counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Транзити планет у 2023 році


Переглядів: 1238


Транзити планет у 2023 році

Планети не стоять на місці. Вони постійно рухаються нічним небом, змінюючи один Знак за іншим. Астрологи розповіли про те, які переходи планет на нас чекають у 2023 році і коли точно вони відбудуться. Також вони дали короткий прогноз на кожну подію.

Ми вже знайомили вас з гороскопом на 2023 рік, але якщо вам хочеться знати більше корисної інформації про планети та зірки, зверніть увагу на транзити, актуальні для цих дванадцяти місяців.

Транзити Меркурія у 2023 році

1 січня - 10 лютого. Весь перший місяць року і перші десять днів лютого Меркурій перебуватиме в десятому будинку гороскопу. У Козерозі йому не дуже комфортно, тому багато хто з нас стане потайливим і жадібним, егоїстичним і хитрим.

11 лютого — 1 березня . У цей час Меркурій перебуватиме у Водолії. Одиннадцятий будинок гороскопу для цієї планети є дуже позитивним. Люди в цей період будуть набагато швидше знаходити спільну мову одна з одною і в цілому стануть зговірливішими, добрішими і справедливішими.

2 березня — 18 березня. Меркурій у Рибах — це завжди погано. У цьому Знакі планета почувається максимально погано, що неминуче відбивається на нашій з вами успіху у фінансовій сфері, здатності розуміти один одного і прагнути підтримки. Намагайтеся тим часом частіше допомагати оточуючим всупереч внутрішньому голосу.

19 березня — 2 квітня. Меркурій у Овні досить непоганий. Від планети фінансів та спілкування можна буде чекати на певну допомогу. Не обійдеться без «побічних ефектів» у вигляді швидкої стомлюваності.

3 квітня — 10 червня. Понад два місяці Меркурій пробуде у Знаку Тельця. У роботі на нас можуть чекати великі прориви, а от у неформальному спілкуванні буде певна напруга. Залишайтеся самими собою у цей час.

11 червня — 26 червня. Меркурій у Близнюках — це найкраще становище цієї планети з усіх. Це буде найкращий час для роботи, бізнесу, переговорів, відряджень.

27 червня — 10 липня. Транзит планети через сузір'я Рака накладе на сферу грошей безліч обмежень. В цей час варто бути напоготові і якомога рідше витрачати гроші без вагомої на те причини.

11 липня — 27 липня. Проходження Меркурія п'ятим будинком гороскопу (Знаку Лева) — гарний час для розваги та яскравих емоцій. Багато хто з нас зможе отримати натхнення. Корисно буде відвідувати людні місця.

28 липня - 4 жовтня. Меркурій у Діві почувається просто чудово. Це буде найкращий час року для даної планети і для наших з вами фінансових справ, спілкування, творчості.

5 жовтня — 21 жовтня . Меркурій у Терезах — це завжди добрий час для відпочинку. Постарайтеся трохи відійти від роботи та думок про справи, розслабитися.

22 жовтня — 9 листопада. Меркурій у Скорпіоні — гарний час для перебування вдома. Поїздки краще відкласти потім. Це час дисонансу та сплутаних думок.

10 листопада — 30 листопада. Поки планета фінансів перебуває у Стрільці, на нас з вами можуть чекати великі перемоги на фінансовому фронті. Це гарний час для зміни обстановки.

1 грудня — 22 грудня. Меркурій влаштується в десятому будинку гороскопа. Це буде чудовий час для роботи, наполегливої праці та набуття нових знань.

З 23 грудня до кінця року планета знову буде в Стрільці через ретроградний рух, але на допомогу Меркурія в цей час краще не розраховувати.

Транзити Венери у 2023 році

Перші два дні року пройдуть під керуванням Венери у Козерозі. Це будуть дні спокою та радості.

3 січня — 26 січня. Це буде період перебування планети кохання та життєвої енергії у Знаку Водолія. Щоб успіх у цей період від вас не відвертався, бажано ставитися до проблем і негараздів якомога простіше. Назвати цей період однозначно поганим не можна, але простим він точно не буде.

27 січня — 19 лютого. У цей час Венера опиниться в самому сприятливому для себе і для нас з вами Знак — Рибах. Це буде час, коли ми станемо краще почуватися, а також коли з нами почнуть відбуватися приємні зовнішні та внутрішні метаморфози.

20 лютого — 15 березня. У цей період Венера перебуватиме під сильним впливом стихії вогню, представленої Овном. Це найневдаліший період для кохання, переведення відносин на новий рівень. Це буде період невмотивованої агресії.

16 березня — 10 квітня. Це час правління Венери у Знаку Тельця. Це дуже сприятливий період, у який дуже корисно спрямовувати сили та енергію у бік покращення житлових умов. Можна буде робити ремонт, здійснювати переїзд чи купувати нову квартиру, будинок. Зустріти Венеру в Тельці краще у чистоті та порядку.

11 квітня — 6 травня. Венері у Близнюках складно змусити нас щось робити задля досягнення цілей, але життєві сили не покинуть нас повністю. Це непоганий час для побачень та знайомств, але не більше.

7 травня — 4 червня. Наступним Знаком, у якому опиниться Венера, стане Рак. Це вже буде час сприятливий для кохання, спілкування з близькими. Будь-який добрий вчинок щодо родичів або другої половинки матиме найкращі наслідки.

5 червня — 8 жовтня . Венера у Леві деструктивна. Люди стають більш егоїстичними і зміщують фокус із роботи та сім'ї на розваги, причому у хворобливому для себе плані. Боріться з лінощами в період перебування планети в п'ятому будинку гороскопа.

9 жовтня — 7 листопада. Венера у шостому будинку гороскопа завжди дуже слабка. Про пошуки кохання під час перебування в Діві можна забути. Енергії вистачатиме максимум на справи, і то не на все.

8 листопада — 3 грудня . Поки Венера у Терезах, нас з вами чекатиме величезний успіх у коханні та у розвитку відносин. Більше спілкуйтеся і менше сумуйте, тоді люди до вас потягнуться.
4 грудня — 28 грудня. Венера у Скорпіоні. Це час перевірки на міцність нашого тіла та душі. Можливе повернення старих недуг та загострення хронічних захворювань.

З 29 грудня і до кінця року Венера пробуде у Знаку Стрільця. Це буде період млявості та лінощів, тому підготуватися до Нового року краще заздалегідь.

Транзити Марса у 2023 році

З початку року і до 24 березня включно Марс перебуватиме у Близнюках. Концентрація уваги буде зниженою, а бажання працювати залишить бажати кращого.

25 березня — 19 травня. У ці майже два місяці червона планета проходитиме через сузір'я Раку. Під впливом стихії Води вогненний Марс відчуває занепад сил. Саме тому ми з вами теж станемо більш млявими та менш продуктивними. Єдиний плюс — буде менше сварок та негативу.

20 травня — 9 липня. Два з половиною місяці Марс працюватиме у команді зі Левом. Це чудове поєднання, яке зробить нас більш мотивованими, цілеспрямованими та готовими на все заради успіху.

10 липня — 26 серпня. Червона планета в Діві трохи втихомирюється, але не втрачає хватку повністю. Це нейтральний час, коли багатьом з нас вдасться проаналізувати свої помилки.

27 серпня — 11 жовтня . Це негативний період для тих людей, які завжди відкладають все на потім. Марс у Терезах позбавить багатьох із нас відповідальності, пунктуальності.

12 жовтня — 23 листопада. Марс у сузір'ї Скорпіона підштовхує нас до спраги влади та посилює енергетику людей. Постарайтеся направити всю силу та завзятість на досягнення бажаного у цей відрізок часу.

Період з 24 листопада до кінця року — час перебування Марса в Стрільці. На нас чекає розквіт мужності, сміливості та сили волі.

Транзити Юпітера у 2023 році

До 15 травня Юпітер перебуватиме у Знаку Овна. 16 травня відбудеться його перехід до наступного Знаку — Телець. Він послабшає, тому його втручання у наше з вами життя стане менш помітним. Свідомість очиститься, а важкі і неприємні думки підуть геть, так само як і погані спогади. У цьому Знаку найважча планета пробуде до кінця року, що є досить гарною новиною.

Транзити Сатурна у 2023 році

До 6 березня Сатурн перебуватиме у Знаку Водолія. Він там уже з Березня 2020 року, тож до початку весни можна не чекати від цієї планети нічого надприродного. 7 березня планета перейде у Знак Риб, де залишиться до кінця року. У глобальному плані це означатиме разючі зміни у житті багатьох народів. В особистому плані це стане сигналом до того, що настав час боротися зі своїми внутрішніми демонами, страхами та шкідливими звичками. 2023 вимагатиме від нас самовіддачі, розвитку та ініціативи.

Транзити Плутона у 2023 році

У 2023 році23 березня відбудеться зміна епохи Плутона. З 2008 року ця планета перебувала у Козерозі. Тепер, через п'ятнадцять років, відбудеться епохальний перехід у Водолія. Якщо людство не стане боротися зі стереотипами, старими образами та поганими звичками на кшталт безглуздої ненависті і мстивості, то наступні двадцять років стануть для нас часом забуття та ще більшої стагнації чи навіть деградації як виду.

Перехід Плутона до Водолія, мабуть, стане найважливішою астрологічною подією останніх кількох десятиліть. Ми з вами живемо в той самий час, коли кожен має зробити свій внесок у розвиток людства як найвищої форми життя. Почати шлях до світлого майбутнього варто з корекції себе.

Через ретроградний рух Плутон пробуде у Водолії до 10 червня. З 11 числа цього місяця і до кінця року він буде знову в Козерозі, але процес глобальних змін не припиниться. Це тимчасове повернення вже не буде критичним, оскільки стихія Повітря почне брати своє.

Слідкуйте за знаками Всесвіту і не сумуйте, адже за чорною смугою завжди приходить біла.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
/-0,35681509971619-/ /-pc-/
Top