counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Найпотужніші талісмани для зняття стресу, втоми та тривоги


Переглядів: 12


Найпотужніші талісмани для зняття стресу, втоми та тривоги

У житті кожної людини бувають складні чи неприємні періоди. Експерти розповіли, як можна перемогти стрес та тривогу за допомогою дієвих талісманів.

Стреси та підвищена втома завжди призводять до підвищення негативної енергетики, ослаблення біополя. Пам'ятайте про те, що негативна енергія викликає хвороби і позбавляє вас удачі. Не залишайте це без уваги.

Кольори-талісмани

Зелений. Цей колір дає людині багато фізичних сил, заспокоює нервову систему. Ставте зелені шпалери на робочий стіл комп'ютера і на телефон. Носіть зелений одяг, якщо якийсь день обіцяє вам багато неприємностей або якщо вам необхідно дуже багато працювати.

Жовтий. Цей відтінок знімає тривогу. Жовтий одяг підвищує настрій і допомагає людині менше думати про погане і про неприємності, які сталися або можуть статися. Цей колір допоможе прогнати неприємні думки з голови. 

Камінці-талісмани

Малахіт. Це камінь упевненості. Коли настають важкі часи, він здатний допомогти вам у вирішенні всіх проблем і залишитися при цьому вичавленими, як лимон. Це найкращий помічник у боротьбі з втомою.

Рожевий кварц. Якщо є якісь проблеми, що призводять до появи тривожних думок, рожевий кварц з легкістю це виправить. Це камінь, що ідеально підходить по своїй енергетиці людям, які постійно про щось переживають, накручують себе.

Аквамарін. Якщо вам потрібно заспокоїти нерви якнайшвидше, скористайтеся аквамарином. Він чудово стабілізує настрій і повертає з світу негативних думок і стресу.

Хризоліт. Якщо у вас багато страхів і переживань, то цей мінерал все виправить. З ним усі думки про негатив йдуть у небуття.

Гематит. Камінь-оберіг, що захищає людину від апатиї. Також відмінно допомагає боротися з наслідками пристріту, негативних подій.

Обсидіан. Найпотужніший камінь-оберіг, якому немає рівних. Схожими властивостями володіє онікс. Якщо у вашому житті все погано, а можливості заспокоїтися немає, обсидіан поверне все на круги своя. Звісно, йому знадобиться певний час.

Найкраще все вищезгадані камені поєднуються зі сріблом і мельхіором. Прикраси з цих двох металів не провокують нервову систему на підвищення активності. Навпаки, вони заспокоюють нерви, створюючи з описаними вище камінням відмінну команду.

Рослини-талісмани

Лаванда. Ароматні квіти лаванди мають вміння лікувати людину від неприємних думок і спогадів. Також лаванда покращує сон, що в періоди переживань дуже корисно.

Герань. Невелика рослина, яка прикрасить ваш домашній декор. Доглядати за нею простіше простого, тому її допомога непорівнянна з зусиллями, що вкладаються. Герань наповнює силами того, хто дуже втомився.

М'ята. Це найкращий друг для всіх, хто постійно змушений перебувати у ворожій обстановці. М'ята дає людині витримку і не допускає емоційних зривів і вибуху негативних почуттів.

Також позитивно на настрій та енергетику впливають алое, базилік та фізаліс.

Талісмани фен-шуй

Зображення лотоса, риб, води. Подібні картини дуже добре допомагають справлятися з тиском, який надають на нас повсякденні проблеми, справи суперечки. У приміщенні, де висять такі картини, завжди приємніше перебувати під час відпочинку або роботи.

Фенікс. Фігурка фенікса допомагає людині обходити стороною все найгірше, боротися за місце під сонцем, але при цьому не втомлюватися.

Дракон. Дракон— це стабільність. Якщо така фігурка є у вас вдома або на робочому місці, у складних ситуаціях ви завжди залишатиметеся в стабільному стані. Приймати складні рішення буде простіше.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів
/-0,37818312644958-/ /-pc-/
Top