counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Травня
6 Травня
Всі новини...

Як створити місце сили у своїй квартирі


Переглядів: 32


Як створити місце сили у своїй квартирі

Будинок може не тільки захищати нас від зовнішніх факторів, але й надавати сили. Такий куточок можна створити у кожному приміщенні, якщо знати, як це робити.

За відомим висловом, удома навіть стіни лікують, і це насправді так. Ще наші пращури відводили в житло спеціальне місце для молитов та ікон. Однак, не обов'язково потрібно бути віруючим, щоб створити такий куточок.

Що дає місце сили у квартирі

Якщо ви правильно визначите таку зону, її можна буде використати для свого блага надалі. Наприклад, коли після роботи ви почуваєтеся як вичавлений лимон, і сил на домашні справи вже не вистачає, досить просто посидіти в цьому місці, і ваша енергетика швидко відновиться.

Такі куточки також допомагають отримати бажане набагато швидше. Якщо ваша мрія ніяк не справджується, просто усамітніться в енергетично зарядженій зоні і проговоріть про себе заповітну мету. Енергетика будинку допоможе вам прискорити процес і зробити мету досяжною.

Як створити місце сили

Знайти сприятливу для вас зону дуже просто. Достатньо розслабитися і згадати, яке місце вам найбільше подобається. Можливо, ви обожнюєте ваше затишне крісло, де часто проводите час за читанням книги або просто в роздумах. А може, ви розслаблюєтеся у процесі роботи за комп'ютером. Або вам подобається знаходитися поряд з шафою і перебирати одяг.

Якщо ваша чутливість ще не така висока, і визначити майбутнє місце сили інтуїтивно не виходить, можна використовувати маятник. Досить подумки його запитати, яка зона найбільш сприятлива для вас у цьому приміщенні, і пройти туди, де його обертання посилюватиметься.

Домашні тварини також є чудовими помічниками у пошуку майбутнього місця сили. Спостерігайте за тим, де вони найчастіше проводять час або сплять. Після цього спонукайте тут і прислухайтеся до своїх відчуттів. Якщо вам приємно тут перебувати, це саме те, що ви шукали.

Отже, найголовніше вже зроблено. Залишилося лише підлаштувати це місце під себе. Якщо ви звикли проводити час за читанням книги або переглядом серіалу, то в цю зону чудово впишеться ваша улюблена кушетка. Це найоптимальніший варіант, який допоможе вам відновлювати сили. Поліпшуйте місце сили талісманами. Можна використовувати покупні, але краще підібрати індивідуальні. Наприклад, якщо ви погано засинаєте, повісьте поруч ловець снів, а якщо ніяк не знайдете бажаний достаток, посиліть енергетику жабою з монетою, традиційним китайським талісманом на багатство.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мотивуючі цитати для Стрільців
Мотивуючі цитати для Стрільців
Стрільці — одні з найуспішніших людей Це стосується як амурної сфери, так і роботи, бізнесу, захоплень
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Люди, народжені під цими Знаками Зодіаку, наділені природною мудрістю і глибоким розумінням законів життя Пред....
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Павло Глоба — один із найкращих астрологів сучасності Його особливість — величезний досвід та багатосторонній ....
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Напевно, ви помічали, що люди, які народилися на стику перебування Сонця в двох різних знаках Зодіаку, дуже не....
Гороскоп на 7 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 7 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та рішучість допоможуть вам подол....
більше матеріалів
/-0,38637900352478-/ /-pc-/
Top