counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
15 Травня
Всі новини...

Як позбутися негативних думок та емоцій: 3 ефективні методи


Переглядів: 42


Як позбутися негативних думок та емоцій: 3 ефективні методи

Негативні думки дуже небезпечні, тому що вони приваблюють невдачі та біди. Їх необхідно позбавлятися якнайшвидше. Для цього існує три ефективні методи.

Наші думки завжди набувають форми. Саме тому сумніви часто приносять проблеми, а страхи призводять до постійних негараздів. Думки ведуть нас крізь терни до зірок чи, навпаки, змушують вибирати найскладніший і тернистий шлях у житті. Закон тяжіння завжди перебуває у безупинній дії. Він приваблює удачу або відштовхує її залежно від того, як ви думаєте.

Чому негативні думки та емоції небезпечні

Вони відлякують позитивну енергію Всесвіту. Творчі енергетичні хвилі просто перестають притягуватися до людини, якщо вона в гніві або накручує себе. Небезпека навіть не в тому, що це позбавляє нас удачі, а в тому, що вибратися з цих сипучих пісків дуже непросто.

Потрібно якнайшвидше вибиратися з цих чіпких лап, щоб не посилювати становище. У цьому вам допоможуть три ефективні методи, про які йтиметься далі. Найприємніше те, що їх можна використовувати разом для посилення ефекту.

Афірмації

Афірмаціями називаються спеціальні фрази, які людина повинна говорити сама собі, щоб налаштовуватися на позитивну хвилю. Під час труднощів чи сумнівів позитивні потоки необхідно підтримувати самостійно. Це потрібно робити щодня.

Наприклад, ви знайшли нову роботу, але у вас є випробувальний термін, протягом якого стане ясно, будете ви там працювати чи ні. Замість того, щоб переживати даремно, вам потрібно просто говорити собі частіше, що вам все під силу, що ви зможете отримати роботу.

Те саме можна робити в будь-якій ситуації — у фінансовій, діловій та любовній сферах життя. Ще краще, якщо ви повторюватимете мотивуючі фрази, навіть коли все в повному порядку і рухається в потрібному вам напрямку. Це додасть вам впевненості та не дозволить прийти у ваше життя проблемам.

Недарма кажуть, що чим частіше ви говорите собі приємні речі, тим швидше ви в них починаєте вірити. Ось найпопулярніші і найпоширеніші афірмації: «Я притягую удачу», «я стаю кращою і сильнішою щодня», «я найщасливіша людина у світі», «до мене тягнуться люди», «мене люблять все, і я люблю всіх.

Ви можете вигадувати свої афірмації відповідно до якоїсь життєвої ситуації. Якщо у вас проблеми в коханні, кажіть собі частіше, що ви скоро зустрінете кохання всього свого життя, що ви красиві, привабливі і випромінюєте позитив. Чим частіше ви собі це говоритимете, тим краще.

Медитація

Медитація — це найкращий і найшвидший спосіб позбутися проблем і страхів. Це своєрідне занурення всередину своєї свідомості, відключення частини сприйняття через фокусування на думках і душевних переживаннях.

Щоб розпочати медитацію, вам обов'язково необхідно створити сприятливі для цього умови. В ідеалі, це має бути кімната без людей, без сторонніх звуків. Вас ніщо не повинно відволікати візуально чи фізично. На роботі або в дорозі можна використовувати беруші, щоб позбавитися від сторонніх звуків. Можна увімкнути звуки природи у навушниках.

Медитації хороші, якщо вас щойно хтось образив, якщо ви дуже сильно переживаєте через щось, якщо сильно втомилися. Заплющте очі, зробіть глибокий вдих, потім повільно видихніть. Повторіть процедуру стільки разів, скільки потрібно, щоб пульс сповільнився, а думки прийшли у відносний спокій.

Тепер починайте візуалізувати простір навколо себе. Уявіть, що ви наодинці, в якомусь місці, де немає жодної душі на сотні кілометрів навколо. Це можуть бути ліс, берег океану, гірська річка, поле, пустеля, гори. Створіть навколо себе ту обстановку, яка б символізувала спокій. Потрібно уявити, як погані думки йдуть геть і залишаються там, а ви повільно повертаєтеся до життя у реальний світ. Чим реальніше занурення, тим краще. Досягти максимального ефекту можна лише з часом. Для цього потрібно частіше медитувати.

Існує величезна кількість медитацій на кохання, на порятунок від проблем, на залучення хороших подій, на порятунок від негативних програм тощо.

Ношення талісманів

Правильний вибір талісманів залежить від різних чинників. Найкращий талісман — натуральна, природна. Більшість фахівців у галузі біоенергетики рекомендують користуватися натуральними мінералами. Експерти сайту dailyhoro.ru радять вибирати як помічника каміння-талісмани, тому що їх сила найпотужніша.

Найкраще чистить свідомість від негативних думок перли та кварц. Захист від чужого негативного впливу надає алмаз, місячний камінь. Заспокоює нервову систему аметист та опал.

З металів найкращим прийнято вважати платину та цирконій. Цирконій має заспокійливий ефект, а платина чистить свідомість від негативних вірусних програм.

Фен-шуй радить використовувати як талісман просту вовняну червону нитку, яка формує захисне поле для аури людини. Також східні мудреці кажуть, що життя людей покращує домашню тварину. В даному випадку йдеться про кішку. Експерти в галузі біоенергетики кажуть, що руда кішка піднімає настрій найкраще. Чорна — захищає від псування та пристріту, а біла допомагає в коханні.

Насамкінець варто відзначити, що велику роль грає оточення. Намагайтеся уникати спілкування з енергетичними вампірами та людьми, які вам не подобаються або яким ви не подобаєтесь. У хорошій та приємній обстановці завжди простіше залучати удачу та уникати проблем.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Як дізнатися характер та енергетику людини за формою її підборіддя
Характер людини багато в чому відбивається на її зовнішності, і дізнатися про неї більше не важко, якщо придив....
більше матеріалів
/-0,29947710037231-/ /-pc-/
Top