будь-якої занадто солодкої їжі.

Ось і весь фокус! Ви визначаєте ті продукти харчування, від яких ви набираєте вагу, і виправили їх один за іншим з плином часу, а не все відразу. Перейдіть до таких продуктів, скажімо, до хліба, тільки коли ви вже відвикли від попереднього продукту.

Не забувайте повільно додавати нові варіанти здорової їжі в свій раціон. Якщо вам ніколи не подобалися овочі, навчіться правильно їх готувати. Ймовірно, вам знадобиться цілий рік, щоб створити новий режим харчування. Але це ніяк не болісна дієта, а просто перехід до здорової їжі!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів
/-0,38337087631226-/ /-pc-/
Top