counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження


Переглядів: 233


Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження

Багато людей вірять у карму — якийсь еквівалент долі. Це не просто так, адже вчення про карму виходить із східної філософії буддизму та інших релігій. Відмінності від долі досить зрозумілі та ґрунтовні.

Карма — це не просто доля, яка є життєвим шляхом, частково або повністю наказаним Небесами, Богом. Доля більша в 99% випадків, але карма — це щось інше. По-перше, її можна очистити. По-друге, вона практично ніколи не є визначальною у побудові життєвих ситуацій. Тобто це якесь тавро, яке висить на вас із минулого життя, в яке вірять у Китаї, Індії та деяких інших країнах. Карма може бути чистою, тобто не впливати на вас ніяк, а може мати якийсь вантаж, який тягне вас до дна. Саме такий вантаж і називається кармічним боргом.

Нумерологічний розрахунок за датою народження

Передусім слід зауважити, що в цьому плані нумерологія та вчення про карму перетинаються досить посередньо, тому що спочатку карма ніяк не прораховувалася. Лише пізніше стало зрозуміло, що числа є відображенням нашої долі та нашого кармічного обов'язку відповідно.

Йдеться про дату народження. Фахівці з нумерології та біоенергетики стверджують, що свій обов'язок можна розрахувати. Для цього вам знадобиться день, місяць і рік свого народження, а також персональне число, яке можна дізнатися за допомогою простих розрахунків. Допустимо, ви народилися 13.04.1982. Вам потрібно буде просто скласти всі ці цифри. Виходить здебільшого двозначне число. 1+3+0+4+1+9+8+2=28. Усі кармічні числа, як і будь-які інші в нумерології, повинні лежати в діапазоні від 1 до 9. Якщо у вас виходить число більше, ніж 9, то складіть складові цифри ще раз. 2+8=10. І вкотре: 1+0=1. Одиниця — кількість кармічного обов'язку для такої дати народження.

Є один важливий момент, який слід враховувати: день народження 11 та 22 прийнято вважати як 1 та 2 у розрахунках. Наприклад: 11.03.1988. вважається не як 1+1+0+3+1+9+8+8, а просто як 1+0+3+1+9+8+8. Те саме стосується й самого кінцевого числа. Якщо результатом розрахунків стали числа: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99, то не потрібно складати їх складові цифри, а просто потрібно скорочувати їх до простих: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Розшифрування чисел

Одиниця: число 1 виходить у людей, які мають досить невеликий обсяг боргів перед Всесвітом. Що найцікавіше та позитивне — позбавлятися їх зовсім не обов'язково, тому що вони переносяться з одного життя в інше, і їх небагато. Тобто покарання долі за невиконання зобов'язань просто не буде. У минулих життях ваші погані вчинки були несуттєвими та невинними. Навіть якщо їхня кількість була великою, це нічого не означає. Швидше за все, ви обмежувалися невеликим егоїзмом і брехнею, або ж закрили свої погані вчинки в тому ж житті.

Двійка: ви все робили в минулих життях для себе. Кармічний борг у вас досить простий — потрібно завжди допомагати тим, хто хоч якось залежить від вас. Це стосується найкращих друзів, близьких, другої половинки. Якщо цього не робити, ви будете самотні і нещасні в коханні та дружбі. Ви могли не раз помічати, як вас зраджують без особливих причин. Це відбувається через ваш борг.

Трійка: число 3 — кармічне число помсти. Ви були мстивими у минулих життях, а точніше, у минулому. Ваш кармічний обов'язок анулюється, якщо ви не будете виявляти цю якість, а також ви повинні постаратися примиряти людей, які ворогують. Це дозволить вам знизити відплату Всесвіту.

Четвірка: якщо у вас вийшло це число при розрахунках, то борг перед Всесвітом у вас досить великий. Складається він з багатьох різнобічних зобов'язань. Не виключено, що багато проблем живуть з вами вже багато життів. Немає необхідності намагатися проаналізувати кармічний обов'язок у вашому випадку, тому що він дуже великий. Намагайтеся якнайчастіше чинити сумління.

П'ятірка: це число говорить про те, що ваш кармічний борг досить «молод». Швидше за все, він пов'язаний з тим, що ви не були вдячні долі та людям за допомогу. Ви приймали в минулих життях все як належне, хоча ваше щастя було результатом праці інших людей та результатом їхнього кохання. Швидше за все, вже в цьому житті ви зможете розплатитися з цими боргами, тому що у східних релігіях та навчаннях така карма є не найтемнішою.

Шістка: число 6 — це символ кармічних проблем, зациклених на вашому ставленні до світу. Якщо ви відчуваєте, що щось не так, наприклад, з настроєм, з успіхом, то це Всесвіт намагається забрати ваш борг ». На жаль, щодо числа 6, то невідомо, що призвело до ваших проблем. Відомо лише, що негаразди відбуваються абсолютно випадковим чином. Можливо, у минулих життях ви привласнили чужий успіх собі, зрадили когось.

Сімка: ваші борги майже повністю сплачені. У минулих життях ви, швидше за все, були далекі від проблем, тому зараз живете без кармічного обов'язку. Все у вашому житті відбувається тільки так, як ви хочете. Всі ваші дії мають досить передбачувані наслідки, так що занадто великих негараздів бути не повинно. Якщо вони є, то причини необхідно шукати в собі самих, а не в кармі.

Вісімка: ваш обов'язок не знімається, тому що ви зробили щось погане в минулих життях. Тепер ви сплачуєте борги Всесвіту відповідно до її неписаних законів. Ви можете лише змиритися, тому що проблеми підуть, коли борги будуть сплачені повністю. Станеться це через рік, два, десять або через кілька життів. невідомо. Потрібно просто прийняти самих себе та свої проблеми. Це єдиний шлях на щастя.

Дев'ятка: останнє число означає наявність досить вагомих проблем духовного характеру. Вам дуже важко знаходити орієнтир у житті, тому ви часто можете перебувати у стані невизначеності. Це все причини ваших попередніх помилок, пов'язаних із зрадами.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,38020706176758-/ /-pc-/
Top