counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Нумерологія: як розрахувати вашу кількість долі


Переглядів: 337


Нумерологія: як розрахувати вашу кількість долі

Кожна людина має власне число-покровитель, яке обчислюється за датою народження. Дізнайтеся, яка цифра для вас є доленосною, і чого вам чекати від життя за нумерологічними прогнозами.

Обчислення числа долі

Нумерологи вважають, що найефективнішим і найточнішим способом розрахунку є повне складання всіх цифр з дати народження. Це простий, але справжній спосіб, до якого може вдатися кожна людина.

Для цього зверніться до дати народження, наприклад: 07.04.1986. Складаємо кожну цифру: 0 + 7 + 0 + 4 + 1 + 9 + 8 + 6 = 35. Необхідно отримати однозначне число, тому розрахунок продовжується доти, доки не вийде єдина цифра. Таким чином ми маємо: 35 = 3 + 5 = 8. Вісімка і буде доленосним числом, під заступництвом якого народився цей іменинник.

Тлумачення чисел

1 — символ переможця. Люди, які народилися у владі, ніколи не відступають від своїх принципів і звикли доводити будь-яку справу до кінця. Це, перш за все, величезний потенціал справжнього лідера, який щодня потрібно розвивати у собі — тоді в майбутньому ви зможете обійняти будь-яку керівну посаду. За всіх своїх сильних якостей, Одиниці складно налагодити міжособистісні стосунки. Цьому може заважати гординя і навіть якась гордість, з якою обов'язково треба впоратися.

2 — знак об'єднання. Двійці просто порозумітися з будь-яким оточенням, завести міцну дружбу або створити прекрасну родину. Навколишні зазвичай люблять їх, завжди надають допомогу та підтримку. Але іноді подібною комунікабельністю можуть скористатися на зло і натиснути на людину-двійку, зламавши її принципи та життєві переконання. Народжені під керуванням цього числа — чудові дипломати і здатні залагодити будь-який конфлікт, але іноді бувають надмірно м'якими.

3 — енергійне число. Людям-трійкам складно всидіти на місці, вони завжди бажають руху. Їхнє покликання — активна діяльність та постійне прагнення вперед. Вони встигають масу справ, проявляючи себе у кар'єрі чи особистому житті. Їм не важко досягти успіху скрізь. Вони завжди відкриті для спілкування та можуть зарядити позитивом усіх навколо себе. Але найчастіше підвищена активність призводить до необдуманих вчинків та невиправданого ризику. На життєвому шляху Трійки часто роблять помилки, але ніколи не втрачають здатність долати будь-які труднощі.

4 — комунікабельності символ. Це насамперед хороші оратори, здатні оточити себе вірними союзниками та послідовниками. Четвірки просто не можуть без спілкування і не зазнають зневаги до своєї персони. Вони мають здатність епатувати публіку; іноді це є великим плюсом, але іноді призводить до негативних наслідків. Також такі люди мають звичку звалювати на себе чужі обов'язки, з якими просто не здатні впоратися. Але люди цього числа навряд чи визнають свої помилки або не здатність досягти результату в будь-якій галузі.

5 — впливу знак. Люди, народжені під керуванням п'ятірки, завжди мають чіткий план і знають, як стати успішним. Це переможці в житті, які не покладаються на випадок, вони звикли міцно тримати свою долю в руках і посміхатися фортуні. Але іноді зайва самовпевненість може все зіпсувати та призвести до труднощів. Вони не завжди здатні тверезо дивитися на речі і просто не можуть розумно скористатися корисною порадою близької людини.

6— Число боргу. Це щирі та порядні люди, здатні відновити справедливість та знайти компроміс навіть за серйозних розбіжностей. Вони ніколи не уникають відповідальності за свої дії та готові визнати свої помилки. Це вірні друзі та прекрасне подружжя. Людьми цього числа завжди дорожать, хоч часом і приховують це. Вони абсолютно нехитрі і здатні досягти результатів тільки завдяки чесній праці. При цьому мають прекрасну інтуїцію і можуть користуватися цим на благо для себе та своїх близьких.

7 — Число незалежності. Це сильні особистості, часто дуже обдаровані. Вони прихований величезний творчий потенціал і вміння мислити нестандартно. Вони завжди рухаються вперед, не зважаючи на думку сторонніх. Їх не бентежать плітки і чутки, вони пропускають все неважне повз вуха. Сімки — це насамперед самодостатні люди з великим бажанням жити повним життям і насолоджуватися кожним моментом. І все ж людям цього числа варто бути уважнішими в суспільстві і хоч іноді прислухатися до думки інших. Важко можуть складатися міжособистісні стосунки, адже нехтування близькою людиною зазвичай дуже позначається на особистому житті.

8 — символ змін. Людям-вісімкам складно визначитися у житті. Вони звикли до постійної зміни обстановки, їх переконання не є постійними, а життєві принципи можуть змінюватися. Але при цьому вони завжди доводять почате до кінця, і якщо чимось зацікавилися, то здатні поринути у своє захоплення з головою і досягти результату. «Вісімки» відрізняються складним характером та особливою силою. Навколишнім буває складно підібратися до їхнього серця і до кінця зрозуміти наміри цих непостійних особистостей.

9 — символ мужності. Це сильні та самовіддані люди, яких не лякають труднощі та життєві негаразди. Вони ніколи не пасують перед проблемами, а відразу приступають до їх вирішення. «Дев'ятки» звикли з упевненістю дивитись у майбутнє і не скаржитися на невдачі. Їх помилки минулого назавжди залишаються позаду. За такої внутрішньої сили люди, народжені під владою дев'ятки, залишаються дуже мрійливими та романтичними. Вони можуть поринути у світ ілюзій і до безкінечності будувати повітряні замки. А це часто заважає досягненню мети.

Числа впливають на все живе та здатні внести свої корективи долю людини. Але все ж таки найважливішим є число долі, яке визначається за датою народження. Розрахуйте власне число та дізнайтеся його нумерологічне значення. Бажаємо вам удачі


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
Шкідливими звичками ми звикли називати прихильність до куріння, алкоголю та інших речовин, які руйнують органі....
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою м....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
більше матеріалів
/-0,48226809501648-/ /-pc-/
Top