counter
Архів Повернутись назад 29 Жовтня 2018
29 Жовтня
Політика Половина українців вважаю, що Крим повинен отримати кримськотатарську автономію Половина українців підтримують створення в звільненому від російських окупантів Криму кримськотатарської автономії, не підтримують цього 28% громадян України, ще 22% сказали, що їм важко відповісти. Про це свідчать результати опитування, яке провели фонд «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва та центр Разумкова. Було опитано 2019 респондентів віком від 18 років у всіх областях України, крім тимчасово окупованих територій. Найбільше за створення кримськотатарської автономії висловилися в центрі нашої країни (59%) і в західних областях України (56%). На сході і півдні України цю ідею схвалюють 36-38%, і стільки ж висловили незгоду. За даними цього опитування, лише 10% респондентів підтримують силовий варіант повернення Криму. 39% опитаних впевнені, що повернення Криму посприяє зміна влади в Росії.
Події оформление ленты  Гаваї йдуть під воду, зник цілий острів Острів на сході Гавайського архіпелагу майже повністю зник під водою після сильного урагану. Цей острів був кілометрову піщану косу шириною близько 120 метрів. На ньому мешкало кілька рідкісних видів морських тварин - тюлені-монахи і зелені морські черепахи. А сам зниклий острів був частиною природного пам'ятника Папаханаумокуакеа, внесеного до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Зроблені з орбітального супутника фотографії показують, що від острова залишилися тільки невеликі фрагменти, а 90% його території сховалося під водою. На думку вчених, найближчим часом під воду можуть піти ще кілька островів Гавайського архіпелагу. Перш за все, це пов'язано з глобальним потеплінням, через що піднімається рівень води в океанах, а також через збільшення кількості і сили тропічних циклонів.
Кримінал оформление ленты  300 овець: що зараз відбувається з замореними голодом в порту тваринами Волонтери готові викупити овець, що застрягли в торговому порту міста Чорноморська Одеської області. Нагадаємо, 300 голів тварин два тижні тримали замкненими без води і їжі в триповерховій фурі через бюрократичну тяганину. Поки вівці перебували під замком, багато з них померли, інші жили з трупами. При цьому митники спочатку не допускали волонтерів до тварин. Це вдалося зробити після скандалу і виклику поліції. Пості того, як історією зацікавилися телеканали, нещасним тваринам зробили імпровізований вольєр і випустили на вулицю на пустирі. Зараз волонтерська організація UAnimals на своїй сторінці в "Фейсбуці" повідомляє, що вже знайшовся потенційний покупець "з умовами утримання і без планів вбити". Також екологи збираються відправити аналізи крові не тільки в державні лабораторії, а й незалежні. Також волонтери збираються подавати до суду на господиню тварин, яка допустила таку жорстокість до них. Сьогодні в 9-00 активісти збираються на великий пікет під Держспоживслужбою в Києві, щоб та припинила бездіяльність і жорстокість. Нагадаємо, ветеринари вирішили просто відразу вбити тварин, замість перевірити їхнє здоров'я.
Події Жити нема на що, дай зарплату. Бойовик-письменник Прилепін звернувся з листом до Пушиліна Російський любитель «русского мира» бойовик-письменник Захар Прилепін звернувся з відкритим листом до тимчасового ватажка терористів «ДНР» Дениса Пушиліна, в якому слізно просить виплатити зарплату свойому батальйону. Про це повідомляють ЗМІ сепаратистів. У своєму листі до Пушиліна Прилепин розповідає про те, що «реорганізація» «прилепінского батальйону» відбулася в результаті ліквідації ватажка «ДНР» Олександра Захарченка, який курирував цей «батальйон». 250 членам цього угруповання не виплатили зарплату за три місяці, та ще й порадили більше цих грошей не чекати. Бойовик-письменник Прилепін «забув», що за ліквідацію батальйону прямо напередодні своєї смерті взявся саме Захарченко, так члени цього угруповання не брали участь в боях, а тільки займалися мародерством. Пушилін тільки закінчив розпочате. В цей же час з Донбасу до Росії завбачливо втік сам Захар Прилепін.
Кримінал оформление ленты  Розбещував 10-річну на очах у подруги. Під Києвом люди затримали педофіла У селі Музичі Києво-Святошинського району місцеві жителі затримали і передали поліції чоловіка, який розбещував 10-річну дівчинку на очах у її 6-річної подруги. Зловмисник був сусідом дитини, проживав в одному гуртожитку, повідомляє поліція Київської області. За словами громадян, він вчинив стосовно малолітньої розпусний дії, часто хуліганив і зловживав спиртним. Наразі постраждалу дівчинку разом із мамою доставили в лікувальний заклад для надання необхідної медичної та психологічної допомоги. Правоохоронці опитують місцевих жителів і перевіряють чоловіка на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України. До обрання запобіжного заходу він буде перебувати в ізоляторі тимчасового утримання. Відкрито кримінальне провадження за ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Суспільство оформление ленты  Вагітність, самотність, злидні в Бразилії: солістка групи «Сливки» намагалася накласти на себе руки Дарина Єрмолаєва, учасниця в минулому популярного ВІА «Сливки», повернулася в Росію після численних проблем, які звалилися на неї в житті. Після того, як в 90-х роках популярність групи пішла на спад, померла її мама і вона втратила роботу в «Сливках». Дівчина впала в депресію, з якої її вивів Денис Гатальський, що згодом став її чоловіком. Дівчина переїхала до Бразилії, будучи вагітною першою дитиною, але чоловік Єрмолаєвої так і не з'явився в їх будиночку на березі моря. Коли синові було чотири місяці вона зрозуміла, що залишилася сама - пережила сильний стрес. Оговтавшись від ударів долі, Дар'я зустріла нового чоловіка, бразильця, з яким почала жити разом і народила другу дитину. Чоловік виявився ревнивий і постійно влаштовував молодій дружині сцени ревнощів, замикав її в будинку. У підсумку він витратив усі накопичені Єрмолаєвою гроші. Добив дівчину той факт, що помер її тато, який допомагав фінансово. «У якийсь момент я пішла до моря, залізла на камені і відчула сильне бажання скинутися з них. Але думка про двох синів, які залишаться самі, мене протверезила», - згадує Єрмолаєва.  Гроші на повернення додому Єрмолаєвій збирали підписники в Мережі. Жінка через стреси повністю втратила колишню красу. Вона взяла участь в одній із програм з перетворення зовнішності і намагається почати життя заново.
Дозвілля Найбільш слабкі: 5 знаків Зодіаку, які хворіють більше всіх Кожен знак зодіаку має своєю енергією, яка безпосередньо впливає на здоров'я людини. Одні люди мають міцне здоров'я з самого народження, інші ж багато хворіють. Найцікавіше, що кожен знак зодіаку схильний до певних типів недуг. 5 МІСЦЕ - БЛИЗНЮКИ Близнюки дуже рухливі й енергійні, але при цьому вони досить часто хворіють. Їх турбують хвороби горла і нервової системи. Так само у Близнюків часто розвиваються хронічні захворювання. 4 МІСЦЕ - ЛЕВ Леви - великі трудяги, і вони часто жертвують своїм здоров'ям заради роботи. Тому Леви наживають безліч болячок, які піддаються лікуванню з великими труднощами. У Львів часто є проблеми з хребтів і серцем. 3 МІСЦЕ - СКОРПІОН Скорпіони хворіють рідко, але важко. Якщо Скорпіон захворів, то хвороба буде мучити довго і часто відбуваються ускладнення. Скорпіони часто страждають хворобами шлунково-кишкового тракту і сечостатевої системи. 2 МІСЦЕ - РАК Раки дуже хворобливі. У них часто бувають проблеми із зором. Вони також схильні до інсультів та інфарктів. До того ж Раки часто переймають спадкові захворювання. 1 МІСЦЕ - РИБИ Риби мають безліч серйозних проблем зі здоров'ям. У них слабка лімфатична система, їх турбують нирки. До того ж Риби схильні до різних маній такі як: алкоголізм і наркоманія. Так само цей знак Зодіаку має слабку нервову систему.
Дозвілля Що означає ямочка на підборідді Кожен з нас має неповторні зовнішні дані, адже всі вони впливають на темперамент людини, становище в суспільстві, соціальний статус і багато іншого. Наприклад, ямочка на підборідді: значення у чоловіків і жінок практично однакове - лідерство, цілеспрямованість і велелюбність. Ямочка на підборідді: чоловікиТака прикраса чоловічого підборіддя підкорила не одне жіноче серце, і, мабуть, неспроста. Адже ця особливість будови нижньої щелепи, по-перше, приваблива, а по-друге, на думку фізіогномістів, говорить про вольовий і рішучий характер. Такий чоловік має бурхливий темперамент, він звик діяти, а не думати. Однак він завжди доброзичливий. А що ще потрібно прекрасній статі від другої половинки? Сила, воля і опіка. За ці якості чоловіка з ямкою на бороді цінують і на роботі - він цілеспрямований, наполегливий і рішучий: заради досягнення бажаного готовий на все. Він хитрий, винахідливий і напористий, тому така людина прекрасно почуває себе і в ролі начальника, і в ролі підлеглого, який прагне до вершин кар'єри. Існує й інше тлумачення ямочки на чоловічому підборідді - вона вказує на лукавість, а також на егоцентризм. До речі, серед володарів даного знаку на тілі багато волелюбних і романтичних осіб, поціновувачів жіночої краси.Ямочка на підборідді: жінки Як у чоловіків, так і у жінок, ямочка - це знак твердості і цілеспрямованості. Така жінка часто має чоловічі риси характеру, має величезну силу волі. Водночас ця особливість підборіддя говорить про те, що дівчина готова на непередбачувані вчинки, вона часто незрозуміла іншим. У неї бувають перепади настрою. Але з нею ніколи не буває нудно - вона сповнена загадок. Власниці підборіддя з ямкою досить часто займають керівні пости, бо вони лідери по життю, які не звикли плисти за течією, насолоджуючись тим, за що не треба боротися. І, до речі, вони, маючи сильний характер, завжди домагаються бажаного.Серед таких дам багато запальних і агресивних осіб, але її поведінка нагадує сірник - швидко загорілася і так само швидко згасла. Чи не злопам'ятна. Більшість чоловіків звертають увагу на таких жінок за їх привабливість і сексапільність, а також за таємничість.
Кримінал оформление ленты  Ледь не вдавився: порушник ПДР у Києві намагався з'їсти права і вкусив патрульного У Києві на проспекті Чорновола поліція зупинила автомобіль BMW 320, який розвернувся в недозволеному місці. Водій відразу, визнавши своє порушення, передав документи інспекторам і пояснив, що поспішає на хрестини доньки. При введенні електронної постанови з'ясувалося, що на водія оформляли протокол за керування в нетверезому стані. Командир взводу почав перевіряти через чергову частину, чи не закінчився термін позбавлення прав. Раптом водій вирвав своє посвідчення і почав тікати, розповідають Вартові Еспресо. У процесі затримання чоловік звернув у трубочку водійське посвідчення і засунув його в рот і намагався проковтнути. Чоловік почав давитися і задихатися. Інспектори спробували отримати посвідчення з рота, проте водій вкусив патрульного за палець. На місце негайно викликали швидку, але патрульні запідозрили, що чоловік їх обдурив. Вони зажадали повернути права негайно і той витягнув поламану картку з-під футболки. Перевіривши посвідчення в інформаційних базах, виявили розбіжності, а саме - відрізнялися категорії, а також на зворотному боці не вказано кінцевий термін дії посвідчення, хоч на лицьовій - є. Також викликав сумнів спосіб нанесення тексту на посвідченні. Чоловіка після оформлення всіх адміністративних матеріалів доставили до Шевченківського відділ поліції, де слідчий вилучив документ на експертизу.
Дозвілля оформление ленты  Труси з'їхали: Волочкова довела народ до нестями фотографіями з лазні Російська танцівниця Анастасія Волочкова вміло епатує публіку скандальними фото. Так днями вона виклала фотографію, зроблену в крижаній купелі і лазні. Балерина, прикривши голі груди значним віником, знялася в дуже маленькому купальнику, який ледь прикриває причинні місця. Фото вона сама опублікувала на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, попередньо відключивши до нього коментарі. На одному знімку Волочкова відображена в парильні, а на іншому - в крижаній купелі на вулиці. "Проведення часу в дощовий вечір - російська домашня лазня на дровах і крижана купіль", - підписала Волочкова фото. Незважаючи на відключені коментарі під цими фото, передплатники Насті почали писати відгуки під іншими фото. "Фу, своєю поведінкою, трусами з яких все вивалюється, вона давно вже опустила себе нижче плінтуса", "навіть труси від жаху з'їхали", - висловилися критики.
Суспільство Не щастить у коханні: 5 знаків Зодіаку, чиї відносини приречені Звичайно, потрібно розуміти, що всі люди різні і в незалежності від знака зодіаку ми можемо потрапити абсолютно в будь-яку проблему, але тим не менш є статистика, яка чітко показує певну проблему у конкретного знака зодіаку. Цього разу я представляю вам топ-5 знаків зодіаку, яким не щастить у коханні. 5 МІСЦЕ - ТЕРЕЗИ Терези дуже хочуть мати сім'ю і бути коханими, але, на жаль, їм не завжди вдається досягти бажаного щастя. Дуже часто Ваги закохуються в людини, який їм не відповідає взаємністю, а вони чекають і сподіваються. Так Ваги можуть чекати роками і упускають свої кращі роки. 4 МІСЦЕ - БЛИЗНЮКИ Близнюки бояться зробити вибір і тому тягнуть час, це є для них помилкою. Вони самі не беруть своє щастя і везіння. Навколо них завжди багато людей, залишається вибрати кохану людину і стати щасливим. Але Близнюки втрачають цю можливість. Представники цього знака дуже часто створили сім'ю саме в зрілому віці. 3 МІСЦЕ - РАК  Рак женеться за фінансовими благополуччям і любов для них не привід створювати сім'ю. Раки настільки захоплені кар'єрою, що просто забивають на особисте життя. А потім час згаяно, і їм доводиться задовольнятися тим, що є. 2 МІСЦЕ - ЛЕВ Леви дуже сильні особистості і вони занадто самовпевнені. Леви часто закохуються і їх чекають бурхливі романи, але на жаль пристрасть швидко закінчується і їх відносини розпадаються. Леви намагаються побудувати відносини, але їм просто трапляються не ті люди.
Економіка оформление ленты  Ганьба дня: головред Vogue UA попалася на плагіаті статті з російського журналу Главред Vogue UA Ольга Сушко звинувачується колегами в плагіаті. Про це пише видання Медианяня. Як повідомляє видання, зайнявши посаду головного редактора видання Vogue UA, вона не потрапляла ніколи ні в які неприємні ситуації і раптом! Тепер скандал з її поцупленою статтею з кожним днем ​​набирає обертів. Відомо, що головного редактора Vogue UA викрили в плагіаті статті, яка була опублікована в російському Bazaar в 2006 році. Поки що керівництво «Медіа Групи Україна» ніяк не відреагувало на ганебний вчинок топ-керівника свого підрозділу. Також мовчить і сама Сушко. Вона була призначена на посаду 5 вересня 2016 року. До цього працювала у Видавничому домі «Коммерсант-Украина», почавши з позиції кореспондента щоденної газети і закінчивши посадою головного редактора програми «Коммерсант-Weekend». Тоді Ольга Сушко обіцяла "докласти максимум зусиль, щоб зміцнити діджитал-позиції бренду". Для наочності плагіату автора Медианяня показує дві статті і пропонує порівняти їх.
Події оформление ленты  Ніхто не вижив: з'явилося перше відео з місця катастрофи літака в Індонезії У катастрофі лайнера Boeing 737 авіакомпанії Lion Air, який летів із Джакарти загинули всі 189 людей на борту. Про це повідомляє Національне агентство Індонезії з пошуку і порятунку. На поверхні моря залишилося лише каламутна пляма - ні уламків, ні людей рятувальники не знайшли. Розпочато роботи з пошуку частин літака і тіл людей на дні океану. У МЗС України вже перевірили, що громадян нашої країни серед пасажирів не було. Водолази намагаються дістатися до фюзеляжу Boeing 737, що лежить на морському дні на глибині близько 35 метрів. Водолази поки знайшли лише частини тіл кількох людей, деякі особисті речі і розірваний паливний бак літака. Нагадаємо, трагедія трапилася минулої ночі, коли пасажирський літак пролітав біля острова Ява. Він раптово запросив дозволу на повернення в аеропорт, але через кілька хвилин зник із радарів. Екіпаж не встиг повідомити, що сталося на борту. Serpihan pesawat Lion Air JT 610 yang jatuh di perairan Karawang. Beberapa kapal tug boad membantu menangani evakuasi. Video diambil petugas tug boad yang ada di perairan Karawang. pic.twitter.com/4GhKcRYkpG — Sutopo Purwo Nugroho (@Sutopo_PN) 29 октября 2018 г.
Суспільство Психологи розповіли, яким жінкам найбільше щастить у коханні, а яким - ні Невдача в коханні не вирок. Працюючи над собою, завжди можна поміняти ситуацію на краще. Головне - навчитися цінувати себе і не намагатися змінити оточуючих. Їй пощастить у коханні, якщо...Вона любить і приймає себе цілком, навіть якщо щось у собі її не зовсім влаштовує. Їй не потрібні відносини для підтримки самоповаги. Вона самостійна і може сама про себе подбати. Вона сприймає інших такими, якими вони є, не намагаючись змінити їх. Вона не пригнічує ні «негативні», ні «позитивні» емоції. Вона постійно займається саморозвитком, стежить за своєю зовнішністю. У неї висока самооцінка. Вона отримує задоволення від перебування в суспільстві чоловіків, приймаючи їх такими, якими вони є. Їй не потрібно бути для когось потрібною, щоб відчути, що вона - гідна людина. Вона дозволяє собі бути відкритою і довірливою з деякими людьми. Однак не дозволить себе експлуатувати. Вона знає, що гідна всього найкращого, що може запропонувати їй життя Вступаючи у відносини, вона запитує себе: «Наскільки гарні для мене ці відносини? Чи сприяють вони моєму зростанню? Чи дозволяють мені бути тим, ким я можу бути?» Якщо ж відносини доставляють самі неприємності і руйнують її особистість, вона може сказати: «Нехай іде», - і при цьому не впадає у відчай. У неї є коло друзів, власні захоплення, що дозволяє їй пережити кризу. Вона знає, як захистити себе, піклується про здоров'я і власне благополуччя. Її не тягне напружена боротьба у відносинах, драма, хаос.Вона знає, що стійкі, здорові відносини бувають між партнерами, у яких схожі цінності, інтереси і цілі. Вона також знає, що гідна найкращого, що може запропонувати їй життя. Їй не щастить у коханні. Чому?Чому часто не щастить хорошим, уважним, відданим жінкам? Жінки в цьому не винні. І навіть обставини зустрічі з партнером тут ні при чому. Важливіше - яке у них було дитинство, які взаємини склалися в батьківській родині. Ось що зазвичай відрізняє таких жінок: Часто вони росли в дисфункціональних (хворих) сім'ях, де не задовольнялися їхні емоційні потреби. Наприклад, батько або мати були хворі на алкоголізм. Про них мало дбали в дитинстві. І тепер вони починають заміщати незадоволену потребу в увазі посиленою турботою про когось, особливо про чоловіка з важкою долею, який сильно потребує допомоги, опіки. Вони стають дружиною, нянькою, матір'ю. Їхнє покликання - рятувати. Вони охоче беруть на себе більшу частину провини за невдачі в стосунках Відсутність досвіду люблячих і дбайливих батьків впливає на побудову відносин в дорослому віці. Їх тягне до емоційно малодоступним чоловікам, яких вони намагаються змінити за допомогою безмежної любові. Переживши жах відкидання в дитинстві, вони роблять усе можливе, щоб запобігти розпаду відносин із чоловіком, якого люблять. Вони готові брати на себе більшу частину провини або відповідальності в будь-яких взаєминах. Звикнувши до нестачі любові з дитинства, ці жінки готові хоч греблю гатити чекати, сподіватися і робити все можливе, щоб принести задоволення своєму обранцеві. У них низька самооцінка, і в глибині душі вони не вірять, що гідні бути щасливими. Їм здається, що вони повинні заробити право насолоджуватися життям. Такі жінки часто прагнуть контролювати поведінку, почуття і думки чоловіки. Вони стоять на сторожі відносин, як вартовий на посту, оскільки в дитинстві вони жили в небезпечній і ненадійною обстановці. Вони намагаються стати необхідними і навіть незамінними. Нерідко такі жінки вибирають так звані допомагають професії (медичний працівник, психолог, вихователь, учитель, офіціантка). Їх любов часто важка як для них самих, так і для партнера. Це «всепоглинаюче і спопеляюче» почуття.Іноді вони схильні до залежності від алкоголю, наркотиків, ліків або деяких видів їжі (наприклад, від солодкого). Їх тягне до людей з проблемами, які потребують «порятунку». Їх чіпають ситуації, де панує хаос, невизначеність, емоційні страждання. Однак вони уникають відповідальності за самих себе. У таких жінок часто відзначається тенденція до пригніченості, яку вони намагаються запобігти, залучаючись до неміцні, «бурхливі» взаємини. Їх не приваблюють добрі, надійні чоловіки, що проявляють до них інтерес. Вони здаються їм милими, але нудними. Источник.
Кримінал Занадто ослабли: вівці з фури продовжують гинути в Тульчині У Тульчині Вінницької області, куди привезли овець із заблокованої фури, загинули ще троє овець. Про це повідомила волонтер Дарія Подолян, передає Укрінформ. Ще дев'ять пережили двотижневий голод тварин в критичному стані, навіть не дивлячись на те, що ветеринари ставлять їм крапельниці. У нещасних овець сьогодні відберуть зразки крові і відвезуть на аналіз в незалежну лабораторію, за результатами вирішать їхню долю. Поки тварин помістили на 21-денний карантин. Овець перевезли в Тульчин посеред ночі. Після вивантаження стало відомо, що з 300 тварин 54 померли від голоду. Нагадаємо, інцидент стався через те, що турецька сторона відмовилася прийняти куплених в української компанії овець і фуру з ними завернули на кордоні. Але коли машина повернулася в Україну, служба ветконтролю також відмовилася прийняти, посилаючись на те, що вівці побували в країні, де є ящур. Поморивши голодом тварин два тижні, Держпродспоживслужба заявила, що "утилізує", тобто знищить усіх тварин. При цьому до тварин не підпускали волонтерів, які намагалися допомогти тваринам. А хазяйка овець була байдужа до їхньої долі. Однак волонтери та громадськість з боєм прорвалися до фури і погодували овець, більшість з яких ще й вагітні. Під тиском громадськості та ЗМІ Госпотребслужба дозволила вивезти фуру в Вінницьку область і утилізувати тільки хворих тварин. Для впевненості волонтери, поліція і Нацкорпус супроводжували фуру всю дорогу до Тульчина. Поліція почала розслідування за фактом жорстокого поводження з тваринами. Раніше АСН розповідала, що волонтери готові викупити овець, що застрягли в торговому порту. Вони не збираються віддавати тварин на знищення, без попередніх аналізів і підтвердження, що вони дійсно небезпечні.
Суспільство Які сни людини віщують її смерть Протягом тисячоліть люди вірили, що смерть - це не загибель особистості, а перехід до нового існування, початок таємничого потойбічного буття. Панувало переконання, що існують прикмети і знаки, які сповіщають людини про те, що його земне життя близька до свого завершення. Дуже часто про близькість смерті попереджають сновидіння. Які ж сни є вісниками смерті? Близьку смерть віщують сновидіння, в яких сплячий бачить: новий будинок, будівництво будинку;поглиблення в землі, ями, глибокі колодязі, риття колодязя;зірку, що падає з небосхилу;річку або переправу через річку;темну, брудну воду;ворону, що каркає;копання або розгрібання землі, копання грядок, свіжу оранку;привид;кладовище, похорон, труну,переміщення вниз (наприклад, людині сниться, що вона падає в яму, спускається кудись або тоне). Важливими передвістя власної смерті служать також: • побачені уві сні випадання волосся, бороди, зубів. При цьому вважається, що смерть близького родича або глави сім'ї віщують сни, в яких зуби випадають з кров'ю або з болем, а також сни про випадання або видалення одного з передніх зубів. Сон же про втрату зуба без крові, без болю або про випадання одного з задніх зубів - до смерті далекого родича; • приснилися білі або чорні предмети і тварини. Наприклад, смерть віщують побачені уві сні білі квіти; ліжко, простирадло, плаття білого кольору, білий кінь, а також чорна хустка, чорна собака. Бачити уві сні чорний поїзд або збирати чорні ягоди - до смерті; • приходять у снах померлі родичі, особливо в тих випадках, коли вони просять щось передати їм, кличуть до себе, або якщо людині сниться, що вона цілується зі своїми покійними рідними, їсть і п'є разом із ними.
Події оформление ленты  Російський журналіст, який отримав у щелепу від десантника, наклав на себе руки 29 жовтня вранці в Москві наклав на себе руки 25-річний журналіст російського телеканалу НТВ Микита Развозжаєв, повідомляє Взгляд-инфо. Развожаєв викинувся з вікна 11-го поверху будинку, в якому знімав квартиру. На своїй сторінці в соцмережі він залишив прощального листа рідним і близьким. Развозжаєв став відомим після інциденту на "день ВДВ Росії" у серпні минулого року. Тоді журналіст під час прямого включення отримав удар у щелепу від невідомого чоловіка, який увірвався в кадр з криками "моя країна бл ... ь, Україну захопимо, бл ... ть !!!". Хулігана заарештували. Пізніше влада заявила, що забіяка не є десантником. Нагадаємо, Україна з 2017 року відзначає день десантно-штурмових військ по-новому - 21 листопада. День десантника перенесли на цю дату з 2 серпня, коли його відзначають у Росії.
Дозвілля Найбільш щасливі та нещасливі жіночі імена Багато астрологів і екстрасенсів впевнені, що ім'я людини певною мірою впливає на його долю. На їхню думку, кожне ім'я випромінює свою енергетику, яка може чинити на володаря цього імені позитивний чи негативний вплив. Через це деякі імена мають максимальний позитивний вплив, а інші можуть принести своєму власникові чимало проблем.Ось найщасливіші чоловічі та жіночі імена, які приносять удачу.Жіночі імена ОленаЦе ім'я вважається одним з найщасливіших. Більшість жінок із таким ім'ям нагороджені легкої долею. Їм досить легко дається просування по кар'єрних сходах, вони без праці знаходять спільну мову з оточуючими людьми. Власниць цього імені звичайно люблять, цінують і поважають рідні і знайомі. НаталяНаташі теж досить везучі. Вони впевнені в собі і вміють відстояти свою точку зору. Завдяки цьому вони стійко долають всі труднощі і легко вирішують проблеми. ТетянаТетянам ім'я також приносить удачу. Власниці цього імені завжди живуть на позитиві. Незважаючи на будь-які життєві труднощі, вони завжди залишаються в хорошому настрої. Саме таке ставлення до життя допомагає їм впоратися з проблемами і відчувати себе більш щасливими, ніж інші.Це ім'я випромінює сильну енергетику активності і цілеспрямованості. Завдяки цьому його власниці можуть легко домагатися великих успіхів і в особистому житті, і в кар'єрі. Вони ставлять перед собою сміливі цілі і вміло їх досягають. ОльгаОльга - ще одне красиве і щасливе жіноче ім'я. Його власниці мають всі передумови для того, щоб жити в щасті, любові і багатство. Хоча вони довіряють своїм почуттям і інтуїції, але серйозні вчинки роблять частіше під впливом висновків розуму. Завдяки такому підходу вони успішно вирішують проблеми і виходять переможницями зі складних життєвих ситуацій. КатеринаІм'я Катерина не просто приносить щастя, воно наділяє свою власницю аналітичним розумом, цілеспрямованістю і умінням домагатися свого. Саме тому більшість жінок з таким ім'ям амбітні, активні і позитивні, що і допомагає їм досягти в житті багато чого. Нещасливі жіночі імена.До таких фахівці відносять імена Надія і Людмила. У Надії проблеми в житті можуть з'являтися через те, що вона має занадто пасивний характер і схильна просто плисти за течією. Енергетика імені Людмила може притягувати різні неприємності.
Кримінал оформление ленты  На Львівщині хлопчик помер від кору. Батьки заявляють про халатність лікарів (18+) У суботу, 27 жовтня, в обласній дитячій лікарні в місті Мукачево помер 12-річний хлопчик з села Страбичово. Його в середньому стані тяжкості доставили в лікарню близько 07:00 ранку, а вже о 15:00 настала смерть. Головний лікар дитячої обласної лікарні Роман Шніцер заявив, що у хлопчика кір, розповідає Mukachevo.net. Батьки кажуть, що дитині від лікування ставало гірше. Вони говорять, що хлопчикові кололи антибіотик, гормони і анальгін з димедролом. Але у нього почалися судоми і звузилися судини від такого поєднання, він втратив здатність ходити. "Ніхто нічого не робив, так ургентно, щоб швидко це було. Ми привезли його близько 7:00, а помер він близько 15:00" - розповідає сестра загиблого хлопчика Анжеліка Кампов. За її словами, хлопчика до госпіталізації тиждень лікували під наглядом лікаря обласної дитячої лікарні, і в закладі запевняють, стан хлопчика не був важкий, а лікар діяв відповідно до інструкцій. В останній раз на прийомі у лікаря хлопець був у середу. Виявивши характерний висип на шкірі у нього діагностували кір, продовжили лікування вдома, тому що він був у задовільному стані. "Лікар має ліцензію на приватну практику як педіатр, це один ыз кращих лікарів області. Станом на той час, коли його бачив Аркадій Володимирович, дитина була в задовільному стані. Якби дитина була в середньому або важкому стані тяжкості її б однозначно шпиталізував у відділення", - говорить головний лікар дитячої обласної лікарні Роман Шніцер. Батьки в цей час були за кордоном, спілкувалися з лікарями про здоров'я дитини по телефону. Тільки дізналися про погіршення - повернулися. "Нам говорили, що всі аналізи хороші, що у нього рентген чистий, вчора на суді сказали, що рентген був нехороший і аналізи погані", - зазначила мати хлопчика, а батько додав, що історії хвороби їхнього сина медики переписали, сфабрикувавши справу.
Культура Найбільш щасливі і нещасливі чоловічі імена Езотерики кажуть, що найщасливіші чоловічі імена:Олександр, Олексій і Анатолій Всі ці імена знаходяться на першому місці в рейтингу найбільш щасливих. Чоловіки з цими іменами наділені особливою силою, як фізичною, так і моральною. Більшість із них сильні духом і здатні досягти значних успіхів, якщо, звичайно, не будуть втрачати можливості, які дає їм сама доля. ІванІм'я Іван також можна назвати один з найщасливіших. Власникам цього імені пощастило мати дуже сильного ангела-хранителя. Саме завдяки йому вони легко долають навіть серйозні труднощі, адже у них є захисник, який допомагає і оберігає від неприємностей. МиколаВласників цього імені теж можна віднести до щасливих людей. Ім'я наділене сильною енергетикою - це вона допомагає цим чоловікам завжди бути попереду всіх і домагатися намічених цілей. Сила характеру і вміння знаходити спільну мову з людьми дуже допомагають їм у житті. Олег і МихайлоВолодарі цих імен мають сильних небесних захисників. Ангели-охоронці допомагають їм у всьому, іноді навіть виникають такі ситуації, коли їм дивом вдається уникнути неприємностей. Може здатися, ніби їх хтось веде за собою і направляє, підказуючи правильний шлях і оберігаючи від бід. Нещасливі чоловічі іменаЯрослав, Станіслав, Борис і Богдан.Ярослав з народження знаходиться під впливом енергії агресії імені, вона буде керувати ним в усе життя і часто заважати в особистих відносинах і кар'єрі. Станіслав через вплив імені стає імпульсивним, йому складно контактувати з людьми. Богдан буває занадто сильно пов'язаний з матір'ю, що може перешкодити в дорослому житті. Все життя Бориса буде наповнене труднощами, які йому доведеться долати.
Дозвілля оформление ленты  Зірка світового масштабу. ЗМІ дізналися заради кого на день перекривали міст у столиці Популярна американська співачка Майлі Сайрус приїхала в Україну, щоб зняти кліп. Численні користувачі соцмереж писали, що бачили артистку на вулицях Києва і в ресторанах, а також - на Дарницькому мосту, який перекрили заради зйомок із Сайрус. "Мистецтво вимагає жертв. Напевно, так вирішили ті, хто перекрив Дарницький міст ще й на неділю. Швидше за все, вчора кліпмейкери провалили дедлайн і не встигли зняти все заплановане, тому сьогодні продовжують зйомки. Шановні водії, візьміть до уваги - у неділю Дарницький міст в напрямку лівого берега перекритий до вечора", - написали "Вартові еспресо" в суботу. У той же час на сторінці Сайтус у соцмережі опублікували кадри, на яких зірка йде по мосту в сріблястій міні-сукні і чоботях. UPDATE: Miley was spotted filming in UKRAINE
Здоров`я Зберіться з силами: 5 найнебезпечніших днів у листопаді 2018 року Крім днів, коли удача до нас найближче, треба пам'ятати і про ті дні, в які ми позбавлені прихильності Фортуни. Це допоможе вам правильно спланувати справи, уникнути розчарування і уникнути невдач. Підняти собі настрій у складні періоди реально, якщо згадати про п'ять корисних способів повернути сили. Стан душі - це найперше, про що треба турбуватися, коли зірки, планети або Місяць налаштовані проти. 6 листопада - тригон Сонця і НептунаТригон Сонця і Нептуна зробить багатьох ледачими і безініціативними. Вогонь у людях може згаснути практично повністю. Через це комусь може здатися, що його розлюбили, перестали поважати і цінувати. У багатьох людей зникне бажання рухатися вперед, працювати або спілкуватися. Захочеться залишитися на самоті і розірвати контакти. Таке відчуття погано вплине на відносини, на дружбу, а також на продуктивність в роботі. Лінь і жалість до себе - найстрашніші вороги кожного з нас 6 числа. Навіть найважливіші справи захочеться відкласти і перенести. Цього робити не можна, тому що Сонце і Нептун позбавлять вас удачі в той же самий момент. Проблема цього дня полягає в тому, що людям буде набагато простіше домогтися поставлених цілей, ніж зазвичай, але зрозуміти це зможуть лише одиниці. Це буде дуже важкий день, небезпечний своєю двоїстої натурою. 11 листопада - секстиль Сонця і ПлутонаЩе один аспект Сонця буде небезпечним в першій половині листопада. Йдеться про секстиль із найбільш віддаленим об'єктом Сонячної Системи - Плутоном. У звичайний час цей аспект позитивний, але 11 числа він буде позбавлений позитиву повністю. Причина - знаходження Сонця в Знаку Скорпіона. Фахівці сайту dailyhoro.ru відзначають, що люди в цей день стануть дуже ненадійними і легковажними. Це погано вплине на можливість спільної роботи, на пошуки любові і дружби. У цей день і в інші небезпечні дати можна використовувати сильні замовляння на везіння. Вони допоможуть захиститися від непередбачених проблем. А 11 листопада врятувати від негараздів може також правильне планування справ. Астрологи радять не вплутуватися в авантюри і не брати гроші в борг. Краще просто відпочити в цю неділю, забувши про справи. 17 листопада - квадратура Меркурія і НептунаКвадратура - далеко не найважчий і несприятливий аспект, проте в цей день Меркурій почне своє ретроградний рух. Він сплутає всім карти і створить сильний енергетичний дисонанс. У цей день гірше буде працювати пам'ять людей, знизиться працездатність, можуть з'явитися нові страхи або комплекси. Початок зворотного руху цієї швидкої і гарячої планети - вісник біди у всіх сферах життя. Квадратура буде погана тим, що викличе появу сильної невпевненості у людей. Нептун відає почуттями, а Меркурій - продуктивністю і спілкуванням, тому всі ці сфери опиняться під ударом 17 числа. Будьте гранично обережними в спілкуванні з незнайомцями, а також в ході покупок. Не варто давати нікому порожніх обіцянок в цей день, а також кидати розпочате на півдорозі. 19 листопада - Місяць у Овні Цей день буде набагато небезпечніше, ніж Повний місяць. Фаза зростання і перебування в Овні - це погана суміш, але в цей день імпульсивність або невдоволення навколишнім світом можуть вийти на зовсім інший рівень. Будь-які відносини, навіть найміцніші, виявляться під ударом. Можливі зради, розчарування, сварки і конфлікти. Щоб запобігти цьому, потрібно вміння очищатися від негативу і ставити енергетичні блоки. У цьому можуть допомогти фізичні вправи і концентрація на позитивних думках. Зловживати фізичними навантаженнями не варто, тому що Овен і зростаючий Місяць не сприятиме відновленню енергії. Якщо ви відчуєте, що втома наступає вам на п'яти, змініть обстановку. Не зациклюйтеся на неприємностях, щоб не втратити удачу. 23 листопада - повний місяць у БлизнюкахПовний місяць створить цілий ряд проблем, пов'язаних із пам'яттю, настроєм і мотивацією. Не варто звертати увагу на критику 23 числа. Пропускайте повз вуха чужу думку щодо ваших помилок. 23 листопада - п'ятниця тому не потрібно збирати в собі образу і презирство, тому що таким настроєм можна легко зіпсувати собі і близьким всі вихідні. У такі дні загострюються переживання, тому не потрібно ритися в минулому. Спрямуйте свій погляд у майбутнє, зосередьтеся на тому, що відбувається саме зараз. Навчіться приймати людей такими, якими вони є, щоб цей Повний місяць не змусив вас змінити свою думку про когось на незаслужено негативну.
Події оформление ленты  Крики, плач і молитви: пасажир зняв салон літака під час аварії Boeing 737 У мережі з'явилося відео, зняте в салоні літака Boeing 737, що впав у море неподалік столиці Індонезії Джакарти. Ніхто з людей, нагадаємо, не вижив у страшній аварії. Літак впав у море через кілька хвилин польоту і причини аварії поки не відомі. На місці падіння літака були знайдені тільки фрагменти тіл людей. Уламки борту лежать в Яванському морі на глибині 35 метрів. Всього на борту було 9 осіб, серед яких була група співробітників Міністерства фінансів Індонезії. На відео видно, що люди розуміли про небезпеку, вони в розпачі молилися і плакали. Літак в останні хвилини летів з сильним креном, всередині салону зникло світло. Примітно, що в останні секунди відео світло за бортом зовсім потьмяніло, що може свідчити про те, що він пролітав хмари або сильний туман.
Дозвілля Якими виростуть діти, народжені в 2019 році. думка астрологів Всім відомо, наскільки величезний астрологічний вплив на особистість людини, тому багатьох людей і цікавить, якими будуть діти, народжені в 2019 році, коли вступить у свої права Земляна Жовта Свиня, яка замикає 12-річний цикл східного гороскопу. ДитинствоДіти, народжені в 2019 році, будуть веселі і життєрадісні. Ними будуть захоплюватися як родичі, так і оточуючі люди. З малих років вони будуть проявляти цікавість до всього, що їх буде оточувати, вони повинні бути в курсі всіх подій. Подорослішавши, дітки-Свинки стануть уважними слухачами, а також прекрасними співрозмовниками для батьків. Діти, народжені в 2019 році, відрізняються слухняністю, за що їх цінують дорослі. Вони можуть вступити в конфлікт, тільки коли суперечать їх принципам і звичкам. До речі, ці люди з малих років виділяються своєю принциповістю, яка буде притаманна їм протягом усього життя. Маленькі Свинки нежадібні, тому вони ніколи не ховають від інших іграшки та солодощі, з радістю ділячись. Хоча шалено щасливі, коли частування повністю дістається їм. Вони обожнюють, коли їх хвалять, тоді вони відчувають себе улюбленими й потрібними. Із задоволенням допомагають дорослим по господарству, особливо якщо будуть знати, що, наприклад, миття посуду, це їхній обов'язок, так як це дуже відповідальний знак. Але після виконання своїх обов'язків дитина повинна бути заохочений, неважливо, це буде подарунок або ж просто похвала. Якщо ж це не зробити, він сильно засмутиться і більше не буде проявляти колишній ентузіазм, а незабаром взагалі зведе свою допомогу нанівець. НавчанняСвинки і Кабанчики дуже люблять вчитися, але непосидючі, тому у них досить неглибокі знання, хоча і великі. Наприклад, вони можуть знати назубок правила, але допускати помилки в написанні навіть найпростіших слів. Якщо батьки хочуть, щоб дитина добре вчився, їм без репетиторів не обійтися, часто їх роль беруть на себе мами і тата, бабусі і дідусі. Поросятам знання потрібно подавати в захоплюючій формі - з іграми, малюнками і конкурсами. Хлопці, народжені в 2019 році, особливо ліниві в порівнянні з іншими свинки, тому без батога не обійтися. Притому батіг доведеться мати при собі і в студентські роки - через природну апатії можуть покинути навчання у вищому навчальному закладі, відчувши труднощі в навчанні. Хоча, якщо вони зможуть побороти, звичайно, не без допомоги старшого покоління, свою лінь, то доб'ються великих успіхів, що і стане поштовхом до благополуччя в дорослому житті. Дружні відносиниДітки-Свинки комунікабельні і доброзичливі. Вони легко заводять друзів, бо шляхетні і чесні, за що їх і цінують оточуючі. Вони уникають конфліктів, вважаючи за краще мирне вирішення суперечок. Хоча у бійці їх іноді теж можна побачити, вони можуть вдарити, захищаючи слабкого і несправедливо скривдженого товариша. Подорослішавши, вони можуть нажити собі чимало клопоту через небажання миритися з брехливістю і лицемірством. Але навіть стикаючись з постійною лукавість інших, вони все одно не втратять своєї миролюбності, і всі сили почнуть витрачати на благодійність і допомога потребуючим. Здоров'яДіти, народжені в рік Свині, психологічно безпорадні, тому найбільша проблема для них - це самотність, яка і може стати причиною виникнення різних хвороб. Так в юному віці вони приймаються часто заїдати свої емоційні проблеми солодощами, через що у них виникає зайва вага. Або ж навпаки, перестануть їсти, якщо їм хтось натякне на їхні недоліки у фігурі, через що з'являються захворювання травної системи. Ці дітки воліють розумову працю, тому ведуть сидячий спосіб життя, що і стане причиною поганої постави, проблем з суглобами. Батьки повинні з раннього віку прищеплювати їм бажання якомога більше рухатися і займатися спортом - теніс, плавання, велосипед і піші прогулянки. Тільки так фізична активність стане для них основою їхнього життя. Хобі, професіїКабанчиків з малих років потрібно направляти до вибору майбутньої спеціальності. Безумовно, курс має вибрати сама дитина, але справа батьків забезпечити їй навчання - секції, додаткові заняття, майстер-класи. Зі Свинок, що з'явилися на світ в 2019 році, виходять прекрасні лікарі, юристи, соціальні працівники, а також кухарі. Притому починають вони з малого, але швидко досягають вершин. Вони чудові керівники, які вміють ладнати і з підлеглими і з вищим начальством. Знак зодіакуСвиня-Овен. Неординарні особистості, запальні і вразливі. Люблять усе яскраве. Свиня-Телець. Фантазери. Вони фонтанують ідеями, і тільки від дорослих залежить можливість їх втілення в життя. Свиня-Близнюк. Допитливі, неспокійні. Часто опиняються у непростих ситуаціях, тому за ними потрібно постійно стежити. Свиня-Рак. Дуже швидко дорослішають у порівнянні зі своїми однолітками. Врівноважені і спокійні. Свиня-Лев. Цілеспрямована і наполеглива дитина. Свиня-Діва. Податливі, ввічливі, виконавчі. Стримані в своїх емоціях. Свиня-Терези. Контактні, неконфліктні. Обожнюють самотність. Свиня-Скорпіон. Кмітливі, наполегливі, практичні. Бувають нестриманим і нелогічними в своїх діях. Свиня-Стрілець. Непосидючі, справедливі, недовірливі. Наділені творчими здібностями. Свиня-Козеріг. Обережні, цікаві. Люблять наслідувати дорослим. Свиня-Водолій. Із задоволенням отримують нові знання, обожнюють природу і тварин. Будуть хорошими ветеринарами. Свиня-Риби. Непослідовні, часто змінюється настрій. Добрі і дуже ранимі.
Здоров`я Ортопед розповіла, як легко і ходити на підборах і не покалічити ноги Ортопед Кейт Макартур дала 7 порад, як легко і впевнено ходити на підборах і при цьому не відчувати болю. Високий каблук впливає на весь організм, це навантаження на кістки, м'язи, зв'язки, сухожилля, шкіру, стегна і поперек, пише Daily Mail. Порада 1: нове взуття перед виходом завжди розношувати вдома. "Тренування ваших ніг кожен день вдома перед виходом може допомогти зменшити шок", - сказала лікар. Порада 2: купувати взуття в другій половині дня, коли ноги набрякли, це буде найправильніший розмір. Порада 3: клеїти спеціальні гелеві накладки або силіконові лейкопластирі на п'яту і на подушечки стоп. Порада 4: підпилювати нігті на ногах. Порада 5: не забути наклеїти пластир ще до мозолів. Порада 6: користуватися спеціальним дезодорантом для ніг, щоб вони не потіли і ступня не ковзала. Порада 7: пити куркуму в таблетках від болю в ногах.
Кримінал оформление ленты  Напоїла наркотиками і завела в воду. Страшні подробиці подвійного дітовбивства в Києві У неділю, 28 жовтня, під Черніговом, за підозрою у вбивстві двох дітей (хлопчика і дівчинки), затримали їх власну матір. Дітей виявили в озері Дарницького району Києва. Жінка на ім'я Катерина Бабкіна зізналася, що сама втопила дітей. Сама, нібито, теж хотіла вчинити самогубство, але не змогла. Зараз жінка проходить обстеження в психіатричній лікарні на вулиці Кирилівській. З'ясувалося, що колишній чоловік Катерини Бабкіної, Денис сьогодні, 29 жовтня відзначає свій 31 день народження. Не так давно він пішов від Катерини до іншої жінки, з якою вже має спільну дитину. Це наводить на думки про те, що дії Катерини були орієнтовані саме на те, щоб наказати чоловіка за зраду і те, що він пішов до іншої жінки. Денис оформив шлюб зі своєю новою дружиною за добу в держустанові "Документсервіс". Слідчим було встановлено, що Бабкіна в неділю близько о 09:40 ранку разом з сином Данилом та дочкою Ганною вийшла зі свого будинку і попрямувала до озера "Срібне коло", яке знаходиться навпроти будинку № 14 по вул. Срібнокільська, в Києві. Далі Катерина взяла своїх малолітніх дітей за руки і зайшла разом з ними в воду. Вона занурила обох з головою під воду і силою утримувала їх, поки вони не перестали подавати ознак життя. Залишивши їх у воді, вона пішла в невідомому напрямку. Детальніше про відносини Стиліст Олена Фокіна, до якої близько двох років тому за професійними послугами зверталася Катерина, розповіла, що жінка душі не чула в дітях і чоловікові. За її словами, Катя була дуже відданою дружиною, але при цьому не один раз скаржилася на те, що оточення чоловіка, який був молодший Каті на 5 років, налаштовує Дениса проти неї. "Вона намагалася виглядати добре, щоб він просто не пішов від неї до іншої жінки. Значить побоювання були не зайвими. Зрозумійте, для Каті, матеріальна сторона питання була взагалі не головною - вона переживала, щоб не ускладнювати йому життя. Намагалася не витрачати багато грошей під час походів на шопінг. "Адже йому і так важко", - був її аргумент. В якомусь сенсі, вона може і була замкнутою людиною, але точно була абсолютно адекватна і ніколи не пила і не вживала жодних наркотичних речовин. Весь сенс її життя був в дітях і чоловікові. Що могло з нею статися, я не знаю... Це жахлива трагедія", - розповіла "Вестям" Альона. Думка фахівця Криміналіст, колишній слідчий карного розшуку Києва Василь Семенов, прокоментував події нашому журналісту. На його думку, непомітно для оточуючих мати не змогла б втопити своїх дітей. "Безумовно, без шуму і крику, не привертаючи увагу, серед білого дня жінка не змогла б втопити двох дітей одночасно. Адже це вже не малюки, яких можна було б занести в воду і втопити, вони б кричали, чинили опір. Можливо, намагалися б бігти. Швидше за все, дітей обпоїли психотропними препаратами. Це міг бути навіть банальний клофелін або просте снодійне. З високою ймовірністю, дітей топили в несвідомому стані. Для більш докладної картини, звичайно ж, треба бачити протоколи огляду місця події. Але такі випадки не поодинокі. Жінки, особливо кинуті, нерідко використовують дітей як засіб шантажу для колишнього чоловіка зі спробою його повернути або вибити гроші. У моїй практиці такі випадки були неодноразово". Варто зазначити, що поряд з місцем злочину слідчі виявили пластикову пляшку з-під напою "Fanta". Імовірно, пляшка належала Катерині і вона могла з неї обпоїти дітей психотропними речовинами. Що кажуть про Катерину на роботі Крім того, стало відомо про те, що Бабкіна працювала в дитячому садку. У нього ж вона водила і своїх дітей. Директор цього садка також дала коментар "Вестям", і за її словами, подібна новина стала шоком для оточуючих. "Так, вона дійсно працювала в нашому дитсадку вже третій рік, з літа 2016 року. Сюди ж вона приводила своїх дітей, старшу дочку і меншого сина. За цей час, зарекомендувала себе як відповідальний педагог, дуже творчий. Любила своїх дітей, тряслася над ними, постійно водила їх на різні гуртки, секції у нас в садку, а також поза садка, в музичну школу, на фігурне катання", - розповідає про Катерину директор. "З чужими дітьми також дуже багато займалася, весь час витрачала на дітей. На особисті теми вона не спілкувалася, ми знали, що вона в розлученні або в процесі, але подробиць ми не знали. Я, наприклад, про своє особисте життя, теж нікому нічого не розповідаю, або обмеженому колу. Тому для нас це стало шоком і здивування, коли вона не вийшла в п'ятницю на роботу. Я відразу почала їй дзвонити, як тільки дізналася, що вона не вийшла на роботу, вона не відповідала на дзвінки. Потім взяв слухавку невідомий і повідомив що він знайшов телефон", - продовжила свою розповідь жінка . "Так як вона (Катерина Богданова - ред.) проживала одна, ми подумали, що діти захворіли, і вона не може просто з нами зв'язатися. Тоді ми зв'язалися з її чоловіком і спільно почали пошуки. Вибачте, зарекомендувала вона себе дуже добре, з дітьми займалася, ніколи нікого не ображала - ні своїх, ні чужих. Я її бачила напередодні і питала у неї, чи подобається її синові Айкідо." На питання про те, як Катерина ставилася до життя, була більше позитивною людиною, або впадала в депресії, директор відповіла: "Позитивною. Я знаю, що щочетверга вона приносила на виставку дитячі роботи і взагалі дуже цікавилася роботою, різні експерименти з дітьми проводила . І її діти ходили в наш дитячий садок. Тому для нас цей біль, як приватне, особистий.", розповідають "Вести".
Дозвілля 4 знака зодіаку, яких не варто різко будити вранці Ці знаки зодіаку відомі тим, що ви ніколи не повинні будити з будь-якої причини! Для тих, хто був би дуже спокійним і врівноваженим в більшості ситуацій, вони також були б зовсім іншою людиною, коли хтось будить їх вранці (включаючи тривогу!). Деяким з нас потрібні наші ліжка і прокидатися, природно, в наш час. Щоб дізнатися чому, ми можемо вивчити астрологію. Астрологія визначає всілякі риси особистості і те, як люди справляються з повсякденними ситуаціями. Деякі знаки прокидаються дуже рано, підхоплюються і готуються до дня — Козероги, зокрема, відомі цим. Продовжуйте читати, щоб дізнатися, чи краще вам, або вашій іншій половині, залишатися на самоті вранці. ОвенОвен відомий тим, що час від часу нетерплячі і досить примхливі. Якщо ви розбудете Овна, будьте обережні, вони не будуть раді вам. Овен прокинувшись сповнений продуктивності. Але дозвольте їм прокидатися свого часу ... ЛевЛев дуже потребує бути в центрі уваги. Вранці лев потребує власного простору. Вони розуміють, що до них ставляться як до короля, і ніхто не повинен розбудити сплячого короля (якщо, звичайно, це не спляча красуня).Не розбудіть Льва перш, ніж він буде готовий ... вас попереджали! ВодолійВодолії— веселі, живі і інтелектуальні, але не вранці. Водолії є темпераментними, і вони з більшою ймовірністю будуть кричати на вас, ніж розповісти вам, як вони себе почувають. Дозвольте їм спати, щоб отримати краще від них ... РибиРиби, в основному, добрі і дбайливі. Тип людини, яка все залишила б в стороні, щоб прийти і допомогти вам. Проте, вони теж є тими, хто любить тікати від реального життя. Кращий спосіб дозволити їм втекти? Дайте їм поспати. Напевно щось кинуть на вас, якщо ви розбудите їх до того, як вони будуть готові. Не буде погано, якщо це подушка, але якщо найближча річ — це книга або будильник, вас попереджали!
Наука і технології Під Пірамідою Місяця в Мексиці знайшли вхід в "загробний світ" Археологи Національного інституту антропології та історії разом з фахівцями Інституту геофізики Національного автономного університету Мексики виявили під Пірамідою Місяця в Теотиуакані підземний тунель, який міг використовуватися для похоронних ритуалів, пише Mexico News Daily. Ще в 1980-х роках дослідники знайшли людські останки з деформованими черепами, а також різні артефакти з зеленого каменю, через що виникли припущення, що аналогічні об'єкти можна зустріти і під самою пірамідою. Просканувавши піраміду за допомогою електротомографії, археологи виявили на глибині восьми метрів тунель довжиною 15 метрів, що веде в підземну камеру. Поки вченим невідомо, що знаходиться всередині неї, однак розміри лабіринтів і характер попередніх знахідок вказують на символічне значення цього приміщення. Дослідники вважають, що під пірамідою знаходиться образ "загробного світу", яким його бачили мешканці Мезоамерики. Піраміду Місяця побудували між 200-м і 450 роком нашої ери.
Економіка оформление ленты  Опори для столів від надійного постачальника Маркет Меблів Якщо на ринку складно знайти предмети обстановки відповідного стилю або дизайну, доводиться вдаватися до альтернативного вирішення. Багато оформлювачів використовують в якості підставки стільниці, але більшість покупців намагається придбати саме опори. Підбираючи їх, слід приділяти увагу безлічі нюансів: безпека виробу, функціональні особливості конструкції, зовнішній вигляд. На сайті https://marketmebeli.com представлений широкий асортимент опор для столу. З їх допомогою легко перевтілити інтер'єр будь-якого приміщення – вітальні заміського будинку, ресторану, офісу. Основа для столу: різновидиЗалежно від типу, опори для столів діляться на наступні варіанти.1. Конусоподібні. Для їх виготовлення застосовуються переважно хромована сталь або алюміній. Вироби прекрасно вписуються в сучасні мінімалістичні інтер'єри. В деякі моделі додані вставки з натурального дерева, що дозволяє гармонійно поєднувати з модерном. 2. Циліндричні. Найбільш відповідний вибір для скляних столів. Часто зустрічаються в поєднанні з дерев'яними моделями. Нерідко використовуються в оформленні приміщень в класичному або азіатському стилі. 3. Квадратні. Ці опори для столу вважаються відмінним варіантом для меблів, які повинні витримувати деяке навантаження. Застосовуються для створення обідніх, офісних і письмових столів. Саме така форма дозволяє отримати максимальну стійкість. Крім зручності в застосуванні відмінно підходять під будь-який стиль інтер'єру приміщення.Описані моделі не єдині. Опори можна підбирати індивідуально або створювати за запитом покупця. Металеві конструкціїПерфорована і хромована сталь досить невибагливі до зовнішніх умови матеріали. Вони забезпечують стабільність столу, тривалий час залишаються без пошкоджень, практичні. Виконані у вигляді металевих труб, які скріплюються між собою гвинтами. Діаметр може бути найрізноманітніший і залежить від габаритів меблів. Їх універсальна конструкція дозволяє в будь-який момент відрегулювати рівень столу, легко перемістити його в інше місце. Підстілля з будь-якого матеріалу і різного зовнішнього вигляду вибирається виходячи з його якості. Одні покупці віддають перевагу європейським виробникам, інші – меншій вартості. Вартість виробу залежить від товщини сировини і оформлення зовнішнього вигляду опори. Завжди слід вибирати ту модель, яка ідеально впишеться в задуманий проект.
Політика Багаторазово "прошений" Вакарчук знову відмовився від президентства Український музикант, громадський діяч Святослав Вакарчук вкотре повторив, що посада президента країни його не цікавить. "Я ще раз хочу сказати: не цікавить мене ця посада (президента України - ІФ). Мене цікавлять зміни в країні", - заявив він під час лекції в Харкові, пише "Украинская правда". Проте музикант стверджує, що буде серйозно займатися зміною політичної культури в Україні. "Давайте припинимо дискусії: чи підете ви в президенти, чи не підете... Вона мене ображає", - відповів Вакарчук. Нагадаємо, 11 вересня 2008 року в ту пору народний депутат України Святослав Вакарчук, будучи членом фракції НУ-НС, подав заяву про складання депутатських повноважень. У заяві йдеться, що "нинішній склад Верховної Ради не виконав своєї головної ролі - творити бачення України як сучасної європейської держави", а при таких обставинах єдиний спосіб залишитися собою для співака був - піти. "Залишитися - для мене означає втекти від зобов'язань перед виборцями, зректися присяги на вірність Народові", - пояснив тоді Вакарчук.
Дозвілля Шлюб з дідусями: 5 знаків зодіаку, що віддають перевагу партнерам постарше Нерівні шлюби в наш час не рідкість. У відносинах багатьох пар різниця у віці між партнерами становить більше 20 років. Тема нерівних шлюбів була актуальна у всі часи. Зараз на прикладі відомих артистів з легкістю можна простежити той факт, що багато хто вибирає собі не просто супутника «постарше», а того, хто значно старше. Астролог Сергій Ланг вивчив знаки зодіаку і визначив, які представники зоряного неба частіше за інших пов'язують своє життя з людьми, різниця у віці з якими перевищує позначку в десять років. Скорпіон Скорпіони комфортно почувають себе у відносинах з людиною, набагато старшою за їх. Людям цього знака подобаються партнери з досвідом, які можуть їм багато дати в житті. Тому Скорпіони заради досягнення мети, згодні на нерівний шлюб. Рак Раки часто тягнуться до людей, які старші за них. Їм набагато простіше спілкуватися з ними, ніж зі своїми однолітками. Раки дуже розумні не по роках, тому не дивно, що вони вибирають собі в супутники життя людину, похилого віку. Найголовніше, що їх шлюби виходять дуже міцними. Стрілець Стрільці люблять давати енергетику оточуючим людям і вони отримують від цього задоволення. Хто більше за інших потребують цієї енергетики? Звичайно, це люди зрілого віку, тому стрільці є для них ідеальними партнерами. Близнюки Близнюки дуже енергійні, у них стільки сил, що їм необхідний партнер, який буде діяти на них заспокійливо. І для близнюків ідеальний варіант коли партнер старше їх на 20 і більше років. Така пара виглядає дуже гармонійно і можуть бути разом дуже довгі роки. Водолій Водолію не звикати почувати себе комфортно і спокійно. Природно, що людина яка прожила більше 50 років може дати більше, ніж той, хто більш молодший. Тому саме фінансова зацікавленість змушує Водолія пов'язувати свою долю з літнім партнером. Джерело.
Економіка оформление ленты  Які бренди європейських годинників зараз популярні Європейський годинник - сильний гравець, що потіснив навіть японську продукцію. Їх якість - на висоті, дизайн продуманий до дрібниць, а точність вимірювання часу не піддається порівнянню. Покупці наручних годинників все частіше вибирають моделі з Європи через: 1) доступну ціну;2) сучасний дизайн;3) великий термін служби;4) наявність великої кількості потрібних додаткових функцій. Наручні годинники європейських брендів отримують все більше захоплених відгуків наших клієнтів. На основі їх вражень і статистики продажів, був підготовлений топ 3 найкращих виробників. Guardo Італійська марка, яка підкорила покупців своїм дизайном і неймовірно продуманим функціоналом. Тут є все: вимір пройденої відстані, показ часу в форматі 24 годин. За деякими моделям можна дізнатися навіть фази і вік місяця! Виробники постійно розвивають продукцію, прагнучи обігнати вже укорінених на ринку фаворитів. Тому ціни на Guardo - найдемократичніші. Особливості: є своє дизайнерське бюро в Брешіа (це місто в Італії). Тут зібрані кращі знавці годинникового оформлення, що працюють над постійним розширенням модельного ряду. Самі годинники збирають роботи, що гарантує ідеальну якість кожного годинника, випущеного брендом. Цінова категорія: доступні. Кому підійдуть: естетам, люблячим красиві і елегантні дизайнерські рішення. Jacques Lemans Австрійські годинники, яким немає рівних! Компанія сформувала свою концепцію, надихаючись гоночними автомобілями. Точність ходу машин, потужний дизайн - все це перейшло в годинникову індустрію і створило унікальний образ стильних, якісних і надійних наручних годинників. Величезний плюс: доступна ціна. Годинники з Австрії славилися не тільки міцністю, але і зовнішнім виглядом. Тепер же будь-який покупець із середнім достатком може побалувати себе стильним екземпляром Jacques Lemans. Особливості: 1. Єдиний виробник годинників у світі, що володіє ліцензією від гонок "Формула 1". Це дозволило створити модельний ряд спортивних годинників з емблемою F1.2. Має унікальну серію "Amade" із зображеним Моцартом на циферблаті. Лінійка створена після перемоги компанії на конкурсі, присвяченому 250-річчю чудового композитора.3. Багато моделей цього бренду мають прозору задню кришку, під якою видно роботу всього механізму. Цінова категорія: середня. Кому підійдуть: цінителям елегантної класики, якості та довговічності. Danish Design Сучасні, шалено стильні і надійні - майстри з Данії змогли зробити по-справжньому хороші і красиві годинники. Це - один з найбільш продаваних брендів в світі. Сотні тисяч відгуків підтверджують: вони служать довго, виглядають чудово і показують час з точністю до мілісекунди. Цінова категорія: середня. Особливості: мінімалістичний, сучасний дизайн без "кричущих" деталей. Кому підійдуть: всім, хто цінує високу моду і стиль, унікальність і надійність. З ще більшим асортиментному європейських брендів можете ознайомитися за посиланням.
Кримінал Вчительку, яка пожаліла для дівчинки шматок торта, звільнили з роботи У Харкові звільнили вчительку Наталю Толяренко, що не дозволила з'їсти шматок торта шестикласниці, за те що її батьки не здали гроші на "солодкий стіл". Про це місцевим сайту 057.ua повідомила директор Департаменту освіти міськради Ольга Деменко. "Сьогодні розпочався навчальний процес, до занять Наталія Толяренко не приступила. Зараз уроки інформатики веде інший учитель. Я вважаю, що неприпустимо, коли така людина вчить дітей і готує вчителів", - розповіла вона. Толяренко також виключили з батьківського комітету. На даний момент вона продовжує працювати на півставки в Харківському національному педагогічному університеті ім. Сковороди. За словами ректора університету, підстав звільняти співробітницю немає. "Як до доцента - у мене немає до неї претензій. Інцидент стався в школі. Свою вину Наталія визнала. В університеті ми провели збори, поговорили з доцентами, пояснили ситуацію. Ми вчимо добром", - зазначив ректор ХНПУ ім. Григорія Сковороди Іван Прокопенко. Як повідомлялося раніше, класну керівницю, яка також перебувала на "солодкому столі", звільнили від класного керівництва, але в школі вона працювати продовжує.
Здоров`я Українські лікарі назвали причину раннього інсульту Сьогодні, 29 жовтня - Всесвітній день боротьби з інсультом. Про профілактику та реабілітації судинних катастроф в прес-центрі Відкритий розповіли лікар-кардіолог консультативно-діагностичного відділення №1 поліклініки 9-ї міської лікарні Дніпра Людмила Маслова і лікар-невропатолог 9-ї міської лікарні Дніпра Діана Костенко. В Україні щорічно реєструється 11 тисяч нових випадків інсульту. Близько 50 відсотків пацієнтів не можуть повністю відновитися і втрачають свою життєдіяльність. Тому дуже важливо займатися профілактикою судинних захворювань, стежачи за цифрами свого тиску, збалансувавши харчування і даючи організму помірні фізичні навантаження, - каже Людмила Маслова. Навіть якщо пацієнт переніс інсульт, ніхто не відміняв профілактику. Найчастіше, повторний може виникнути протягом першого року. Після ризик знижується. У свою чергу, протягом першого-другого року йде активний відновний період. Тобто, повинна проводитися реабілітація у вигляді фізкультури, робота з логопедом... Після відновлення функцій відбувається повільніше, але є надія, що здорові клітини переймуть функції загиблих, - сказала Діана Костенко. За словами лікаря, інсульт помолодшав. По-перше, тому що спосіб життя став більш стресовий. По-друге, гірше стало харчування. Молоді люди перейшли на «фаст фуд», щоб економити час. Як результат, у пацієнтів близько 30 років вже відкладається холестерин в судинах і можна побачити початкові прояви атеросклерозу.
Дозвілля День величезних можливостей: Найточніший гороскоп на 30 жовтня Використовуйте можливості, які відкриває цей дивовижний день! Зірки гороскопу підказують, що завтра немає нічого неможливого.Емоції будуть дуже глибокі й сильні, але досить усього лише зберегти у своїй душі рівновагу, і тоді будь-які справи вдаватимуться легше звичайного. Чи не розмінюйтесь на дрібниці. Любов, спілкування, гроші – ось пріоритети цього дня, і в цих областях завтра найлегше здобувати перемоги. Головне не йти сліпо на поводу у своїх почуттів, а продумувати можливі наслідки. Овен Завтра Овну необхідно стримуватися, щоб в спілкуванні з близькими людьми не перегнути палицю! День схиляє його до запальності і загостреного самолюбства, завдяки чому Овен здатний побачити конфлікт навіть там, де його і в помині немає. Там же, де він є, Овен старанно роздує його до межі: його здатність тиснути на найболючіші точки завтра на висоті. Тільки велике питання – чи принесе така перемога задоволення самому Овну? Навряд чи. А раз так, то чи варто взагалі воювати? ТелецьЗавтра Телець може відчути сильну тягу до всього нового і незвіданого! Звичні речі будуть викликати у нього нудьгу, а ось пристрасть до нових місць, нових знань, нових людей загостриться до межі. Щоб задовольнити цей дослідний свербіж, Тельцю завтра необхідно хоча б у чомусь вийти за рамки буденного. Нехай це буде «всього лише» прогулянка по новій вулиці, нова книга або нове блюдо в меню – повірте, воно того варте! БлизнюкиЗавтра Близнюки будуть схильні смітити грошима! Навіть якщо вони зазвичай обережно ставляться до витрат, їх економність дасть збій, поступившись місцем щедрості і нерозсудливості. Особливо щедрими Близнюки здатні бути до тих, хто їм дорогий, – їм вони завтра просто не в змозі ні в чому відмовити! Втім, чому б іноді і не піддатися такому безтурботному пориву? Затягнути тугіше пояси можна і потім. Завтра Близнюки повинні слідувати за своїм серцем – але тільки в межах розумного, звичайно. РакЗавтра Рак буде неперевершений подвійно: по-перше, в своїх власних очах, і по-друге – в очах оточуючих, яким передасться його карколомна впевненість в собі! Харизма Рака буде завтра допомагати йому і на роботі, і вдома, і в спілкуванні з людьми. Головне, не перегинати палицю і не заноситися: якщо навколишні побачать, що Рак дивиться на них зверху вниз, його перевага випарується як дим, перетворившись в непростимий недолік. ЛевЗавтра Лев буде володіти особливим магнетизмом, навіть проти волі привертаючи увагу оточуючих до себе. Для цього йому не доведеться щось особливе говорити або робити – його мовчання може виявитися не менш інтригуючим, ніж його слова. Зірки гороскопу радять Льву використовувати це в своїх інтересах. Заведіть знайомство з потрібними людьми, забезпечте собі підтримку в якійсь справі. Або просто закрутіть голову комусь однієї лише посмішкою і пильним поглядом в очі. Діва Завтра мозок Діви відкритий для нових ідей, а серце – для екстремальних емоцій! Це відмінний день для того, щоб вийти зі звичного «зони комфорту» і спробувати що-небудь новеньке і гостре. Ніщо не буде завтра розбурхувати кров Діви сильніше, ніж балансування на межі звичного і незвичного, дозволеного і недозволеного. Флірт з незнайомцем? Несподівана пропозиція? Екстремальний спорт? Чому б і ні? Все, що не заборонено, хоча б раз в житті потрібно спробувати! ТерезиЗавтра весь день в душі Терезів може зріти напруга і невдоволення. Навколишні будуть виводити їх з себе своєї неорганізованістю, а події – раз у раз виходити з-під контролю. При цьому не обов'язково це завдасть Терезам якийсь реальний збиток. Їх здатний дратувати вже сам факт того, що все йде «неправильно», «не за планом». По-справжньому розрядити напругу Терезів завтра здатний тільки потужний емоційний сплеск. Будь-то банальний спалах гніву або вир любовних пристрастей. Скорпіон Завтра все найвдаліші думки і проекти Скорпіона будуть пов'язані з іншими людьми. Бути на увазі, в курсі подій, пліток і чуток – ось запорука його успіху! Цілком можливо, що саме завтра Скорпіон, завдяки своїй підвищеній комунікабельності, енергійності і привабливості зуміє завести відразу кілька вельми корисних знайомств. Або ж скористається цими якостями в романтичній обстановці, зачарувавши будь-кого, кого він захоче зачарувати. СтрілецьЗавтра Стрільцеві слід бути обережніше: можливий гострий конфлікт! Стрілець буде налаштований по-бойовому, нервово і непримиренно реагуючи на все, що відбувається навколо. Через це між ним і навколишніми можуть раз у раз проскакувати іскри, а там і до грози недалеко! Щоб не накоїти справ, про які потім доведеться шкодувати, Стрільцеві завтра варто направити свою енергію в яке-небудь корисне русло. Що-небудь на зразок «дров на місяць наколоти, на рік кави намолоти» і т.д. Після таких трудових подвигів йому буде не до сварок! КозерігЗавтра настрій Козерога може штормити, показуючи то «мінус», то «плюс». Гнів, радість, печаль, байдужість, прихильність, несподівана симпатія – будь-які кольори і відтінки емоцій завтра можуть змінюватися з небаченою швидкістю. Якісь із них будуть викликані зовнішніми подіями, інші – переживаннями самого Козерога. Щоб не стати слухняною іграшкою своїх власних почуттів, Козерогові завтра необхідно контролювати емоції. Ну, або хоча б намагатися. ВодолійЗавтра Водолій здатний витратити день на дрібниці – проте йому самому вони дрібницями здаватися не будуть. Зірки гороскопу схиляють його до того, щоб перебільшувати важливість будь-якої дії і будь-якого слова, тобто у всьому робити з мухи слона! Це непогано в роботі, проте в спілкуванні екзальтованість Водолія може виводити оточуючих з себе. Спробуйте ставитися до всього з гумором, інакше могутні емоції просто розірвуть вас зсередини! Риби Завтра Риби повинні бути готові до того, що люди навколо будуть звертати на них особливу увагу. Серед цих людей можуть виявитися і дуже важливі персони, від яких в житті і кар'єрі Риб багато що залежить. Знаючи про це, Риби повинні завтра постаратися в будь-якій ситуації показати себе з найкращого боку. Але навіть якщо це не вдасться, не біда. Головне, будьте впевнені в собі, і ваша залізна впевненість передасться всім!
Кримінал оформление ленты  Люди, чи дикуни? У Харкові супермаркет "прикрасили" відрубаною головою тварини У Харкові один з супермаркетів використовував відрубану голову тварини при оформленні залу до Хелловіну. Про це Vgorode дізнався з повідомлення Маргарити Клінцової в Facebook. "Ріст" на Холодній Горі. Це взагалі як? Це тепер нормально? P.S. Висновок ветеринара: не бутафорія. Справжня", - обурюється харків'янка. Користувачі соціальних мереж розділилися на два табори: одні не бачать в такому "декорі" нічого дивного, другі вважають, що це жахливо. Як повідомляє NewsRoom, в прес-службі поліції повідомили, що ніяких звернень з цього приводу не надходило, але обіцяли розібратися в ситуації. "В супермаркет був направлений дільничний, який поспілкувався з керівництвом магазину. Голову тварини прибрали з торгового залу", - говорять в поліції. У Держспоживслужби також стверджують, що для перевірки необхідна заява від громадян. Попередження: фото не рекомендується для перегляду вразливим людям.
Здоров`я Нічний "жор": дієтологи назвали 7 продуктів, які можна їсти ввечері Людський організм погано реагує на голод, стверджують вчені, - це спонукає його накопичувати жирову тканину для заповнення відсутніх калорій. Фахівці назвали продукти, вживання яких на ніч не тільки допомагає не страждати від голоду, але і сприяє схудненню. Дієтологи пояснили, що якщо людина приймає їжу задовго до відходу до сну і лягає спати, героїчно придушуючи муки голоду, то ранковий сніданок якраз піде на утворення жирового резерву замість того, щоб витрачатися на підтримку метаболізму. Вчені радять не обмежувати себе в їжі. Експерты рекомендують тамувати голод в пізній час кисломолочними продуктами - їх легкий білок не відкладається у вигляді зайвого жиру. Також увечері можна випити склянку молока: воно також є джерелом білка, але містить ще триптофан, амінокислоту, яка сприяє заспокоєнню і хорошому засинанню. Корисні для боротьби з голодними муками курячі яйця, чий білок є стовідсотково дієтичним продуктом. Крім того, відмінно підходить для вживання пізно ввечері м'ясо птиці - в ньому практично відсутні вуглеводи. У цьому ж ряду продуктів, що сприяють активному обміну речовин, і біла риба. Радять експерти для трапези в самі пізні години доби і тушковані овочі, приготовані без масла і слабо підсолені - така їжа стимулює виведення токсинів з кишечника. Можна і потрібно їсти ягоди: в них дуже мало калорій, при цьому багато вітамінів.
Суспільство Кинуть і не пошкодують. Рейтинг найбезсердечних знаків Зодіаку Якщо ви відноситеся до другої категорії (негідників), приготуйтеся, що вас будуть називати жорстокими, байдужими, непорядними і будь-якими іншими словами, які показують вас черствою людиною. Все це багато в чому залежить від того, під яким сузір'ям народився ваш колишній партнер. Оскільки люди, як правило, діють відповідно до характерних рис їх знака Зодіаку, знання таких особливостей допоможе вам зрозуміти, наскільки божевільною буде поведінка скривдженого партнера. Пам'ятайте про це, розриваючи з ним стосунки. Нижче ви можете ознайомитися з рейтингом безумства в порядку його зменшення. СкорпіонЙмовірно, Скорпіон є найнебезпечнішим серед усіх сузір'їв. Можете бути впевнені – він не стане щодня діставати вас безліччю телефонних дзвінків або намагатися якось з вами зустрітися. Скорпіон розумний і найбільш божевільний знак, а тому зовні буде зображувати щасливий вигляд, тим часом закипаючи від злості всередині. Щоб дізнатися, як у вас справи, йому зовсім необов'язково виходити з вами на зв'язок. У Скорпіона скрізь є вуха. Тому не варто дивуватися, якщо вам почне здаватися, що за вами стежать. Є у мене знайомий Скорпіон, який їхав по засніженій дорозі майже 4 години тільки щоб простежити, чи не зустрічається його колишня з кимось іншим. Потім він 2 години прочекав під її офісом, щоб побачити пару разом. І якщо це здається вам недостатньо божевільним, то що тоді здасться? ЛевОй! Ви поранили его Льва, і це дійсно дуже погано. Що ж буде далі? Будьте готові до його гніву. Егоїстичному Льву буде досить непросто розповісти своїм знайомим про те, що людина, яку він так сильно любив, кинула його. Це змусить його зійти з розуму. А коли Леви божеволіють, світ чує всю лють їх реву. Щоб зустрітися з вами вони підуть абсолютно на все. Вас чекають часті розмови, і це будуть далеко не зізнання в любові, вибачення за завданий біль і вже точно не прохання прийняти їх назад. Ображений Лев просто задавить вас. Це безумство викликано болем людини, яка дуже сильно вас любила. Коли народжені під цим знаком в когось закохуються, їх партнер стає для них кимось особливим, а втрата настільки близької людини безсумнівно є для них дуже болючою. Лев дуже погано переживає розрив відносин. БлизнюкиЗа те, що ви розбили їм серце, Близнюки будуть дуже довго доставляти вам неприємності. Вони можуть і не любити вас, але через страх самотності будуть постійно твердити про зворотне. Їх залежність від вас заважає їм жити далі. У якийсь момент Близнюки можуть говорити вам, що вони в порядку і згодні залишитися друзями, а в наступний зізнаються вам у вічній любові. Але така подвійність викликана виключно страхом втратити вас і залишитися самотніми. Діва Діва – найспокійніший знак Зодіаку. Але варто їй розбити серце, і вона збожеволіє так само сильно, як і Скорпіон. Колишній партнер, народжений під цим знаком, буде вести себе так, немов розрив відносин його зовсім не хвилює, і спробує стримати свій гнів. Спочатку ви відчуєте, що він змирився і почав жити далі, але як тільки вам здасться, що у вашому житті встановилося хоч якийсь спокій, ваш колишній висловить, як сильно вас ненавидить. І він буде постійно говорити про вас погані речі. Тому будьте напоготові. РибиНешкідливі Риби не стануть вести себе з вами як психопат. Але вас чекає безліч віршів, історій, оповідань і музичних творів, написаних або створених для вас колишнім партнером. Творча натура Риби буде всіляко показувати вам всю силу своєї любові, натякаючи, як відчайдушно вашому колишньому хочеться знову бути з вами, але доля відібрала вас у нього. А ще він напевно скаже про те, що спробує знову знайти вас в іншому житті. Пам'ятайте, у Риб немає відчуття часу. Тому їм ніщо не завадить зателефонувати вам о 3 годині ночі і розповісти про свою долю, навіть якщо вони знають, наскільки напружений ваш робочий графік. Є два варіанти розвитку подій: перший – ви надихнете Рибу на створення шедевра, другий – ви станете об'єктом їхнього гніву. У будь-якому випадку це принесе вам славу. РакРак навряд чи захоче заподіяти вам шкоди. Він, скоріше, буде страждати наодинці. Так, йому може хотітися помсти, але його душевна рана занадто глибока для того, щоб якось реагувати на своє бажання. Раки спробують зрозуміти, що сталося і відчують всю біль втрати коханої людини. Але вони знають, що не самотні у своїй трагедії, і тому будуть шукати нових відносин, тим самим залишивши вас у спокої. КозерігПо своїй натурі Козеріг – створіння спокійне. Розрив відносин його дуже засмутить, але це не змусить Козерога якось вам нашкодити. Народжений під цим знаком спробує якнайшвидше вас забути, зосередившись на своєму подальшому розвитку. Спочатку зробити це буде дуже важко, але в своєму потягу до розвитку ваш колишній партнер в кінцевому підсумку прийде в себе. ТерезиРозставання повалить романтичні Терези в глибокий шок, але вони останні, хто захоче вам нашкодити. Не має значення, наскільки сильно колишній партнер продовжує вас любити. Він буде вести себе так, немов все в порядку, а тому впорається з усім набагато швидше вас. Ніхто не може гарантувати, що нові відносини допоможуть, але Терези спробують дати їм шанс. А вас це вбереже від непотрібної драми. ВодолійБачити, що настільки зайнятого справами Водолія кинула кохана людина, непросто навіть його знайомим. Водолій буде страждати, але у нього як і раніше залишилася його робота, на якій потрібно зосередитися, а це для нього головне. Тому замість ниття і туги такі колишні просто присвятять роботі весь свій час і енергію. ТелецьТелець не стане більше вам дзвонити навіть в якості друга. Не важливо, наскільки болючим для нього було ваше розставання, він буде намагатися триматися від вас якнайдалі. А ще Тельці схильні прощати, якщо тільки ви не збираєтеся образити їх знову. Тому не варто робити фатальну помилку і краще залиште свого колишнього партнера в спокої. СтрілецьСтрілець дуже швидко виявиться втягнутим в нові відносини, навіть не згадуючи про вас. Такі особистості спокійно ставляться до розставань. Звичайно, спочатку буде боляче, але незабаром Стрілець перестане звертати на це свою увагу. Він почне досліджувати світ, шукати пригод або просто розслабиться і буде зустрічатися з новими людьми. ОвенОвен ні на хвилину не стане озиратися в минуле. Це найрозслабленіші люди в світі. Але варто Овну здатися, що у відносин немає майбутнього, він просто піде. В любові йому потрібен мир, відсутність конфліктів та логічність. Джерело.

Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
більше матеріалів




/-1,1167709827423-/ /-pc-/
Top