counter
Стрічка новин
Вибрати все
11 Травня
10 Травня
9 Травня
Всі новини...

Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу


Переглядів: 13


Камені-талісмани: як природна енергетика приваблює любов, гроші та удачу

Природа подарувала нам безліч способів залучати у своє життя удачу, любов, гроші та багато інших благ. Одним із найкращих способів є використання каменів-талісманів, які можуть оберігати нас, не вимагаючи нічого натомість.

Ми самі є частиною природи. Кожна людина має власну ауру, яка впливає на все живе навколо. І кожному з нас необхідно будь-якими способами підвищувати свою енергетику. Одним з найкращих методів є використання афірмацій на кожен день — раніше ми писали про те, як і чому вони підвищують енергетику і дарують нам успіх. А іншим джерелом фінансової чи любовної енергетики можуть стати природні талісмани.

Сила природної енергетики

Природа не залишила нас з порожніми руками — вона піклується про нас, дарує свою любов та удачу. Однак не всі люди вміють чи хочуть цим користуватися.

Всесвіт — це невичерпне джерело енергії, яке буде живе завжди. Це чиста сутність, живий організм, який є нашою домівкою. Нас із вами не можна назвати паразитами, тому що ми перебуваємо у тісному взаємному обміні енергією, що циркулює завдяки каналам зв'язку.

Ви можете користуватися прийомами на кшталт афірмацій, а можете використовувати і природні дари, її талісмани та її енергетичні потоки. Є навіть цілі вчення, які допомагають налаштувати себе та свій будинок на потрібну хвилю — наприклад, фен-шуй. Ця східна філософія цілком і повністю складається з порад і настанов, які можуть залучити у своє життя більше грошей або романтичних побачень, лише покращивши циркуляцію енергії в будинку або на робочому місці.

Люди всю свою історію витрачають величезну кількість коштів та сил на розуміння енергетичних процесів, що відбуваються у світі. Завдяки дослідженням десятків поколінь, ми можемо забезпечити себе успіхом, не прикладаючи до цього занадто багато зусиль. Нам стали відомі , живучи за якими, можна втілити у життя всі свої фантазії. Вони також пов'язані з енергією світу, що нас оточує.

Камінці-талісмани

Є безліч мінералів, які по-різному можуть впливати на енергетику людини. Деякі несуть у собі лише захисну функцію, а інші допомагають залучити кохання чи удачу у фінансовій сфері.

Найкращими каменями-оберегами є:

  • аметист,
  • алмаз,
  • місячний камінь,
  • кришталь.

Кожен із них відповідає за різні функції. Місячний камінь, наприклад, відмінно захищає від депресій та прокльонів, алмаз — від пристріту та хвороб, аметист від невдач у коханні, а кришталь від втоми. На кожній людині будь-яке каміння може мати трохи інші властивості, тому підбір ідеального каменю-талісмана є процесом непростим і багатоетапним. Є каміння, яке провокує вас на якісь дії — тигрове око, наприклад, багатьом людям дарує впевненість у собі. Смарагд, бірюза та турмалін є чудовими магнітами для протилежної статі. Кожен мінерал є унікальним.

Вибирати камені-талісмани можна також за Знаком Зодіаку. Зірки розділили нас 12 груп, яким властиві схожі риси характеру. Кожному Знаку відповідають свої особливості характеру та своя енергетика. Багато експертів радять також використовувати каміння-талісмани, виходячи з життєвої ситуації. Ніхто не забороняє вам один день носити з собою тигрове око та смарагд, а на наступний замінити їх перлами та алмазами. Головне — знати, чого ви хочете досягти.

Характеристики деяких каменів:

  • Діамант. Захист від хвороб серця, пристріту, символ твердості та хоробрості. Помічник у бізнесі та навчанні.
  • Малахіт. Допомагає виконувати бажання, оберігає дітей. Поєднується зі сріблом. Камінь лікарів та вчених.
  • Котяче око. Зберігає пару від зрад та непорозуміння. Покращує кмітливість.
  • Рубін. Покращує пам'ять, дарує бадьорість та захист від тяжких захворювань. Допомагає долати страх і спокусити людину, що сподобалася. Універсальний помічник.
  • Місячний камінь. Допомагає зберегти гарний настрій, коли місячна енергетика негативно впливає на людину.
  • Обсидіан. Темний камінь, який може захистити вас від чорних сил. Носити часто його не варто, тому періодично знімайте його.
  • Турмалін. Магічний камінь, що підсилює дар передбачення та покращує ефект від ритуалів та змов.
  • Рожевий кварц. Цей камінь носять, коли відчувають, що життя йде в невірному напрямку. Кварц лікує депресії, наповнює ауру людини добрими хвилями та позитивними рухами до щасливого майбутнього.
  • Яшма. Камінь-оберіг, що допомагає в любові та духовних практиках.
  • Бурштин. Вважається, що янтар — живий камінь, який містить у собі потужну силу для здійснення магічних ритуалів та обрядів. Покращує інтуїцію.
  • Корунд. Допомагає боротися з гнівом, люттю та негативом.
  • Нефрит. Символ довголіття, сімейного щастя та удачі.

Це невелика частина найпопулярніших мінералів, які можуть допомогти вам змінити своє життя на краще. Використовуйте їх розумно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-0,35108590126038-/ /-pc-/
Top