counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Зеленський пояснив, чому він проти участі Росії у саміті світу у Швейцарії

Зеленський пояснив, чому він проти участі Росії у саміті світу у Швейцарії

Зеленський висловив свою позицію щодо участі фашистської росії у саміті світу, наголосивши, що будь-які мирні та справедливі ініціативи, запропоновані іншими країнами, зустрінуть опір з боку країни на болотах і та зробить усе можливе, щоб заблокувати їх прийняття, що робить увесь саміт безглуздим.

Україна не хоче, щоб Росія знищила єдину заможну на сьогоднішній день дипломатичну ініціативу після закінчення війни. Про це Зеленський сказав в інтерв'ю Хьюго Траверс (HugoDécrypte).

Президент зазначив, що Україна має сумний досвід спілкування з країною окупантом у ході численних зустрічей, у тому числі в рамках Мінського процесу та нормандських форматів, де росія часто перешкоджала прийняттю мирних рішень.

"Усі ініціативи мирні, які будуть справедливі, які будуть запропоновані – Росія зробить все, щоб їх не існувало. Ми це перевірили на сотнях зустрічей – понад 100 зустрічей було у Мінському процесі під час нормандських форматів", – наголосив він.

Однак Зеленський висловив оптимізм щодо результативності майбутнього саміту світу та сподівається на досягнення угод щодо трьох пунктів Української формули світу. Він також висловив упевненість у тому, що сильні країни зможуть домогтися політичного прийняття фашистською росією подібних рішень, подібно до того, як це сталося із зерновою ініціативою.

"Якщо весь світ домовиться, що це справедливо, потім ми знайдемо формат, як зробити так, щоб на це пішла росія. Я в цьому впевнений, що будуть сильні країни, які можуть дотиснути політично Російську Федерацію. Так було вже із зерновою ініціативою", - сказав гарант.

Наприклад, Зеленський навів зернову угоду, яка проіснувала не довго, тому що посередниками були лише ООН та Туреччина. У випадку ж із самітом світу на боці України може бути до 100 країн світу – якщо вони бачитимуть, що Українська формула світу справедлива, то зможуть тиснути на Росію фашистську для її реалізації.

"Якщо після першого саміту ми вийдемо з розумінням, що ми маємо пункти, за якими ми всі разом сходимося, це говорить про те, що й інші пункти щодо закінчення війни ми можемо доопрацювати, якщо за столом дійсно будуть країни, які хочуть миру і вимагають від Росії справедливого світу. Тоді підготується документ із усіма вирішеними питаннями, з усім нашим баченням, і знайдеться момент, як і хто обговорюватиме це з представниками ворога", – резюмував президент.

 




Переглядів: 10


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів


/-0,31859397888184-/ /-pc-/
Top