counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Жовтня
17 Жовтня
Всі новини...

5 вправ для розвитку екстрасенсорних здібностей


Переглядів: 1


5 вправ для розвитку екстрасенсорних здібностей

Екстрасенсами не народжуються, а стають. Навіть якщо ви народилися із даром шостого почуття, це не означає, що робота над собою вам не знадобиться. Є ціла низка корисних вправ для розвитку екстрасенсорних здібностей.

Здатність передбачення — це наслідок низки дуже важливих умов. Декілька факторів впливає на вашу здатність вгадувати майбутнє: правильний стан душі і тіла (тому такі важливі бувають медитації, йога та поставлене дихання), налаштована енергетика та розвинений мозок. На основі цього можна виділити 5 вправ у розвиток екстрасенсорних здібностей. Щоб дізнатися, наскільки ви сильні на даний момент, використовуйте нашу статтю про п'ять способів з'ясувати, Чи можете ви бачити майбутнє. Це допоможе вам зробити висновки про те, що ви вмієте, і на що зробити основний наголос у навчанні.

Корисні вправи для екстрасенсів-початківців

Вправа перша: розвиток інтуїції. Екстрасенсорні здібності безпосередньо залежать від інтелекту. Багато вчених вважають, що давні люди, які були нашими першими предками, мали неймовірно сильний мозок. Він працював не так, як у нас, а майже на 90% від загальних можливостей. Це дозволяло людям спілкуватися безконтактно, лише на рівні думок. Наукові дослідження свідчать, що інтуїція і дежа-вю — це якась спадщина предків, яка рано чи пізно може виявитися у кожної людини.

Чим активніше працює мозок, тим більша ймовірність того, що ви можете побачити майбутнє. Розкрити екстрасенсорні здібності допоможе розвиток і логіки, і абстрактного мислення. Для цього потрібно більше читати та займатися точними науками. Ефективними заняттями будуть спроби передбачити те, що на вас чекає в найближчому майбутньому. Записуйте свої думки та очікування, щоб потім перевіряти їх та порівнювати з реальністю. Чим частіше у вас буде ефект дежа-вю, а також чим частіше з'являтимуться збіги, тим краще. Дежа-вю — це коли вам здається, що ви переживали поточну життєву ситуацію в минулому.

Вправа друга: навчіться відчувати свою ауру. Справа в тому, що людина оточена енергетичним полем. Щоб передбачати майбутнє чи відгадувати настрій людей без слів, навчитеся розуміти свою енергетику. Майже кожна людина колись відчувала таке почуття, коли від когось виходить неприємний негатив. Ось ви сидите поруч із людиною, якій погано на душі, і вона нервує. Ви починаєте відчувати негатив і теж заражаєтеся поганим настроєм, оскільки ваше біополе переналаштовується та синхронізується з його біополем.

Вправа полягає в тому, щоб навчитися відчувати межі свого поля і, впускаючи в нього будь-кого, відчувати зміни. Розведіть руки на максимальну відстань. Це і є зразкові межі вашого біополя. Витягуючи руки вперед перед собою, ви працюватимете, як магніт. Використовуйте це вправу подумки, коли співрозмовник сидить перед вами, щоб розвивати чутливість цього магніту. Намагайтеся налаштовуватись на хвилю людини, вловлюючи її енергетичні хвилі.

Вправа третя: медитація. Оскільки ми втратили свої екстрасенсорні здібності, дані нам природою на світанку цивілізації, то зараз дуже важлива концентрація. Чим менше суєтних думок у нашій голові, тим легше знайти відповіді на питання про майбутнє або про те, що ви хочете побачити.

Так чи інакше, але вам необхідно розслабитися якнайсильніше. Для цього можна медитувати. Якщо ви хочете очистити розум у домашніх умовах або просто потренуватися, коли вас ніхто не відволікає, сідьте зручніше або навіть прийміть лежаче положення. Далі все дуже просто — Вам необхідно уявити себе в особливому місці, де немає людей. Найкращі варіанти: космос, вершина снігової гори, просто темрява або хмара, на якій ви сидите. Головне — це дихання. Дихайте глибше і якнайрідше. Очистіть свій розум від усього, щоб відчувати енергетику навколишнього світу, яка пронизує вас із ніг до голови. Пробуйте вдома, а потім можна робити це будь-де.

Вправа четверта: кажуть, що речі сни — це не підступи відьом, а також природний дар, даний нам для того, щоб бачити майбутнє. Знамениті історії про віщі сни — хороший тому приклад. Це справді один із найкращих способів передбачення, оскільки мозок у цей час позбавлений думок про роботу та справи, тому може вкрай ефективно взаємодіяти з біополями.

Щодо методики розвитку цього напряму екстрасенсорики, намагайтеся перед сном позбавлятися всіх непотрібних думок і думати про те, що вам цікаво побачити. Якщо це питання зради, то думайте про кохану людину. Якщо це іспит, уявіть собі, що ви вже в процесі складання. Це допоможе побачити віщий сон, але спочатку не варто давати подібну інтерпретацію всьому, що ви побачите. Спостерігайте за собою, і якщо будуть результати, то ви на правильному шляху. Усвідомлені сновидіння також можуть розкрити невідомі межі вашого потенціалу. Значний внесок у цей напрям зробили ідеї Стівена Лабержа, які можуть стати у нагоді і вам.

Вправа п'ята: незважаючи на всі наукові докази, у вчених немає пояснень, як деякі відьми чи провидці можуть бачити майбутнє. Кажуть, що поверхні, що відбивають, допомагають бачити те, що приховано від наших очей. У цьому плані найкращим помічником буде дзеркало, яке, на думку експертів, є межею між світами. Майбутнє воно показує лише обраним. Дізнатися, чи ви вибрані для цього чи ні, допоможуть спеціальні заняття.

Для перевірки своєї сили та її наявності як такої вам знадобляться два дзеркала, які створюватимуть нескінченний тунель. Поставте їх довкола себе, щоб спробувати розглянути у нескінченних дзеркальних відображеннях те, що ви бажаєте. Робіть це у повній тиші, спокої та темряві. Але будьте обережні, тому що вправи з дзеркалом можуть бути небезпечними при недостатньо сильному біополі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні можливі несподівані події, які вимагатимуть швидкої реакції Зберіга....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 18 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день подарує вам можливість розширити свої горизонти Подорожі ч....
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день подарує вам нові перспективи Важливі рішення краще приймат....
Гороскоп на 17 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 17 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні на вас чекає приплив енергії та рішучості Ваші зусилля принесуть пл....
Гороскоп від Анжели Перл на 17 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 17 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день принесе ясність у ділові питання Ви зможете намітити чіткі....
більше матеріалів
/-0,34907817840576-/ /-pc-/
Top