counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...


Переглядів: 7


Телевізори пройшли довгий шлях, майже за сто років перейшли від механічних до РК з роздільною здатністю 4К і більше. Рідкокристалічний телевізор це плоский екран із матрицею. Залежно від підсвічування матриці вони поділяються на LCD та LED телевізори. Їхня відмінність у тому, що LED телевізори підсвічуються світлодіодами, а LCD лампами з холодним катодом. Вони є в кожному будинку, і не важливо, як ви його використовуєте, замість приставки або перегляду улюблених фільмів та мультиків на YouTube. Але рано чи пізно ми ставимо питання, який краще вибрати, яких характеристик дотримуватися і де купити телевізор краще. Ще нещодавно такі телевізори були модними та вказували на елітний клас власника диво техніки. Але часи змінюються, і таке диво може дозволити собі кожен. Ось основні характеристики : 

  • Роздільна здатність екрану - вважається найважливішим параметром, здається більше означає краще, але це далеко не так. Подумайте навіщо ви його берете, хвалитися перед друзями чи перегляду телепередач. Якщо для перегляду тоді виміряйте відстань від телевізора до місця, звідки ви будете дивитися. Вибирайте такий, щоб він влаштовував вас, не потрібно брати великий і дешевий, краще менше, але з якісним зображенням.

  • Контрастність та яскравість - не варто ігнорувати ці якості, краще вибрати яскравіше і не напружувати зір у сонячні дні. Найнормальнішим для комфорту вважається 450 кд/кв.м і практично всі моделі дотримуються таких умов. Контрастність краще вибирати 600:1 і не менше, а краще за 1200:1

  • Кут огляду - якщо подивитися збоку, то відразу спостерігається зміна кольорів, і що далі від екрану, то більше спотворення. Найоптимальніший кут огляду 176-178 градусів.

  • Час очікування РК екрана - якщо занадто високий піксель, то при швидкому пересуванні на екрані залишається тінь. Тому треба вибирати найменші параметри 3мс.

  • Входи та виходи - найкращий з виходом HDMI, але якщо є можливість то HDTV. На цифрові входи теж варто звернути увагу, адже ви підключатимете кабельне або супутникове телебачення, ігрові приставки. Постійно перепідключатися не зовсім зручно, краще відразу все підключити і якщо потрібно просто переключити за допомогою ДК.

Чому потрібно купувати у нас в інтернет магазині 

Купуючи телевізори у нас в інтернет магазині, ви не тільки отримуєте потрібну річ, а й отримуєте кваліфіковану допомогу від наших продавців та ознайомтеся з великим асортиментом у нашому каталозі. Ми дбаємо про ваш комфорт і постійно доповнюємо товар стежачи за найновішими розробками у цій сфері. Також у нас є послуги:

  • Доставка за вказаною вами адресою 

  • Лояльні ціни 

  • Працюючи з багатьма банками, у вас є можливість взяти кредит або розстрочку.

 Для того щоб переконатися в якості нашої роботи ми пропонуємо почитати відгуки наших покупців. 




Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,39941096305847-/ /-pc-/
Top