counter
Стрічка новин
Вибрати все
11 Травня
10 Травня
Всі новини...

Талісмани фен-шуй для дому: залучаємо гроші, кохання, успіх


Переглядів: 10


Талісмани фен-шуй для дому: залучаємо гроші, кохання, успіх

Мистецтво фен-шуй перевірено століттями. Як з його допомогою залучити любов, успіх та добробут? Скористайтеся ефективними талісманами фен-шуй.

Талісмани фен-шуй є чудовим способом залучити гроші, удачу та кохання. Але для того, щоб вони діяли та активно проявляли себе, обов'язково поставте їх у відповідну ділянку вашої кімнати. Поділ простору через сітку Багуа — це один із найважливіших принципів фен-шуй.

Талісмани фен-шуй для залучення в будинок багатства

Однією з найпотужніших талісманів, які приваблять багатство та підвищать ваш сімейний бюджет, вважаються тварини, а саме рибки та черепахи. Акваріум містить у собі воду, тобто елемент, який, за вченням фен-шуй, безпосередньо пов'язаний з грошовим потоком і сам собою позитивно впливає на достаток. Якщо ж там живуть рибки, тим більше золоті, акваріум стає незамінним енергетичним джерелом, яке наповнює ваш будинок благополуччям.

Черепаха, особливо жива — ще один чудовий грошовий талісман фен-шуй, оскільки вона пов'язана зі стихією води. За легендою, саме черепаха в далекі часи наштовхнула Імператора на створення та розуміння фен-шуй. У китайців черепаха пов'язана з світобудовою як такою: її верхня частина панцира – mdash; це небо, а нижня частина — земля. Довге життя, яке проживають черепахи, китайці асоціюють із вічністю. Тому такий прекрасний талісман, як черепаха, зробить грошову притоку у ваш будинок стабільним.

Талісмани фен-шуй, які приваблюють успіх

Монетки — дуже сильний талісман, причому у плані залучення грошей, а й, насамперед, удачі. Виглядає він так: це три монетки, скріплені між собою червоною ниткою через квадратні отвори.

Його потрібно класти так, щоб закликати бажану для вас позитивну енергетику. Наприклад, поклавши його під подушку, ви прокидатиметеся випалими і бадьорими. Якщо ж ви покладете монетки під килимок біля порога будинку, то йдучи на роботу або у справах, ви забиратимете собі частинку удачі, яку накопичив ваш амулет.

Залучення до будинку кохання за допомогою талісманів фен-шуй

Звичайно ж, крім талісманів, сама кімната може допомогти вам нагромадити позитивну енергетику, за допомогою якої ви залучите кохання. Для цього потрібно оформити спальню по фен-шуй. Одним із найсильніших любовних талісманів вважаються качки-мандаринки. Майстри фен-шуй стверджують, що парні предмети та щось, пов'язане з речами та приладдям протилежної статі, приваблять до вас кохання. Але качки-мандаринки виявляються особливим талісманом. Вони символізують вірність і відданість один одному, нерозлучність і все прекрасне, що тільки може бути у відносинах. Щоб вони діяли, обов'язково тримайте їх у парі.

Найсильніший оберіг і талісман для дому з фен-шуй

Цилін вважається вартою благополуччя, пильною міфічною істотою, яка відганяє біди та нещастя, вчасно з помічаючи. Також Цілінь направить до вас енергетику благополуччя та достатку. Виглядає він так: тіло вкрите лускою. Голова в нього, як у дракона, і на ній ростуть роги. У Цилін оленячі копита на ногах, а хвіст — як у ведмедя. Оскільки це — оберіг, пам'ятайте, що він накопичує в собі негативну енергетику і його потрібно частіше обтирати водою. Можете також поруч із ним запалювати ароматичні палички: їхній запах відлякає злих парфумів, за рахунок чого ваш сильний фен-шуй талісман для дому працюватиме ще краще.

Ці талісмани дуже сильні, але є й інші, з унікальною енергетикою, які вважаються найдієвішими за фен-шуй. Нехай вони принесуть вам додому успіх, а ви


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-0,37968397140503-/ /-pc-/
Top