counter
Архів Повернутись назад 06 Вересня 2017
6 Вересня
Політика Росія відправила в ООН проект резолюції про миротворчу місію в Україні Постпред Росії при ООН Василь Небензя заявив, що російська сторона вже направила проект резолюції про розміщення миротворців на Донбасі. Про це він розповів журналістам у штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку у вівторок, 5 вересня. За його словами, резолюція була відправлена ​​генеральному секретарю ООН і голові Ради безпеки ООН. "Ми розраховуємо на змістовний діалог (в Радбезі ООН) з ініціативи, яка, на нашу думку, допоможе встановленню миру в цій частині України", - сказав Небензя. Нагадаємо, раніше Путін заявив, що Росія внесе в Раду безпеки ООН резолюцію про розміщення миротворців ООН на лінії розмежування на Донбасі для забезпечення безпеки співробітників ОБСЄ. У відповідь ватажок терористів "ДНР" Захарченко з ним не погодився. Читайте також: Чому Путін раптом погодився пустити миротворців ООН на Донбас
Кримінал У Харкові шукають матір, яка кинула малолітніх дітей на кілька днів Поліція Харкова розшукує жінку, яка залишила трьох маленьких дітей без нагляду на кілька днів. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харкова. "Патрульні отримали повідомлення про дітей, які перебувають бeз нагляду. Прибувши на вулицю Лeся Сeрдюка, поліцeйські побачили трьох малeнькіх детeй (2013, 2015 і 2016 р.н). Поруч з малюками перебували чоловік і жінка, які повідомили, що мати дітей три дні тому попросила доглянути за ними і до сих пір нe повeрнулася", - заявили в поліції. За дітьми весь цей час доглядали знайомі жінки, але зараз їх відправили в 19-ту лікарню для медогляду. Матір дітей продовжують шукати. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Тернопільській області правоохоронці встановили особу матері, яка викинула на смітник новонародженого малюка.
Політика ГПУ підозрює Януковича і Лавриновича в захопленні влади Генеральна прокуратура України повідомила про підозру екс-президенту Віктору Януковичу і колишньому міністру юстиції Олександру Лавриновичу в захопленні влади через незаконне повернення Конституції 1996 року в 2010 році. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. За його словами, цією справою займається департамент розслідувань ГПУ. "Розслідується справа конституційного перевороту 2010 року, який призвів до захоплення державної влади шляхом розширення неконституційним способом повноважень президента України за рахунок звуження ролі і повноважень парламенту і уряду", - повідомив Луценко. Генпрокурор зазначив, що повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади) Януковичу і Лавриновичу.
Суспільство оформление ленты  Центр Києва заблокований через кілька акцій протесту Сьогодні в центрі Києва, під будівлею Верховної Ради, проходить акція протесту власників авто з іноземними номерами. Водії вимагають надати їм доступне розмитнення автомобілів з іноземними номерами, а також затвердити спрощений процес реєстрації ввезених авто. Активісти перекрили рух вулицею Грушевського від Європейської площі до Верховної Ради. На Грушевського також проходить ще один мітинг, який проводять працівники «Укрнафти». Разом з тим народні депутати сьогодні не ухвалюватимуть ніяких рішень, вони працюватимуть тільки в комітетах. На акцію зібралися власники автомобілів з іноземною реєстрацією. Зокрема, видно машини на литовських, польських і естонських номерах. Як відомо, українців почали штрафувати за авто з іноземними номерами. Вищий адміністративний суд України в кінці липня ухвалив перше рішення щодо чоловіка, автомобіль якого їздив з іноземними номерами. Його зобов'язали виплатити 400 тисяч гривень, машину конфіскували.  
Події оформление ленты  На Рівненщині в результаті страшної ДТП загинули чотири людини У Рокитнівському районі Рівненської області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), в результаті якої загинули чотири людини. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Рівненській області на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Як повідомили правоохоронці, медики "борються за життя" ще одного постраждалого. За попередніми даними, автомобіль Opel Omega, рухаючись по дорозі поруч з селом Масевичі Рокитнівського району, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем DAF з причепом. Відзначається, що загиблі були в легковому автомобілі. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові сталася ДТП  за участю працівника поліції, в результаті чого одна людина загинула, ще одна була госпіталізована в лікарню.
Кримінал оформление ленты  В Івано-Франківськ намагалися провезти наркотики в пластівцях Співробітники Служби безпеки України припинили спробу провести наркотики з Європи в Івано-Франківську область в пластівцях для сніданку. Про це повідомляє прес-служба СБУ. Як з'ясувало слідство, чотири місцевих жителі замовляли в Європі таблетки, у складі яких були наркотики, і планували перевезти їх через кордон для продажу в області. Співробітники СБУ затримали двох учасників групи під час контрабанди партії більше 6,5 тис. таблеток. Експерти підрахували, що вартість наркотиків становить майже 1,2 млн гривень. Під час обшуків у будинках організаторів злочинної групи поліція знайшла 23 тис. євро, 300 г амфетаміну та понад 2 кг марихуани. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський райсуд Києва ухвалив заарештувати колишнього правоохоронця з банди наркодилерів, яка займалася приготуванням і поширенням амфетаміну, і призначити заставу в розмірі 3 млн грн.
Кримінал В Індії застрелили журналістку, яка критикувала політиків і індуїстських екстремістів В Індії була застрелена журналістка Гаурі Ланкеш. Жінка була редактором індійського таблоїда, який часто критикував індуїстських екстремістів, повідомляє The Guardian. У поліції заявили, що на неї напали троє невідомих у вівторок ввечері, коли вона входила на територію свого будинку. Ланкеш померла відразу після нападу. Невелика група протестувальників зібралася біля її будинку після повідомлення про вбивство. Ланкеш була жорстким критиком індуїстських націоналістичних організацій. У минулому році суд визнав її винною в розповсюдженні наклепів проти політика провідної партії Бхаратія Джаната. Журналістка критикувала индуистскую політику кастової системи, активно боролася за права людини. Спільнота журналістів Індії вважає, що вбивство Ланкеш пов'язано з її професійною діяльністю. Комітет із захисту журналістів минулого року опублікував доповідь, де сказано, що з 1992 року в Індії було вчинено 27 вбивств журналістів, жодне з яких не було розслідувано. Ще 25 вбивств комітет розслідує сам, щоб встановити зв'язок з професійною діяльністю жертв. Два роки тому у цьому ж штаті застрелили відомого вченого, який критикував релігійні громади.
Події оформление ленты  Київ паралізували 8-бальні пробки через мітинги У середу, 6 вересня, столиця України паралізована 8-бальними пробками. Найскладніша ситуація з заторами в центрі міста. Майже повністю паралізовано рух на Хрещатику, Бессарабській площі, Володимирському узвозі, Подолі, Московській вулиці, Грушевського, Шовковичній, Інститутській. Крім того, руху практично немає в заторі на бульварі Лесі Українки, Тараса Шевченка на проспекті Перемоги і Набережному шосе. Також складно перебратися з лівого на правий берег Києва по мосту Метро через ДТП на Набережному шосе. Водночас на Південному мосту йдуть ремонтні роботи. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в центрі Києва, під будівлею Верховної Ради, проходить акція протесту власників авто з іноземними номерами. На Грушевського також триває мітинг, який проводять працівники "Укрнафти".
Події Терористи "ДНР" викрали майже 600 осіб, яких відпускають за викуп Координатор групи "Інформаційний спротив" (ІС), нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук повідомив, що в окупованому Донецьку бойовики провели масову облаву, під час якої затримали 579 осіб. Їх відпускають за викуп у $200. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Тимчук повідомив, що в окупованому місті з 2 по 5 вересня вночі бойовики "МВД ДНР" і "МДБ ДНР" провели більше 300 рейдів у місцях громадського відпочинку. Він зазначив, що затримання проводили під легендою "боротьби з українським диверсантами". "Затримано 579 осіб (з них 373 осіб, станом на ранок 06.09, були відпущені з районних відділів "поліції", інші залишаються під вартою)", - написав нардеп. За його інформацією, Куйбишевський районний відділ так званої "поліції ДНР" затриманих звільняє за $200. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики терористичної організації "ДНР" поширюють чутки про перекидання силами ЗСУ загонів "язичників" на передову.
Політика оформление ленты  Екс-міністр юстиції Лавринович заперечує причетність до захоплення влади Екс-міністр юстиції Олександр Лавринович заявив в ефірі телеканалу «112 Україна», що не причетний до захоплення влади екс-президентом Віктором Януковичем у 2010 році. Колишній міністр заявив, що лише виконував свої функціональні обов'язки. «Зміни до Конституції приймають у Верховній Раді. Процедура їх прийняття описана в 13 розділі Конституції. Порушення цієї процедури є достатньою підставою для розгляду Конституційним судом рішення щодо конституційності цих дій», - заявив Лавринович. Нагадаємо, Генеральна прокуратура України повідомила про підозру екс-президенту Віктору Януковичу і екс-главі Мін'юсту Олександру Лавриновичу щодо захоплення влади через незаконне повернення Конституції 1996 року в 2010 році. За словами генпрокурора Юрія Луценка, ГПУ розслідує справу конституційного перевороту 2010 року. Повернення до Конституції 1996 року передбачало розширення повноважень президента і зменшення - парламенту і уряду.
Закон і Право Поліція проводить слідчі дії у справі смертельної ДТП з авто олігарха Димінського Співробітники Головного слідчого управління Національної поліції України в середу, 6 вересня, у Львові проводять необхідні слідчі дії в кримінальному провадженні про смертельну ДТП за участю автомобіля олігарха Петра Димінського. Про це повідомив спікер Національної поліції України Ярослав Тракало в коментарі Інтерфакс-Україна. "Нацполіція проводить слідчі дії в кримінальному провадженні про дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинула жінка, слідчі дії в рамках справи про ДТП з автомобілем Димінського", - повідомив він.За його словами, ці експертизи можуть тривати кілька днів. Нагадаємо, 18 серпня у Львівській області сталася дорожньо-транспортна пригода, зіткнулися Mercedes S 65 і Opel Astra. В результаті аварії загинула 31-річна жінка. Як розповіли очевидці, за кермом Mercedes перебував сам Димінський, але суд заарештував його охоронця. 5 вересня охоронця олігарха відпустили під домашній арешт. У свою чергу, генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що охоронець Димінського, який взяв на себе провину, в момент аварії не був за кермом.
Події оформление ленты  Жахливе ДТП на Рівненщині: загинули троє політологів, журналіст і екс-заступник губернатора У дорожньо-транспортній пригоді в Рокитнівському районі Рівненської області загинули чотири політологи - Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Никаноров, Володимир Карагяур - і громадський активіст і фахівець з децентралізації Сергій Попов. Про це повідомив політолог Юрій Романенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Який чорний день. Друзі, вночі в автокатастрофі в Рівненській області загинули чотири політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Никаноров, Володимир Карагяур. У мене немає слів", - написав він. Як повідомляла поліція, чотири людини загинули на місці події, а п'ятого пасажира відвезли до лікарні. За інформацією Романенка, він помер у реанімації. Також політолог повідомив, що, за попередніми даними, причиною аварії став занос авто на великій швидкості на мокрій дорозі з виносом на зустрічну смугу. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автомобіль Opel Omega, рухаючись по дорозі поруч з селом Масевичі Рокитнівського району, зіткнувся з вантажним автомобілем DAF з причепом.
Події У кондиціонер Центру польської культури в Івано-Франківську підкинули гранату На фасаді будівлі Центру польської культури та європейського діалогу в центральній частині Івано-Франківська знайшли предмет, схожий на гранату РГД-5. Про це повідомляє прес-служба поліції Івано-Франківської області. "На лінію "102" надійшло повідомлення від співробітниці цього центру про те, що під час профілактичного чищення системи кондиціонування їхній працівник знайшов предмет, схожий на гранату. Вибуховий пристрій кріпився до металевої ринви між першим і другим поверхом будинку", - йдеться в повідомленні . Вибухотехнікам вдалося вивести пристрій з бойової готовності і вилучити предмет. Його відправили фахівцям на експертизу. За фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернігівській області на гранаті підірвалися двоє людей, одна з яких загинула.
Політика З Великої Британії виженуть сотні тисяч мігрантів - секретний документ Британія буде боротися з низькооплачуваними трудовими мігрантами з Євросоюзу, що скоротить їхню кількість. Влада країни також позбавить європейських громадян права на переселення членів своїх сімей до Великої Британії. Нові правила описані в урядових документах, які випадково потрапили в руки журналістів, повідомляє The Independent. У документах Міністерства внутрішніх справ зазначено, що нова система дасть уряду повноваження відмовити громадянам ЄС у в'їзді і в праві на працевлаштування. Також відомство зможе встановити мінімальний рівень доходу для всіх охочих залишитися у Великій Британії. Документ передбачає, що роботодавці будуть змушені брати на певні посади тільки британців, в той час як іммігрантам, які бажають працювати в секторах економіки з низьким рівнем кваліфікації, буде відмовлено в робочих місцях. У майбутньому тільки трудовим мігрантам, які мають високий рівень кваліфікації, буде дозволено перебувати у Великій Британії довше 3 років. Уряд також має намір ввести поріг мінімального доходу для деяких громадян ЄС, перш ніж їм дозволять залишитися. Поріг буде «розумним, але конкретним», щоб переконатися в тому, що людина може сама себе утримувати. Далі в документі запропоновані нові обмеження на права мігрантів з ЄС, які хочуть перевезти до Великої Британії свої сім'ї. Документом пропонується вважати «членами сім'ї» тільки прямих кровних родичів (плюс довгострокових партнерів), узгоджуючи нові правила з нинішньою системою для не-громадян ЄС. Зараз нові правила перебувають у розробці. Після того, як подробиці нового документа стали відомі широкому загалу, уряд заявив, що деякі пункти ще будуть обговорюватися. Але наявність цього документа підтверджує кінець вільного пересування між Британією та ЄС і поступовий перехід до нової системи. Він також показує, як відмова від законодавства ЄС дозволить Великій Британії урізати європейців у правах на своїй території. Додатково буде встановлено новий прикордонний контроль: громадяни ЄС повинні будуть надавати паспорт при в'їзді до Великої Британії, а не внутрішні посвідчення особи ЄС, з якими вони можуть перетинати кордон зараз. Амбіції прем'єра Британії Терези Мей спрямовані на зниження кількості мігрантів до рівня нижче 100 тисяч осіб. Опозиція вже щосили критикує законопроект. Представник Лейбористської партії, провідний прихильник кампанії «Відкрита Британія» Елісон Макговерн заявила: «Наша економіка значною мірою залежить від вкладу громадян ЄС. Тільки в нашому Міністерстві охорони здоров'я працює 60 тисяч трудових мігрантів, не кажучи вже про інші сектори економіки, зокрема на так званих «низькокваліфікованих» робочих місцях. Без їхнього вкладу наша економіка піддасться ризику».
Політика Додон пояснив, чому заборонив молдовським військовим їхати на навчання в Україну Президент Молдови Ігор Додон заявив, що не дозволив молдавським військовим брати участь у навчаннях Rapid Trident-2017 в Україні, так як уряд країни порушив закон, давши такий дозвіл. Про це повідомляє видання NewsMaker За його словами, уряд порушив закон "Про державну безпеку", за яким участь армії Молдови у спільних навчаннях з військовими частинами інших держав за межами країни стверджується головнокомандувачем Збройних сил, тобто президентом. "Згідно з Конституцією, Молдова є нейтральною державою, а молдовські військовослужбовці, повторюю, не повинні брати участі у військових навчаннях, що проводяться під егідою будь-якого військового блоку", - додав Додон. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Молдови Ігор Додон заборонив брати участь молдовським військовим у багатонаціональних навчаннях Rapid Trident, які пройдуть з 7 по 23 вересня.
Політика Кучеренко: Всі будинкові лічильники незаконні Екс-міністр ЖКГ 2007-2010 Олексій Кучеренко заявив, що будинкові лічильники незаконні і анонсував позови через рахунки за ними. Про це він заявив на прес-конференції, передає кореспондент АСН. "Ніякі будинкові лічильники - незаконні. Ніякі покази за будинковими лічильниками - незаконні за визначенням. Але в Києві і інших містах України склалася сумна ситуація, коли людям виставляють рахунки за будинковими лічильниками, виходячи за правове поле", - заявив він. Кучеренко анонсував судові позови за фактами "шахрайства та злочинів, коли людям виставляють космічні рахунки за воду, за газ за будинковими лічильниками". Він нагадав, що лише квартирний рахунок, відповідно до закону, є комерційним. Якщо ж квартира не обладнана лічильниками, то розрахунки відбуваються за нормами споживання.
Економіка Прем'єр обіцяє зниження цін на газ Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що після збільшення Україною власного видобутку до рівня самозабезпечення ціни на газ знизяться. Про це він заявив під час засідання Кабінету міністрів України. "У 2020 році ми зможемо перейти до зовсім іншого формування ціни на український газ. Він стане значно дешевше, ніж зараз. Він стане дешевшим не на місяць і не на два, а раз і назавжди", - повідомив він. За його словами, такі заходи врегулюють цінову політику і знизять ціни. "Це вже буде систематично, на десятиліття вперед. Ми будемо повністю незалежні в питанні забезпечення газом комунальної теплоенергетики та населення", - додав прем'єр. Нагадаємо, через дефіцит скрапленого газу вартість пального на АЗС за останній місяць зросла на 5 грн і становить на деяких заправках вже 17 грн за літр. Пізніше повідомлялося, що Антимонопольний комітет України (АМКУ) порушив справу, так як зафіксував узгоджені дії на ринку скрапленого газу, які призвели до різкого збільшення цін. Читайте також: Саботаж РФ або спроба переділити ринок. Що спровокувало рекордне подорожчання автогазу
Події оформление ленты  Близько 850 авто і 1,5 тис. протестувальників досі тримають центр Києва в блокаді Близько 1,5 тис. осіб, серед яких представники профспілок, власники автомобілів з іноземною реєстрацією і представники Асоціації мисливських і рибних господарств, мітингують під будівлею Кабінету міністрів України на вул. Грушевського у Києві, а також - перед будівлею Верховної Ради зранку. Через це місто з семи годин було практично повністю паралізоване. Як передає кореспондент агентства Інтерфакс-Україна,  станом на 10:40 мітингувальники розташувалися на пішохідній та проїжджій частині вулиці Грушевського, рух автомобілів цією вулицею не здійснюється, оскільки найближчі вулиці перекриті. Також поліція нарахувала в центрі Києва близько 850 авто, в той час як перерахувати мітингувальників не змогла. АСН звернулася до прес-секретаря ГУ Нацполіції в Києві Оксани Блищик з проханням роз'яснити причини, через які поліція дозволяє повне блокування центру столиці, що спровокувало колапс у всьому місті, однак чиновниця порадила взяти коментар безпосередньо у главку поліції. Однак там на дзвінки не відповідають. Тим часом автомобільний потік навколо центру Києва спав, проте сам центр і урядовий квартал залишаються в повній блокаді.
Політика Уряд Молдови проігнорував президента і відправив військових на навчання в Україну Уряд Молдови на засіданні в середу, 6 вересня, ухвалив рішення дозволити молдовським військовим взяти участь у військових навчаннях Rapid Trident 2017, які пройдуть в Україні з 7 по 23 вересня. Про це йдеться в повідомленні на сайті уряду. Прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп пошкодував про те, що президент країни Ігор Додон заборонив військовим їхати на навчання за кордон. "Останній раз було відмовлено в участі в навчаннях в Україні. До цього було відмовлено в участі в п'яти... Неучасть у цих шести навчаннях коштуватиме більше 5 млн лей (близько €250 тис.)", - уточнив прем'єр. Таким чином, 57 молдовських військовослужбовців поїдуть на багатонаціональні навчання, які пройдуть на полігоні Яворів у Львівській області. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Молдови Ігор Додон заявив, що не дозволив молдовським військовим брати участь у навчаннях Rapid Trident-2017 Україні.
Наука і технології Facebook вирішив заробляти на компаніях, які використовують WhatsApp Компанія Facebook Inc. збирається брати плату з компаній за використання нових функцій програми WhatsApp, які були створені для спілкування власників бізнесу з клієнтами. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.  «Ми хочемо дозволити людям надсилати повідомлення компаніям і отримувати бажані відповіді. Ми плануємо брати за це гроші з компаній у майбутньому», - заявив операційний директор WhatsApp Метт Айдема. Відзначається, що в першу чергу зміни торкнуться додатків WhatsApp Business. Вони були створені для невеликих компаній, є також окремий інструмент для великих корпорацій, який дозволяє їм підключатися безпосередньо до основного додатку WhatsApp. Всі сервіси зараз проходять тестування в Бразилії, Європі, Індії та Індонезії. Крім того, сервіс використовує голландська компанія KLM Royal Dutch Airlines. Нагадаємо, Facebook в 2014 році купила WhatsApp за $ 22 млрд, зараз соцмережа ні цента не заробила на цій покупці. Разом з тим Facebook Messenger приносив компанії прибуток за рахунок показу реклами користувачам.
Політика В ООН гряде боротьба України з Росією за миротворців Україна розробила свій проект резолюції Ради безпеки ООН про введення миротворчої місії на Донбас. Про це заявив постійний представник України в ООН Володимир Єльченко. За словами посла, в документі прописано, що участь у місії представників Росії неможлива, а самі миротворці повинні розміщуватися на українсько-російському кордоні. «Не може країна, яка є стороною конфлікту (Росія), одночасно бути миротворцем. Це не може бути тільки охорона спостерігачів ОБСЄ. Для цього простіше їх озброїти, а не заводити туди ще якісь військові сили ООН, які будуть їх охороняти. Ми не згодні, що повинні погоджувати це з представниками ОРДЛО, оскільки стороною конфлікту є Росія», - заявив Єльченко. Посол додав, що українська сторона в кінцевій резолюції про відправлення миротворців на Донбас розраховує, що миротворці ООН будуть присутні у всіх районах в зоні конфлікту, зокрема на кордоні, а принциповим моментом є виведення російських військ з ОРДЛО до розгортання місії. Раніше Єльченко повідомив, що президент України Петро Порошенко під час засідання Генасамблеї ООН 20 вересня підніме питання про введення миротворців асамблеї на Донбас. Єльченко зазначив, що поки конфлікт не буде заморожений, жодна країна світу не відправить на Донбас свою місію. Російська резолюція 5 вересня після саміту БРІКС у Китаї президент Росії Володимир Путін заявив, що згоден з введенням миротворців ООН на Донбас. Однак лідер Кремля назвав свої умови. Так, він зазначив, що це будуть «навіть не миротворці», а люди, що забезпечують безпеку місії ОБСЄ. «Ці сили повинні знаходитися на лінії розмежування і не на якихось інших територіях. Третє - розв'язання цього питання має відбутися тільки після розведення сторін і відведення важкої техніки», - додав Путін. Після цього Путін дав вказівку міністру закордонних справ РФ Сергію Лаврову підготувати російську резолюцію в РБ ООН про введення миротворців. Буквально того ж дня російська сторона направила проект резолюції про розміщення миротворців на Донбасі. «Сьогодні нами направлено відповідний проект резолюції голові Ради Безпеки і генеральному секретарю ООН. Сподіваємося, що найближчим часом він буде поширений серед членів ради. Є намір скликати відповідні консультації на рівні експертів, а потім, після повернення місії СБ ООН з Ефіопії», - сказав постпред Росії при ООН Василь Небензя. Терористи «ЛНР» і «ДНР» мають свою думку Відразу після заяви Путіна ватажок терористів так званої «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що без згоди псевдореспубліки пропозицію президента Путіна про розміщення миротворців ООН на Донбасі не можна прийняти. «Пропозицію Президента Росії в Радбезі ООН розглянути питання про введення миротворців ООН на Донбас треба обговорювати», - заявив Захарченко. Лідер бойовиків також заявив, що миротворців не можна вводити на Донбас до виконання Мінських угод. «У будь-якому випадку, ми готові обговорювати зазначену ініціативу і наполягаємо, що без схвалення з боку «ДНР» і «ЛНР» ніякі зміни в форматі врегулювання неможливі», - додав ватажок терористів. У свою чергу ватажок «ЛНР» Ігор Плотницкий також заявив, що обговорення питання про введення на Донбас миротворців ООН залежить від виконання Україною Мінських домовленостей. Лідер бойовиків вважає, що Україна не виконує взяті на себе зобов'язання. «Тільки в умовах припинення вогню і відведення українських військ і озброєння від лінії розмежування можна повернутися до розгляду питань введення на Донбас миротворців Організації Об'єднаних Націй», - сказав він. Українська позиція Україна категорично не влаштовують умови, на яких Путін хоче ввести миротворців на Донбас. У Міністерстві закордонних справ України повідомили про неприйнятність переговорів офіційного Києва з представниками ОРДЛО щодо введення миротворчої місії ООН. У міністерстві підкреслили, що не може бути й мови про «отримання згоди на проведення ОПМ від незаконних збройних формувань, які діють на території ОРДЛО за підтримки, фінансування і матеріально-технічного забезпечення з боку Російської Федерації». У заяві відомства також зазначалося, що Росія намагається представити агресію внутрішнім конфліктом України та спотворити ідею і цілі введення миротворчої операції. Як зазначила перший віце-спікер Верховної Ради, представник Києва в ТКГ з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко, не може бути й мови про миротворців уздовж цієї лінії зіткнення. «Це лінія конфлікту, зіткнення з тимчасово окупованими територіями, лінія, яка повинна назавжди зникнути з землі України у день повернення контролю над кордоном», - сказала вона. Крім того, як заявив екс-міністр закордонних справ України і народний депутат фракції «Батьківщина» Борис Тарасюк, Путін веде гру, пропонуючи миротворців на лінію розмежування, так як «навряд чи Росія може бути зацікавлена у введенні миротворчого контингенту ООН». «Україну могло б зацікавити розміщення миротворців на кордоні з Росією. Але ніяк не на лінії розмежування, це означатиме міжнародну легітимізацію і фактично заморожування конфлікту. Це не відповідає нашим інтересам», - додав він.
Економіка Власники автомобілів з іноземними номерами заблокували центр Києва безстроково Активісти, що вимагають легалізувати автомобілі, заявили, що блокуватимуть столицю, "поки не з'являться конструктивні рішення", передає кореспондент АСН.Як сказав голова громадської організації "Авто Євро Сила" Олег Ярошевич, вже зараз в акції беруть участь близько 5 тисяч осіб. Нагадаємо, за підрахунками поліції, протестувальників близько 1,5 тисячі. Нагадаємо, учасники протесту перед Кабміном і парламентом вимагають повністю анулювати розмитнення автомобілів, які ввозяться в Україну, легалізувати вже ввезені автомобілі з іноземними номерами шляхом сплати до держбюджету 15-30% вартості авто, ввести мораторій на дію екологічних норм Євро5. Нагадаємо, зранку протестувальники повністю заблокували центр Києва, зокрема - урядовий квартал.
Політика Санкції ЄС проти Росії продовжили ще на півроку Комітет постійних представників країн ЄС (Coreper) без обговорення рекомендував Раді ЄС продовжити на чергові 6 місяців "адресні" обмежувальні заходи проти російських фізичних і юридичних осіб в зв'язку з ситуацією в Україні, про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на власні джерела в дипломатичних колах у Брюсселі . "Coreper схвалив продовження на 6 місяців індивідуальних санкцій", - заявило джерело. За його словами, таке рішення було ухвалене навіть без обговорення. Він підтвердив, що узгодження пройшло без обговорення. Згідно з продовженими санкціями, особам і організаціям, що потрапили в список, заморозять фінансові активи і заборонять поїздки в Європейський Союз. Нагадаємо, 4 серпня повідомлялося, що Європейський Союз розширить санкції щодо РФ через скандал з доставкою турбін німецької компанії Siemens в окупований Росією Крим.
Події У МВС назвали причину ДТП, що забрала життя трьох політологів, журналіста та активіста Радник голови МВС Антон Геращенко прокоментував смертельну ДТП, що сталася на Рівненщині, в якій загинули три політологи - Олександр Маслак, Олексій Курінний, Володимир Карагяур, журналіст видання Depo.Донбас Олександр Никаноров і громадський активіст і фахівець з децентралізації Сергій Попов. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "За кермом всю ніч був Володимир Карагяур. Судячи з попередніх даних слідства, він або задрімав, або не впорався з керуванням на мокрій дорозі, через що машину винесло на зустрічну смугу і призвело до лобового зіткнення з лісовозом", - розповів радник міністра. За фактом смертельної ДТП поліція Рівненської області відкрила кримінальне провадження. Розслідування триває. "У реанімації помер директор компанії Офіс реформ у Донецькій області Сергій Попов. Я особисто знав Сергія Попова і Олександра Никанорова. З Олександром вів переговори про його приєднання до команди експертів "Українського інституту майбутнього", - уточнив Геращенко. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автомобіль Opel Omega, рухаючись по дорозі поруч з селом Масевичі Рокитнівського району, зіткнувся з вантажним автомобілем DAF з причепом. Пізніше правоохоронці встановили особи загиблих.
Події На Австралію насувається ураганний шторм зі снігом і градом На Австралію насувається сильний шторм, який принесе наймасштабніший снігопад року. Опади випадуть на південному заході країни в найближчі два дні. В Аделаїді очікується всього +6°С. У штатах Вікторія і Тасманія пройдуть сильні зливи з поривами вітру до 100 км/год, градом і хуртовинами, повідомляє The Daily Telegraph. По всьому південному сходу країни випадуть рекордні кількості снігу - до 10 см. В австралійських Альпах оголошено штормове попередження і гірськолижні курорти до вихідних будуть повні відвідувачів. Від 80 до 100 сантиметрів випаде в горах штату Вікторія. Холодний фронт протримається над Австралією до четверга. Державна надзвичайна служба радить людям залишати свої транспортні засоби в укриттях або далеко від дерев і триматися подалі від ліній електропередач.
Політика У Росії хочуть "особливий статус Донбасу", а потім миротворців Представник РФ в тристоронній контактній групі Борис Гризлов заявив, що Росія хоче введення миротворчої місії ООН на Донбасі, але тільки після внесення поправок про його особливий статус. Про це повідомляє видання "РИА Новости". "Розгортання контингенту ООН на лінії зіткнення на Донбасі стане реальним тільки після того, як Україна внесе в закон про особливий статус Донбасу принципово важливі поправки", - заявив Гризлов. Більше того, він вважає, що поправки в український закон про українську територію повинні бути узгоджені в контактній групі в Мінську. "Вони будуть стосуватися запровадження особливого статусу на постійній основі за формулою Штайнмаєра", - додав він. Нагадаємо, раніше Путін заявив, що Росія внесе в Раду безпеки ООН резолюцію про розміщення миротворців ООН на лінії розмежування на Донбасі для забезпечення безпеки співробітників ОБСЄ. У відповідь ватажок терористів "ДНР" Захарченко з ним не погодився. Читайте також: В ООН гряде боротьба України з Росією за миротворців
Здоров`я У водопровідній воді по всьому світу знаходять небезпечні волокна пластику. Винне прання У водопровідній воді по всьому світу виявлені частинки пластику, через що світові вчені б'ють на сполох. Зразки водопровідної води з більш ніж десяти країн були проаналізовані вченими для розслідування компанії Orb Media, результати опубліковані в The Guardian. Близько 83% зразків містили волокна пластику. Найвищий рівень забруднень у США - 94%, пластмасові волокна виявлені у водопровідній воді в будівлі Конгресу, штаб-квартирі Агентства з охорони навколишнього середовища і, навіть у вежі Трампа в Нью-Йорку. Відразу за Америкою в рейтингу розташовані Ліван та Індія. У європейських країнах, включно з Великою Британією, Німеччиною і Францією, виявлений найнижчий рівень забруднень, але він все одно дорівнює 72%. Середня кількість волокон, знайдених у кожних 500 мл води, варіюється від 4,8 до США до 1,9 в Європі. Масштаби глобального мікропластичного забруднення тільки починають прояснюватися: дослідження в Німеччині показали наявність фрагментів пластмаси у всіх 24 пивних брендах, а також у меді і цукрі. У Парижі в 2015 році дослідники виявили частинки мікропластику в повітрі, яке щорічно розносить від 3 до 10 тонн волокон над містом. Недавні дослідження показали, що кожне прання в машині синтетичних тканин викидає до 700 тисяч пластикових волокон у навколишнє середовище.
Політика Адвокат Лавриновича спростував заяву Луценка Адвокат екс-міністра юстиції Олександра Лавриновича Євген Солодко заявив, що його підзахисному не вручали підозру в захопленні влади шляхом зміни Конституції. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Як його адвокат заявляю, що станом на 13:23 сьогоднішнього дня жодної підозри Олександру Володимировичу не вручено, повістки на допит з будь-якої справі немає", - написав він. За його словами, заява про підозру та ймовірні допити екс-міністра ще передчасна. Нагадаємо, Генеральна прокуратура України повідомила про підозру екс-президенту Віктору Януковичу і екс-главі Мін'юсту Олександру Лавриновичу в захопленні влади через незаконне повернення Конституції 1996 року в 2010 році. У відповідь Лавринович заявив, що не причетний до захоплення влади екс-президентом Віктором Януковичем у 2010 році. За його словами, він лише виконував свої функціональні обов'язки.
Події оформление ленты  Горілка, пиво, антидепресанти. П'яна британка влаштувала багатогодинну бійку в літаку і аеропорту П'яна пасажирка авіаліній Ryanair, яка спочатку напала на чоловіка на борту літака, а потім побилася з іншою жінкою в аеропорту, стверджує, що діяла в цілях самооборони, розповідає The Daily Mail. Нікола Артлі зганьбилася на всю Європу, коли влаштувала дебош на борту літака, що прямував з Ньюкасла (Велика Британія) в Аліканте (Іспанія). На відео вона кричить і ображає пасажирів. Тепер 42-річна мати трьох дітей зізнається, що вона поводилася «гамірно», а також, що випила перед польотом коктейль з горілки з пивом. Але Нікола стверджує, що її спровокували і що інший пасажир рейсу кинув у неї склянкою. Вона додала, що приймає багато ліків, зокрема антидепресанти і снодійне, які, можливо, вплинули на її поведінку. Вона стверджує, що інша жінка вкусила її за палець під час бійки, в результаті чого вона тепер приймає антибіотики. 35-річна Рейчел Бернс - друга учасниця бійки - стверджує, що Артлі була п'яна вже на борту літака і поводилася агресивно щодо інших пасажирів протягом усього польоту. Вона стверджує, що жінка образила її матір, назвавши «старою відьмою».
Економіка оформление ленты  Автогаз на біржових торгах «Укргазвидобування» подешевшав на 15-20% Вартість скрапленого газу СПБТ ПАТ «Укргазвидобування» на аукціоні на Українській енергетичній біржі сьогодні, 6 вересня, знизилася 15,6-20,2% в порівнянні з попереднім аукціоном 22 серпня. Згідно з інформацією біржі, вартість на СПБТ впала з 27,8-28,2 тис. грн до 21,7-23,47 тис. грн за одну тонну. УЕБ повідомляє також, що зріджений газ ПБА теж подешевшав: його середньозважена ціна впала на 17,8% - з 28,57 тис. грн до 23,47 тис. грн за одну тонну, а мінімальна досягала 21,99 тис. грн. Раніше повідомлялося, що роздрібні ціни на скраплений газ в Україні в серпні 2017 року зросли практично на 50-70% і досягли рекордних рівнів у 16-17 грн за один літр. Одні учасники ринку пояснювали це викликаним об'єктивними обставинами дефіцитом, а прем'єр з низкою інших учасників - змовою і диверсією. АМКУ порушив кримінальну справу у зв'язку з такою ціновою динамікою на ринку.
Суспільство В Україні абсолютно не захищені права споживачів послуг ЖКП - експерт Голова "Спілки власників житла України" Валерій Гуманенко заявив, що права споживачів послуг ЖКП тепер абсолютно не захищені. Про це він заявив на прес-конференції, передає кореспондент АСН. "Сьогодні, відповідно до закону про комерційний облік, тільки права монополіста - постачальника житлово-комунальних послуг - захищені і гарантовані в Україні. Права мешканців у будинках - абсолютно не захищені і не гарантуються", - заявив він. Експерт пояснив, що сьогодні в разі несплати хоча б однієї з квартир за ту чи іншу послугу, навіть якщо всі інші мешканці справно платять за житлово-комунальні послуги, монополіст має право "покарати весь будинок, відключивши воду, газ або світло. Це щонайменше несправедливо", - зазначив він. Гуманенко нагадав, що Верховна Рада України в червні поточного року ухвалила Закон №4901 "Про комерційний облік комунальних послуг", відповідно до якого тепер всі будівлі мають бути оснащені лічильниками опалення та водопостачання. За його словами, до набрання чинності цим Законом споживачі мали право придбати і встановити будинковий лічильник, але не були зобов'язані це робити. Лічильники оператори повинні встановити протягом року в нежитлових будівлях, в житлових будинках - 2 років. "Головне питання: хто заплатить за установку цих лічильників. Закон на нього чітко відповідає - споживач. Закон передбачає, що розмір внесків за встановлення комерційних (будинкових) вузлів обліку визначатиметься окремо для кожної будівлі і залежатиме від кількості квартир у ньому і моделі лічильника. Крім витрат на встановлення будинкових лічильників, споживачам доведеться платити і внески на їх обслуговування і заміну ", - зазначив він. При цьому він зазначив, що система, запропонована в законі, запрацює, якщо буде і загальнобудинковий облік і індивідуальний. Але для цього ще потрібно ухвалити близько 20 підзаконних актів, а це значить - виконання закону залежатиме від якості підзаконної бази, причому ця база має бути ухвалена до початку опалювального сезону.
Економіка Китай «опустив» біткоїн на $1000. Почалася війна за легальний облік криптовалюти За останні кілька днів вартість кіптовалюти біткойн раптово знизилася на 8%, тоді як загальна вартість всіх криптовалют знизилася приблизно на 10%. Це сталося після того, як Національний банк Китаю 4 вересня прийняв рішення заборонити проводити ICO в країні - це первинна пропозиція тієї чи іншої криптовалюти, схожа на первинне розміщення акцій компаній. ICO - різновид збору коштів компанією з використанням криптовалюти, за аналогією з розміщенням цінних паперів на біржі. В обмін на біткоїни або ефіріуми вкладники отримують від компанії токени - криптовалюта, яку можна обміняти на продукт компанії. ICO швидко озолотило підприємців, що працюють з криптовалютою, адже вони отримали можливість швидко залучати мільйони за рахунок продажу токенів, які раніше ніяк не регулювалися. Однак тепер провідні країни змусили компанії, які проводять ICO, реєструвати угоди, а учасників незареєстрованих угод каратимуть за законом. У Центробанку Китаю також заявили, що компанії, які вже продали покупцям токени, будуть зобов'язані повернути залучені кошти. Відразу після цього дві найбільші криптовалютні платформи в Китаї ICOage і ICO.info добровільно припинили роботу. Крім того, всі нові проекти на базі ICO в Китаї будуть заборонені, а вже існуючі платформи перевірять. Всього у списку на перевірку перераховані близько 60 платформ. Падіння вартості криптовалют Державне регулювання Китаю вдарило по курсу біткоїна так, що на деяких китайських біржах криптовалюта стала торгуватися нижче $4000, хоча ще на початку вересня курс біткоїна побив рекорд у $5000. На біржі Coinmarketcap біткоїн торгувався на рівні $3960. Відповідно, за кілька днів вересня біткоїн втратив у ціні більше $1000. Курс ефіріума впав на 12%, більше за інших постраждав китайський аналог ефіріріума Neo - на 43%. Зараз, за даними Bloomberg, у всьому світі компанії змогли залучити більше $1,6 млрд через ICO, причому на один Китай припало близько $400 млн. Як зазначила China Money Network, біткоїн і ефір є найпопулярнішими криптовалютами і складають близько 90% від коштів, зібраних в ході ICO. На думку деяких експертів, зараз рано ховати біткоїн. Падіння може бути простою корекцією після різкого зльоту і не виключено, що наступним кроком біткоїна стане черговий підйом. Дії США та інших країн світу Швидкий підйом ICOs призвів до того, що фінансові регулятори США, Канади і Сингапуру випустили фінансові правила, що регулюють обіг криптовалюти. У липні Комісія США з цінних паперів і бірж (SEC) попередила, що деякі ICO повинні регулюватися, як і інші цінні папери. Таким чином, з кінця липня закони США, що регулюють операції з цінними паперами, застосовуються до всіх, хто продає цінні папери, незалежно, купують ці цінні папери за долари США чи криптовалюту. У свою чергу Податкова служба Сінгапуру направила лист у брокерську організацію Coin Republic, в якому пояснила процес оподаткування обороту біткоїна. За словами представників IRAS, компанії, що займаються купівлею і продажем біткоїнів будуть обкладатися стандартним податком на доходи. Довгострокове інвестування в біткоїни вважатиметься вкладенням у капітал і оподатковуватися не буде. Крім того, в Сінгапурі при угодах, у яких біткоїни змінюють на товари і послуги, почали стягувати податок на додану вартість. Він становить 7%. Разом з тим Комісія з цінних паперів та ф'ючерсів Гонконгу (SFC) повідомила, що маркери, випущені в рамках ICO, можуть бути класифіковані як цінні папери. Мало того, тепер діяльність деяких з ICO-структур може потрапляти під дію закону Гонконгу про цінні папери. У Гонконзі міститься низка відомих криптовалютних бірж, включно з Bitfinex і Gatecoin. В Україні ж фахівці Національного банку України ніяк не можуть визначити, що таке криптовалюта. За словами в.о. голови НБУ Якова Смолія, біткоїн не підпадає під визначення валюти, його навіть не можна назвати грошовим сурогатом. Разом з тим нардеп від Блоку Петра Порошенка Олексій Мушак повідомив, що правовий статус біткоїна в Україні буде визначено до кінця вересня.
Події У Запорізькій області в землі для клумб знайшли людські останки У Мелітополі на вулиці Брив-ла-Гаярд у землі, яка була привезена для клумб, були виявлені людські останки. Про це передають «Местные вести». Землю привезли для благоустрою скверу, а після виявлення людських кісток і черепа в ній її вивезли в невідомому напрямку. За словами місцевих жителів, землю вивозили вночі на КамАЗах. Люди припускають, що земля була привезена з міського парку, де зараз риють котлован під водойму, а з часів Другої світової там залишилися тіла радянських і німецьких солдатів. Пізніше стало відомо, що понад 20 вантажівок привезли землю з селища в Мелітопольському районі. Про це заявив заступник мера міста Іван Федоров. «Що стосується парку, то поховання було в іншому місці, не там, де зараз риють озеро, а в районі «Русалочки». Крім того, вся земля, яку піднімають у парку, залишається там же для будівельних потреб», - коментує інцидент Іван Федоров.
Політика Бойовики хочуть звільнити криміналітет, який не підпадає під Мінські угоди, Київ згоден на обмін "309 на 87" У рамках роботи в Мінську гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи українська сторона підтверджує свою позицію про вимогу звільнити 87 українців, а також свою готовність до обміну на 309 осіб, зазначених представниками ОРДЛО. Про це інформує віце-спікер парламенту, представник України в ТКГ Ірина Геращенко. «Гуманітарна підгрупа в Мінську, де українську сторону представляли також Віктор Медведчук, експерти Служби безпеки України і Валерія Лутковська, у присутності представників ОБСЄ підтвердила пропозицію про негайне звільнення заручників, яку було передано на днях. Ми вимагаємо звільнити 87 громадян України, чиє місцезнаходження встановлене нами. Українська сторона в рамках компромісу готова до звільнення 309 осіб, тільки щоб витягнути наших», - пише Геращенко у себе в Facebook.
Політика Суд над Януковичем перенесли, бо захисник затягує процес - ГПУ Прокурор, який веде справу про державну зраду побіжного екс-президента Віктора Януковича, Руслан Кравченко після сьогоднішнього засідання в Оболонському суді заявив, що новий захисник, призначений підсудному "не використав жодного дня з наданих йому для ознайомлення з матеріалами кримінального провадження. Сьогодні суд частково задовольнив заяву захисника обвинуваченого Януковича Максима Герасько, якого призначив Центр правової допомоги, про надання йому додаткового часу для ознайомлення з матеріалами кримінального провадження. Таким чином, суд пішов на перерву до 14:00 21 вересня 2017 року. Прокурори заявили, що дії захисника спрямовані на зловживання своїм правом і пов'язані з небажанням знайомитися з матеріалами і захищати свого підзахисного. Як зазначив Руслан Кравченко, захисник взагалі не використовував жодного дня наданого йому часу і за весь час жодного разу не прийшов до суду, щоб ознайомитися з матеріалами кримінального провадження. Нагадаємо, Януковича звинувачують у скоєнні кримінальних злочинів за ознаками, передбаченими ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 437 (планування, підготовка, розв'язування та ведення агресивної війни) Кримінального кодексу України.
Події оформление ленты  Львівське сміття знайшли в Житомирській і Тернопільській областях Кілька тонн сміття, серед якого виявлені платіжки зі Львова, привезли на полігон твердих побутових відходів (ТПВ) Новограда-Волинського на Житомирщині. Про це інформує Вголос.zt, посилаючись на депутата міськради Сергія Хапчука. За його даними, факт скидання львівського сміття вантажівкою в Новограды-Волинському вчора, 5 вересня, зафіксувала спеціальна комісія. «Факти також підтвердили підозри, що на Новоград-Волинський полігон ТПВ надходить сміття з інших регіонів. Новоград-Волинська міськрада ніяких договорів на прийом сміття не укладала. Вчора комісією в складі депутатів міськради Ігоря Юшманова, Сергія Хапчука і Олександра Палецького, а також представників УЖКГ, включно з директором комунального підприємства "Шляхрембуд" Юрієм Юсипцем, було зафіксоване скидання десятків тонн сміття вантажівкою з номерними знаками АА 1 278 ВО, що належить ФОП Хорова», - пише депутат.
Економіка Інфляція за цей рік може перевищити 12% Інфляція цього року може перевищити 12%. Про це на прес-конференції заявив заслужений економіст України Олексій Плотніков, передає кореспондент АСН. "Інфляція - це вічна і найбільш болюча тема для України... Це вже українська "традиція". Нацбанк прогнозує інфляцію - 9,1%, але при цьому не виключає, що показник буде більше. З третього боку МВФ прогнозував інфляцію до 11% . І ймовірно, що в жовтні цей показник знову буде переглянутий ", - заявив він. За його словами, інфляція росте через невизначеність економічного зростання, "ворушіння" після досить жорсткого падіння на дно. Другий фактор - це курс гривні, яка продовжує падати. Третій фактор - це збільшення соцвиплат. Якщо ж враховувати макроекономіку, то експортна орієнтованість економіки і зниження цін на зовнішніх ринках на нашу продукцію також ведуть до інфляції. "З цього року для мене ближче позиція МВФ, ніж НБУ. Тому я думаю, що після жовтня прозвучить новий параметр - вище ніж 11%. Можливо, інфляція перевищить навіть 12%".
Здоров`я оформление ленты  Революція у світі моди: Christian Dior і Gucci відмовилися від худих моделей Відомі будинки моди, такі як Christian Dior і Gucci, прийняли рішення не наймати для показів на подіумі моделей із занадто низькою вагою. Бренди таким чином протестують проти заохочення шлункових розладів і булімії серед моделей, пише ВВС. Також було прийнято рішення не брати на роботу дівчат, яким не виповнилося 16 років, щоб демонструвати одяг для дорослих. За канонами, модель має бути не менше 32-го французького розміру для жінок і 44-го для чоловіків. Представники компаній відзначили, що сподіваються надихнути всю галузь наслідувати їхній приклад. «Ми несемо відповідальність за створення нових стандартів моди, ми сподіваємося, що з на візьмуть приклад інші гравці нашого сектора», - розповів директор французької транснаціональної компанії LVMH Антуан Арно. У компанію входять також бренди Givenchy, Marc Jacobs, Thomas Pink, Fendi, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen і Stella McCartney. У травні у Франції розгорівся скандал: бренд Louis Vuitton піддався жорсткій критиці через данську модель Ульрікке Хоєр, яка публічно повідомила, що її змусили голодувати напередодні шоу. Хоєр розповіла, що кастинг-директор круїзного показу Louis Vuitton в Кіото змусив її пити тільки воду за 24 години до показу, проте все одно не допустив її до шоу з тієї причини, що дівчина була нібито «занадто велика». Модель підкреслила, що багато моделей піддаються схожій дискримінації мало не щодня і, щоб пройти кастинг, ризикують власним здоров'ям. За словами критиків, на подіумі одяг демонструють на високих і дуже худих жінок. А представники однієї благодійної організації заявили, що індустрія моди рекламує поведінку, що викликає харчові розлади. У тому ж місяці у Франції набув чинності закон про заборону занадто худих моделей. За невиконання цього закону компанії можуть бути оштрафовані на суму до 75 000 євро, а керівництво фірм може сісти у в'язницю на термін до 6 місяців. У той же час моделей зобов'язали надавати медичний сертифікат, що підтверджує, що вони підходять для роботи. На думку низки експертів, ухвалення закону у Франції навряд чи відразу вирішить проблему, що існує в індустрії моди. Адже ще в 2006 році схожі закони ухвалювали в Італії та Іспанії, але худі моделі продовжували домінувати на подіумах. Разом з тим факт підтримки закону з боку модних будинків дає шанс на появу нових стандартів у світі моди.
Події оформление ленты  У Миколаєві сталася бійка між парафіянами МП й активістами, які намагалися перешкодити будівництву храму Сьогодні, 6 серпня, в Миколаєві близько 12:00 біля палацу культури «Корабельний», який розташований на прос. Богоявленському, 328, зібралися 20 активістів, які є противниками будівництва в парку храму УПЦ Московського патріархату біля стін ДК. Про це інформує Корабелов.Инфо. Крім того, туди прийшли кілька десятків віруючих громадян, швидше за все, з метою захистити незаконне будівництво храму. Суд заборонив будь-яким особам вчиняти будь-які дії щодо будівництва будь-яких будівель, житлових будинків або споруд на ділянці землі, який розташований за адресою: Миколаїв, прос. Богоявленський, 328/3. На місці збору активістів присутні поліцейські з райвідділу. Активісти, серед яких були представники партії «Свобода», громадської організації «Сокіл», а також місцеві підприємці та звичайні мешканці Корабельного району, які запропонували прийняти рішення щодо подальших дій щодо невиконання віруючими Законів України і Конституції. «Так що не виконується рішення суду, а поліція і виконавча влада безпорадні... На виконання рішення суду ми зупиняємо будівництво на ділянці землі за адресою: прос. Богоявленський, 328/3», - сказали активісти і повідомили про необхідність звільнити територію від конструкцій, споруд та опалубки для подальших будівельних робіт. Це рішення, оголошене Геннадієм Гончарівським, активісти підтримали одноголосно. Після прийнятого рішення активісти пішли виконувати його, але швидко демонтувати споруди повністю не вдалося: на супротивників будівництва почали кидатися парафіяни. Навіть бабусі вступали в бійки, що супроводжувалися криками і прокльонами з боку «богоугодних» людей. Одна з бабусь каменем поранила голову Ользі Колесник з партії «Свобода», яка допомагала розбирати паркан.
Економіка Мінфін вніс проект держбюджету-2018 на розгляд уряду Мінфін України вніс на розгляд Кабміну проект держбюджету на 2018 рік. Про це на у себе в Facebook пише міністр фінансів Олександр Данилюк. «Сьогодні вніс бюджет-2018 на розгляд Кабінету міністрів - своєчасно, як і передбачено законодавством. До 15 вересня 2017 року проект державного бюджету на 2018 рік буде подано на розгляд парламенту. Бюджет «під ялинку» - це минуле», - пише Данилюк. За його словами, розроблений документ більш реалістичний і якісний, а також ефективний, збалансований і розрахований на перспективу. Крім цього, підкреслив Данилюк, вперше в історії країни бюджет розпланований на основі трирічної резолюції. У документі були виділені основні пріоритети використання державних коштів. Це - освіта, оборона і безпека, медицина, децентралізація, соціальна сфера, ремонт і будівництво доріг, підтримка фермерів тощо.
Політика оформление ленты  Тимошенко принесла в Раду законопроект про ринок землі 9-річної давнини На розгляд Верховної Ради буде внесено проект закону про ринок землі, який був розроблений 9 років тому - в 2008 році. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив народний депутат від фракції БПП Олексій Мушак. «Політичний сезон буде гарячим. Назва законопроекту «Про ринок землі» у версії прем'єр-міністра України в 2007-2008 роках Юлії Володимирівни Тимошенко», - написав парламентарій. Він підкреслив, що «Батьківщина» Юлії Тимошенко виступала за вільний продаж землі ще в 2008 році. Політик вважає, що цей закон досить ліберальний, однак 9 років тому Рада не була готова до цього законопроекту. «Цей парламент більш готовий до вільного ринку землі. Саме тому разом з колегами реєструю слово в слово законопроект Тимошенко 2008 року. У четвер з трибуни Ради запропоную ініціатору Всеукраїнського референдуму долучитися до співавторів. Хороша ініціатива навіть 9-річної давнини має бути реалізована », - зазначив Мушак. У свою чергу Тимошенко пообіцяла «змести з посад» президента України Петра Порошенка і прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, якщо в Раді розглядатимуть законопроект про розпродаж сільськогосподарської землі. «Хочу зараз попередити Петра Порошенка, пана Гройсмана і всіх інших їхніх посіпак у Верховній Раді: якщо ви поставите у Верховній Раді законопроект про розпродаж сільськогосподарської української землі, я беру зараз публічне зобов'язання, що «Батьківщина» підніме народ і змете вас за лічені дні з ваших посад», - заявила Тимошенко.  
Економіка Реальна інфляція в Україні за рік буде не менше 16-18% В Україні реальна інфляція за рік буде не менше 16-18%. Про це на прес-конференції заявив аналітик «Публічного аудиту» Максим Котенко, передає кореспондент АСН. "На сьогодні ситуація з інфляцією давно непідконтрольна уряду і не відповідає прогнозним показниками. Вже сьогодні видно, що рівень річної інфляції буде однозначно вище 9,1%, закладених НБУ", - заявив він. Якщо порівнювати ціни на продукти харчування літа 2016 року і літа 2017 року, то тільки на 18,3% подорожчали яйця, 13,5% - овочі і фрукти, на 11% - агоропродукція, на 1,08% - м'ясо, 3,3 % - безалкогольні напої. "Ймовірно, що реальна інфляція буде не менше 16-18% зі рік. Тому є ймовірність і загроза запуску "друкарського верстата", - сказав він. Також, з його слів, реальну ситуацію в економіці країни відбиває зростання безробіття. Тільки за перший квартал 2017 року офіційне безробіття зросло до 10,1%, тоді як минулого року за цей період показник становив 9,9%.
Події оформление ленты  На Дніпропетровщині на велосипеді підірвався підліток, який перевозив гранату У Дніпропетровській області підліток потрапив до лікарні після вибуху гранати, яка була привезена із зони проведення бойових дій. Подія сталася в одному з місцевих сіл. У поліцію надійшло повідомлення, що на узбіччі дороги знаходиться потерпілий хлопець, який потребує медичної допомоги. Пораненого доставили в лікарню, де у нього діагностували поранення живота і кровотечу у черевну порожнину. На місце виїхали слідчі, вибухотехніки і оперативники. Поліцейські з'ясували, що постраждав 13-річний підліток. Поранення він отримав від вибуху гранати Ф-1 під час руху на велосипеді. Як виявилося, небезпечний боєприпас із зони бойових дій йому привіз дядько. Кілька років граната зберігалася у бабусі хлопця, поки небезпечний предмет не потрапив у руки підлітка. Під час обшуку в будинку жінки поліцейські знайшли ще шість патронів калібру 5,45 мм. За цим фактом розпочато кримінальну справу.
Економіка Україна йде шляхом Венесуели з галопуючою інфляцією Україна йде шляхом Венесуели з галопуючою інфляцією. Про це на прес-конференції заявила провідний науковий співробітник Інституту економіки НАНУ Олена Сльозко, передає кореспондент АСН. "Інфляція - один з основних макроекономічних показників будь-якої країни. Україна пережила вже кілька економічних циклів, коли можна було вже забезпечити підняття виробництва", - заявила вона. На жаль, з її слів, Україна йде шляхом Венесуели. "Де спостерігається галопуюча інфляція і залежність від кредитів МВФ. У нас теж кредити МВФ є основними "якорями" економіки. Тому вкрай складно говорити про якесь реальне зростання економіки. А так звані реформи виявляються вкрай болючими для населення", - додала вона. Економіст звернула увагу, що в Україні так і не будують свої заводи, а лише філії міжнародних корпорацій. "Тільки виробництво може відновити економіку. Тоді буде спостерігатися зростання", - прогнозує вона.
Суспільство Епідемії небезпечного грипу в Україні вже не уникнути За інформацією Міністерства охорони здоров'я України, в епідемічному сезоні захворюваності на грип та ГРВІ 2017-2018 років в країні очікують три штами грипу («Гонконг», «Брісбен» і новий для нас штам «Мічиган»), у зв'язку з чим заклади охорони здоров`я Києва активно готуються до появі збудників грипу. Про це передає прес-служба КМДА. «У 2016 році грип типу А (H1N1), до якого належить штам «Мічиган», циркулював на низькому рівні. Але попри «неагресивність» штаму лікарі вважають, що в 2017 році епідемії грипу не уникнути», - повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник. За його інформацією, спостереження за грипом, дані про імунітет до захворювання у здорових людей, а також невеликий відсоток охоплення вакцинацією населення на тлі погіршення соціально-економічної ситуації в країні дають підстави прогнозувати зростання кількості хворих на 14%. «Так як вірус «Мічиган» є підвидом «свинячого» грипу, він має схожі ознаки захворювання. Інкубаційний період складає 4-7 днів. «Мічиган» відрізняється важким перебігом з великою ймовірністю виникнення ускладнень», - попереджає заступник голови КМДА.
Суспільство оформление ленты  Творець золотого батона Януковича назвав сім'ї без трьох дітей хворими. Що мав на увазі мер Чернігова? Чернігівський голова і очільник наглядової ради компанії "Хліб Києва" Владислав Атрошенко потрапив у центр суспільного скандалу через свої досить спірні судження про демографічну кризу в країні. Міркування його звелися до того, що катастрофічне зниження кількості населення в країні виправити просто - потрібно кожній родині завести по троє дітей. За логікою Атрошенка, саме тоді всі проблеми в країні буде розв'язано. У своєму пості Атрошенко згадав про Прибалтику, "з якої після вступу в Євросоюз виїхала майже половина населення". Побідкався, що в містах України занадто мало дітей і молоді, "а в Білорусі - все з народжуваністю відмінно, як би хто не ставився до Лукашенка, бо диктатори не вічні" (що він тут взагалі мав на увазі?! - Авт). Патріоти повинні народжувати багато дітей Власне, якби на цьому чернігівський мер зупинився, можливо, скандалу і не було б. Але "Остапа понесло" у філософську глибину питання. Якщо брати патріотичну складову, потрібно, щоб мінімум 3 дитини в сім'ї. Щоб дівчина і хлопець, вони виростали і знали, що якщо у них не буде 3 дітей, значить вони якісь хворі або не так, вони взагалі не українці! - видав Атрошенко Не складно уявити шквал гнівних коментарів, які користувачі залишили під його постом. Хтось вказав, що в українок слабке здоров'я і дуже погане медичне обслуговування, інші говорять, що бідність населення не дає більшості можливості ростити в достатку навіть одну дитину, треті згадують, що в нашій країні десятки років поспіль відсутня політична стабільність. Знайшлися й такі, які зацікавилися інтелектуальним рівнем самого мера Чернігова, інші ж відверто його тролили або ображали. Що не так з головою у Чернігова Можна припустити, що на філософію Владислава Атрошенка потягнуло після 1 вересня, куди, нагадаю, чиновників попросили не приходити і не перевантажувати дітей своїми промовами (так що дітям і молоді Чернігова дуже пощастило). Не здивуюся, що і сам Атрошенко до цього часу не зрозумів, що не так сказав, бо його реакції на гнів "фейсбучний" досі немає. Але що точно зрозуміло - деякі представники влади настільки відірвані від суспільства або мають низький інтелектуальний рівень, що є, скоріше, загрозою, ніж захистом своїх співгромадян. Припустимо, що пану Атрошенку була дарована безмежна влада у його місті розпоряджатися людьми - що б він зробив? Виходячи з його досить спрощених міркувань, можна припустити кілька варіантів: - наказав би всім сім'ям народити по три дитини; - у всіх, хто протестуватиме, наказав би відібрати громадянство; - ввів би преміювання тих, хто народжував би дітей щорічно. Чому ми занадто багато їмо і мало народжуємо Жарти жартами, але стає страшно від того, що людина, яка не розуміє, наскільки вона ображає почуття інших людей і які дурниці говорить, керує містом обласного значення!- В його пості немає жодного слова про те, як важко завагітніти, виносити і народити дитину - через стреси, погану екологію і смертельну медицину жінки іноді просто бояться народжувати. - Жодного натяку на те, як важко молодим сім'ям без власного житла, часто без роботи виживати навіть удвох, не кажучи вже про те, як молоді поставити на ноги дітей. - Жодної згадки про те, що примітивна інфраструктура міст і погане ставлення роботодавців до молодих батьків і вагітних відсувають на другий план після кар'єри народження дитини. Погано, коли державним чиновникам потрібно все це пояснювати. І це вже другий публічний плювок в обличчя громадськості після спічу міністра соціальної політики Реви про те, "що українці занадто багато їдять". Золотий батон і вбивство: біографічна довідка з "Вікі" Вікіпедія нагадує нам, що Владислав Атрошенко - знатний партійний мандрівник. Він бував і в "Нашій Україні", і в Партії Регіонів і в БПП. Під час виборів мера Чернігова у 2015 році Атрошенка звинувачували в підкупі виборців через власний благодійний фонд «Поліський оберіг». Комітет виборців України зафіксував величезну кількість виборців з паспортами зі штрих-кодами. Журналісти вважають, що Владислав Атрошенко - творець так званого «золотого батона» Януковича вагою два кілограми. Мовляв, Атрошенко подарував його диктатору в обмін на право балотуватися в Раду від Чернігова. Також у 2004 році Владислава Атрошенка звинуватили у вбивстві людини внаслідок ДТП. Він на своєму "Мерседесі" збив на смерть 64-річного жителя села Красне. Свідки стверджують, що авто Атрошенка рухалося зі швидкістю 200 км/год. Ну і наостанок, очевидно тепер, благо вік ще дозволяє, Владиславу Атрошенко доведеться трохи постаратися. Його сімейний стан не відповідає філософії "кожному по 3". У Атрошенко лише двоє дочок.
Політика У Німеччині підтримали введення миротворців на всю територію конфлікту на Донбасі У федеральному уряді ФРН вважають, що в разі відправки на Донбас миротворчої місії ООН «блакитні каски» треба буде розмістити на всій території конфлікту, а не тільки на лінії зіткнення. Про це, виступаючи перед журналістами в Берліні, заявила зампредставника уряду Німеччини Ульріке Деммер. Її слова цитує «Німецька хвиля» з посиланням на інформагентство dpa. За її словами, Берлін в цілому вітає ініціативу президента РФ Володимира Путіна про відправку місії ООН на Донбас. Однак деякі деталі пропозиції Кремля Берлін розглядає скептично. За словами Деммер, поки ще неясно, чи вдасться досягти згоди щодо всіх деталей цієї місії на Донбасі. Вона також не бачить підстав надати в цьому питанні бойовикам на Донбасі право голосу на переговорах про миротворчу місію. «Це було б неприйнятним посиленням значення самопроголошеного керівництва так званих республік», - зазначає представниця уряду ФРН.
Політика Не відкрутишся. Європейський суд залишив за ЄС право нав'язувати біженців країнам-членам Європейський суд відхилив скарги Словаччини та Угорщини на міграційну політику ЄС, завдавши удару по угорському прем'єр-міністру Віктору Орбану і його союзниках у центральній Європі, які запекло оскаржують політику розподілу квот на надання притулку для біженців, повідомляє The Guardian. Судді ухвалили рішення на підтримку обов'язкового переселення, яке передбачає переселення 120 тисяч біженців з Греції і Італії в інші країни - члени ЄС. Переважно це жителі Сирії, Іраку та Еритреї. Тепер очікується, що напруга між ЄС і угорським прем'єр-міністром стане жорсткішою. Віктор Орбан прийшов до влади в Угорщині завдяки своїй кампанії під назвою «Зупинити Брюссель», центральною обіцянкою якої була протидія примусовому переселенню. Це також викличе напругу в стосунках з Польщею, теж незадоволеною міграційною політикою. Лідери ЄС погодилися з планом переселення в самий розпал міграційної кризи, в той момент, коли тисячі людей щодня припливали на європейські береги. Система квот була ухвалена, незважаючи на опозицію Словаччини та Угорщини. З 2014 року в ЄС прибуло понад 1,7 мільйона людей з країн Близького Сходу і Африки.
Політика У Києві запустили пілотний проект модернізації Нацполіції за підтримки США на $3,5 млн У столиці запущено пілотний проект модернізації Нацполіції за підтримки США на $3,5 млн. Про це на брифінгу повідомив заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв, передає кореспондент АСН. "За підтримки США у Києві на базі Голосіївського управління поліції реалізується проект "Створення моделі ефективного управління поліції", який удосконалить умови роботи правоохоронців. Перш за все проект передбачає створення дієвої правоохоронної системи, яка в повсякденній діяльності  забезпечуватиме ефективне надання як правоохоронного сервісу, так і реалізовувати всі основні завдання,покладені на поліцейських в частині, що стосується боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку", - заявив він. Він підкреслив, що безпосередньо США виступили донором проекту. "Уряд США через Державний департамент США профінансував відповідний проект на суму $3,5 млн", - сказав він. З його слів, проект передбачає високоякісний процес перепідготовки, створення умов, при яких працівники зможуть проявити свою ефективність на практиці. "Головне завдання - побудова абсолютно нової конструкції взаємовідносин громадян і працівників поліції. Йдеться про приведення у відповідність до нормам та потреб приміщень, про застосування сучасних методів контролю робочого часу, про сучасні технології, які забезпечать контроль у кримінальних провадженнях і речових доказах, про введення нового підходу до питань забезпечення прав людини", - сказав він. Бушуєв зазначив, що старий корпус Голосіївського управління поліції буде перетворено на сучасний офіс, в рамках якого буде максимально розширено приміщення, де будуть зустрічатися і працювати з громадянами працівники поліції. "У службових приміщення буде сформована чітка, функціональна зона, буде змога всім слідчим проводити під повним контролем відео- та аудіозаписи, всі необхідні слідчі дії. Також буде повністю переобладнано місця, які сьогодні класифікують як місця несвободи", - пообіцяв він. Водночас представник посольства США в Україні зазначив, що важливим компонентом цього проекту буде спеціально проведений відбір. "Ми сподіваємося реалізувати цей проект спочатку в Голосіївському районі, а потім, сподіваємося, цей проект буде поширений як на райони Києва, так і інші міста України", - додав представник посольства США.
Кримінал Прем'єр-міністр Ізраїлю і його дружина - у центрі корупційного скандалу В Ізраїлі на прем'єр-міністра Беньяміна Нетаньяху і його дружину Сару посилюється тиск. Нетаньяху є підозрюваним у корупційній схемі із державною закупівлею німецьких підводних човнів. Сару поліція допитала за окремою справою, що стосується недоцільного використання державних коштів на господарські витрати, нібито призначені для офіційної резиденції прем'єр-міністра в Єрусалимі, повідомляє The Guardian. Арнон Мілчен, медіа-магнат і голлівудський продюсер відомого фільму "Красуня", був допитаний ізраїльськими слідчими в Лондоні за звинуваченням у тому, що неодноразово давав хабара Нетаньяху. Мілчен є ключовою фігурою в розслідуванні, відкритому щодо Нетаньяху, відомому як «Справа 1000». Його допитали вперше після того, як він визнав у поліції, що дарував Біньяміну і Сарі багато подарунків, зокрема коробки з дорогими сигарами, пляшки рожевого шампанського і ювелірні прикраси. Мілчен, що народився в Ізраїлі, надав документальні свідчення подарунків, зокрема квитанції. Вони обидва заперечують факт хабара, заявляючи, що розкішні речі були лише подарунками між старими друзями.
Економіка Комітет соцполітики схвалив проект Пенсійної реформи Гройсмана Комітет Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення розглянув всі 2144 поправки до законопроекту про пенсійну реформу №6614 і відправив на розгляд парламенту його узгоджений варіант, відрапортував в Facebook прем'єр-міністр Володимир Гройсман. "Спасибі депутатам Комітету за плідну роботу і сподіваюся на такий же результативний розгляд законопроектів у сесійній залі. Наша єдність дасть змогу 9 млн пенсіонерів отримають більші пенсії вже в наступному місяці», - повідомив Гройсман. Серед іншого також сьогодні комітет соцполітики рекомендував парламенту в рамках даної реформи ввести з 1 січня 2019 накопичувальну систему пенсійного страхування. Віце-прем'єр Павло Розенко поспішив запевнити, що ця система запрацює вчасно. Нагадаємо в проекті Пенсійної реформи передбачено, що повний страховий стаж з 2028 року становитиме 35 років, а ті, хто буде мати страховий стаж понад 35 років, отримуватимуть надбавку до пенсії. При стажі від 15 до 25 років на пенсію можна буде вийти в 63 роки, при стажі менше 15 років - у 65 років.  Також сьогодні АСН повідомляла, що Мінфін вніс на розгляд Кабміну проект держбюджету на 2018 рік.
Дозвілля оформление ленты  У Новій Зеландії продають будинок-НЛО Незвичайний будинок у формі космічного корабля був виставлений на продаж у Новій Зеландії, викликавши міжнародний інтерес фанатів наукової фантастики і незвичайної архітектури, повідомляє The Guardian. Будинки Futuro були спроектовані в 1968 році фінським архітектором Матті Сууроненом як портативні лижні шале. Незвичайні будинки яйцевидної форми, виготовлені зі скловолокна і поліефірного пластика, стали культовими проектами, з яких менше 100 були побудовані. В будинку є вбудовані меблі та двері-люк у стилі космічного корабля, розташований він у невеликій прибережній селі Воррінгтон на півдні Нової Зеландії. Об'єкт поєднав у собі любов до наукової фантастики та архітектури 1960 років. Одним з будинків володіє Хуаніта Кліруотер, вона хоче продати його тільки тому покупцеві, який збереже його в первісному місці (будинок переносний), а також залишить без зміни його унікальні риси і чарівність. «У США є багато таких же будинків, але їх занедбали, і тепер вони перетворилися на мотлох. Добре, що в Новій Зеландії ми з задоволенням зберігаємо те, що у нас є», - сказала Хуаніта. Від часу публікації будинку на сайті нерухомості Trade Me, Кліруотер написали сотні охочих, і вона вже розглядає 40 серйозних пропозицій. Сторінку з оголошенням відвідали 18 тисяч осіб, ціна на будинок становить $289 тисяч. Хоча Хуаніта стверджує, що для неї вирішальними у виборі покупця будуть його наміри.

Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
більше матеріалів




/-1,9961268901825-/ /-pc-/
Top