counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Вересня
15 Вересня
Всі новини...

10 правил успіху, які допоможуть вам стати щасливішими та багатшими


Переглядів: 8


10 правил успіху, які допоможуть вам стати щасливішими та багатшими

Успіх — запорука щасливого життя. У всіх нас рівні шанси стати щасливішими і багатшими, головне — знати певні правила та вміти ними користуватися.

У сучасному світі, якою б метою ви не запалилися, яким би знаннями ви не володіли, люди сприйматимуть вас тільки в тому випадку, якщо ви матеріально забезпечена та успішна особистість. Якщо у вас немає грошей, то для більшості решта ваших заслуг згоряють — в очах суспільства ви стаєте жебраком невдахою. Психологи стверджують, що люди оцінюють нас з того, наскільки ми є успішними, наскільки у нас багато грошей, наскільки ми змогли реалізуватися. Але в світі також діють . Кожен має свою долю, певну місію. Закони успіху стверджують, що кожному з нас відміряно певну суму грошей. І поки ми не зрозуміємо, за якими правилами працює цей світ, приплив грошей до нас не зможе збільшитися.

Перше правило — кожен має діяти відповідно до свого призначення

Людина, яка діє відповідно до своєї місії, автоматично стає щасливою, але це далеко не найголовніше — така людина правильно витрачає свої ресурси, отже, реалізує себе. Якщо ми зайняті тим, що не робить нас щасливим, ми ніколи не зможемо реалізуватись, не зможемо стати багатшими. Інша справа, якщо ми живемо відповідно до своєї природи, відповідно до своїм призначенням та талантами. У цьому випадку ми обов'язково процвітатимемо, а всі зароблені гроші принесуть нам щастя. Якщо людина не займається тим, що їй уготовано згори, або взагалі заробляє обманним шляхом, то, згідно із законами Всесвіту, усі зароблені гроші принесуть їй лише горе і підуть від неї через 10 років.

Друге правило — робота має приносити користь оточуючим

Ми маємо відчувати, що наша робота приносить комусь користь. Дослідження показали, що люди, які працюють, але не відчувають, що ця робота йде на користь суспільству, впадають у депресію. Вони мають важку роботу, яка добре оплачується, але водночас вони глибоко нещасні. Езотерики стверджують, що ми не повинні починати нічого нового, якщо наші справи не спрямовані на користь для живих істот. У цьому твердженні є певний зміст. Всім необхідно почуватися потрібним і значним людиною, адже робота заради матеріальних цінностей розвиває лише жадібність. Це отруйне почуття обмежує нас, змушує вибирати роботу заради грошей, а чи не заради щастя. Зрештою, ми губимо себе, закопуємо в собі свої таланти, проклинаємо роботу, руйнуємо життя. Важливо бути потрібним, важливо дарувати людям користь. Тільки це дасть нам почуття польоту, духовне просвітлення та успіх у житті.

Правило третє — треба забути про руйнівні почуття, які перекривають шлях до щастя та багатства

Йдеться про жадібність, агресію, заздрість. Важливо подолати ці почуття. У цьому вам допоможе концепція, яка говорить, що Всесвіт рясна, у світі всього достатньо, і ми отримаємо стільки, скільки нам потрібно. Вищі сили не хочуть, щоб ми були бідними. Ми отримуємо стільки матеріальних ресурсів, скільки можемо використовувати на благо навколишніх людей. Багато хто досі впевнений у тому, що багата людина — це погана людина. Насправді все зовсім навпаки. Якщо у вас є гроші, то у вас є можливість допомогти. Бідняк у цьому обмежений. Не забувайте про це.

Правило четверте — гроші мають приносити радість

Любов до грошей має на увазі, що ми вільні від матеріального світу, але завжди шанобливо ставимося до грошових ресурсів. Однак не варто плутати кохання з прихильністю. Прихильність до грошей — це прагнення отримувати ще більше, використовувати їх у егоїстичних цілях. Це нагадує залежність. Як відчути, що ви зациклені на грошах? Відстежте: якщо ви пишаєтеся тим, що у вас хороше матеріальне становище, і з нехтуванням ставитеся до тих, у кого грошей менше, але заздрите тим, у кого їх більше — це найголовніша ознака. Над цим слід попрацювати.

Правило п'яте — необхідно поважати свій час та гроші

Психологи стверджують, що гроші та час — це те, що потребує поваги. Гроші, як і час, витікають буквально крізь пальці. Щоб досягти успіху, ви повинні точно знати скільки грошей у вас зберігається в гаманці, перераховувати їх, а краще постійно вести облік своїх витрат. Не треба обожнювати матеріальні ресурси, достатньо показувати свою до них повагу. Якщо ви не ведете облік, вони постійно будуть йти від вас. Це своєрідний містичний процес. Це правило досить просто — поважайте свій час, який витрачаєте на те, щоб заробити гроші, ведіть облік і ніколи не говоріть про гроші погано.

Правило шосте — створіть собі фінансову подушку

Фінансова подушка — це певний запас коштів, куди ви зможете прожити невизначену кількість часу, скажімо, кілька місяців і навіть років. Це буде ваша підтримка у разі непередбачених труднощів. Маючи за плечима таку «подушку», ви почуватиметеся впевненіше.

Правило сьоме — зменште ризики

На початку свого шляху, який веде на Олімп успіху, не потрібно ризикувати. На цьому етапі життя вам необхідно відчувати «твердий ґрунт під ногами». Ви повинні нагромадити досвід, який надалі допоможе вам приймати складні рішення, робити продумані кроки. У справі досягнення успіху важлива рівномірність та послідовність. Успіх, як правило, любить тишу та спокій.

Правило восьме — визначтеся з важливими матеріальними цілями

Це правило дуже важливе, тому що без розуміння того, чого ви прагнете, неможливо досягти успіху. Насамперед потрібно навчитися ставити собі реальні мети, відстежувати цей процес, аналізувати і контролювати. Ви повинні розуміти, заради чого ви працюєте, а головне, як краще заробити та реалізувати свої цілі.

Правило дев'яте — усвідомлення власної відповідальності за своє життя

Як можна стати успішною та багатою людиною, якщо постійно перекладати відповідальність за свої помилки та проблеми на інших людей? Успіх любить сміливих, заповзятливих і цілеспрямованих людей, які готові відповідати не лише за своє життя, а й за життя близьких. Потрібно зрозуміти це правило, яке говорить: ніхто не винен у тому, що ваше життя таке, як є. Тільки ви творець свого щастя, ви ж його губитель. Поки ви скаржитесь на нелегку частку і шукайте винних у цьому, життя проходить повз вас, несучи з собою всі невикористані можливості та невиконані мрії. На їхнє місце приходить розчарування. Навчіться відповідати за своє життя.

Правило десяте — не зупиняйтеся на досягнутому

Найголовніше правило у досягненні успіху — ніколи і за жодних обставин не зупинятися на тому, чого ви досягли. Один із законів успішної людини полягає в тому, що людські потреби ніколи неможливо задовольнити повністю, адже після задоволення однієї відразу з'являється інша, і так до безкінечності. Те саме правило діє і на цілі: досягнувши одну, ставте перед собою іншу, з кожним разом підвищуючи планку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вдалий день для завершення розпочатих справ Ваша енергія буде спрямована на роботу та фінанси, що....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам варто сповільнитися та озирнутися Не поспішайте з вирішенням важливих питань — особливо тих, ....
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день обіцяє бути активним та насиченим Ваша енергія буде на висоті, і ви зможете досягти успі....
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
більше матеріалів
/-0,44106101989746-/ /-pc-/
Top