counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Гороскоп сумісності: як швидко знайти свій ідеал


Переглядів: 63


Гороскоп сумісності: як швидко знайти свій ідеал

Знайти відповідного партнера для серйозних відносин сьогодні досить складно. Але астрологи стверджують протилежне: не варто судити про людину за першим враженням, краще пізнати її знак Зодіаку та скористатися гороскопом любовної сумісності. Тоді відразу стане зрозуміло: які стосунки на вас чекають з тим чи іншим героєм вашого роману.

Як знайти свій ідеал і створити міцні відносини? Пропонуємо вам визначити любовну сумісність зі стихіями знаків Зодіаку.

Існує чотири астрологічні Стихії знаків Зодіаку. Раки, Риби та Скорпіони відносяться до стихії Води. Водолії, Близнюки та Терези є представниками стихії Повітря. Стрільці, Леви та Овни — це знаки стихії Вогню . Козероги, Тельці та Діви належать до стихії Землі.

Знаки стихії Води (Раки, Риби та Скорпіони) чудово вживаються з представниками своєї стихії. Якщо ви і ваш партнер перебуваєте в одній астрологічній стихії, ви станете прекрасною парою. У відносинах буде гармонія, довіра та взаєморозуміння. Ви ніколи не втомитеся від суспільства один одного і завжди знайдете спільну мову з будь-яких питань.

Вдала любовна сумісність цих знаків Зодіаку з сузір'ями стихії Повітря (Водолій, Близнюки, Терези). З представниками цих сузір'їв можуть скластися довгі стосунки, за яких знаки Воді зможуть отримати все, що їм потрібно від життя. Повітря сприятливо впливає на Воду, стимулюючи її до особистісного зростання та розвитку.

Знаки Стихії Вогню (Стрілець, Овен та Лев) підходять для створення відносин зі своєю стихією та Повітрям. У парі Вогонь-Вогонь ситуація завжди буде сприятливою та стабільною. У разі спілки Вогню та Повітря, остання стихія пануватиме у парі. Повітря спрямовуватиме енергію Вогню в потрібне русло і допомагатиме в досягненні цілей. Але цей союз не зможе стати довговічним, оскільки представники Вогню дуже ревниві, імпульсивні та егоїстичні.

З рештою стихій Вогняних знаків Зодіаку буде ужитися непросто, оскільки характер представників вогненних сузір'їв зможе витерпіти не кожен.

Знаки стихії Повітря (Водолії, Терези та Близнюки), згідно з гороскопом сумісності, складуть чудову пару зі знаками Стихії Води. Такий союз може тривати довго, проте якщо представники Водної стихії будуть надто вимогливими, то знаки Повітря рано чи пізно поставлять крапку у відносинах.

Союз із представником своєї стихії буде можливим лише в тому випадку, якщо в парі будуть спільні інтереси.

Знаки стихії Землі (Діви, Козерога та Тельці) можуть створити міцні відносини з Повітрям і Водою. Згідно з гороскопом сумісності, Знаки Зодіаку цих стихій зможуть дати Землі ті почуття та емоції, які їм просто необхідні. Однак у таких спілках атмосфера відносин залежатиме від представників земної стихії. Усі вирішуватимуть Повітря та Вода.

З рештою стихій знаки Зодіаку Землі не зможуть створити щасливий шлюб.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,43409395217896-/ /-pc-/
Top