counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

5 законів Вселенной, які допоможуть вам стати счастливее


Переглядів: 107


5 законів Вселенной, які допоможуть вам стати счастливее

Стати щасливішим можна і без грошей, без загального визнання. Щастя походить від нас самих, тому важливо відчути його своїм розумом та душею.

Чи не матеріальні блага дозволяють людям ставати щасливішими. Гроші це лише наслідок вашого щастя, але не причина. Щаслива людина успішна і самодостатня, а лише потім багата. Справжня мета кожної людини — це робити те, що хочеться найбільше у світі. По-справжньому успішна особистість завжди знає, чого хоче, вміє досягати своїх цілей і не залежить від чужої думки.

Що таке щастя
Звичайно, для кожного з нас це слово має своє значення, по-різному і по-різному відчувається. Для когось щастя швидкоплинне і стрімко, а хтось бачить його лише як результат величезної роботи, важкої праці та наслідків всього досягнутого раніше.

Хто б не казав, але щастя — це стан душі, а воно залежить лише від думок. Зовнішні фактори – це подразники, які можуть завадити людям вразливим стати щасливішими або зберегти стабільність внутрішню. Закони Всесвіту, про які йтиметься далі, допомагають правильно взаємодіяти не тільки зі своєю свідомістю, а й з оточуючими людьми, від яких також залежить багато чого в нашому житті.

Закони Всесвіту
Перший закон: ми те, що ми думаємо. Інакше висловлюючись, це закон тяжіння думок. Навіть психологи погоджуються з тим, що позитивні думки дарують успіх, свободу та, як наслідок, щастя. Це характерно для будь-якої людини у цьому світі. Чому діти майже завжди щасливіші за дорослих? Тому що їхні думки не забиті негативом, який накопичується і накопичується з кожним днем. Вони думають лише про хороше та мріють цілими днями. Нам треба поринути у дитинство, щоб навчитися магії думок. Вчіться абстрагуватися від проблем, концентруючи увагу лише на чомусь хорошому. Якщо ви цього не навчитеся робити, проблеми вічно переслідуватимуть вас. Якщо їх немає в голові, то немає і довкола вас. Використовуйте афірмації, медитації, стежте за здоров'ям. Це сформує вас як особистість позитивну або виправить ваші психологічні та ментальні недоліки.

Другий закон: все вертається назад. І добре, і погане – все. Вам необхідно зрозуміти якнайшвидше той факт, що ніщо не проходить безслідно. Це не суперечить вашій релігії, здоровому глузду та нормам моралі. Це їх доповнює. Ви, можливо, неодноразово помічали, що ваші погані вчинки повертаються до вас назад. У буддизмі це зветься кармою, але біоенергетичний закон бумерангу — трохи інше. Карма регулює вчинки з минулих життів, а біоенергетиці минулі життя не розуміються зовсім. Так чи інакше, але погане повертається, як і хороше. Багато фахівців вважають, що добрі вчинки дарують набагато більше добра, ніж здається. Тут не діє фізичний закон повного збереження енергії — погане може повернутись у стовідсотковому обсязі, а ось хороші вчинки можуть примножуватися. Саме тому добрі люди щасливі подвійно.

Третій закон: знання та досвід - джерело щастя. Хтось каже, що чим менше знаєш, тим міцніше спиш, але це не зовсім так. Ваше ставлення до фактів має визначальну роль, але коли ви навчитеся позитивно і об'єктивно сприймати реальність, підвищення знань принесе вам тільки позитив. Коли людина не знає нічого, вона щаслива через брак інформації, але це не означає, що в неї все добре. Життя це те, чим необхідно керувати. Не можна пускатися у відкрите плавання океаном життя без досвіду, тому що нам потрібно навчитися виживати в ньому. Третій закон Всесвіту говорить, що досвід - це золото, без якого неможливо стати кращим і наблизитися до справжнього щастя.

Четвертий закон: все щодо. Все погане може бути хорошим, а все добре може бути поганим. Найкращий вчинок людини може виявитися для когось поганим. Наприклад, ви вирішили присвятити кілька років свого життя допомоги африканським дітям. Ви поїхали з країни, залишивши тут своїх близьких, своїх батьків. Їм, можливо, була потрібна допомога від вас, але ви обрали інший шлях. В їхніх очах ви не такі хороші, як хороші для тих, хто потребує, яким вирушили надавати допомогу. У поганих вчинках теж може бути частка хорошого. Наприклад, ви порушили правила дорожнього руху, вдарили чужу машину. Можливо, це Всесвіт зупинив вас, тому що на наступному повороті ви б задавили людину або трапилася б аварія гірша. Звичайно, все це здогади, але коли трапляється щось погане, із чим ви можете жити, це не чорна смуга. Це нормальний перебіг життя.

П'ятий закон: таке притягується до такого. Це закон, схожий на перший, але дещо інший в інтерпретації. Щоб зрозуміти цей закон, слід уважно подивитися на свою другу половинку, на своїх батьків. Люди об'єднуються в пари лише тоді, коли найважливіші аспекти їхнього життя збігаються, є визначальними. Успіх у коханні та у дружбі супроводжує лише тих, хто схожий у чомусь серйозному. Так, ми можемо здаватися різними один одному, але це не означає, що ми не схожі. Фізичні закони говорять про протилежне, але закони біоенергетики свідчать, що тільки однакове може стати єдиним.

Цей світ украй складний для розуміння, але ми можемо хоча б наблизитися до усвідомлення свого місця у цьому світі. Знайти сенс життя не так вже й складно. Важливо зберегти цей сенс і пронести його через час. Знайдіть собі за мету, поставте завдання глобального рівня. Поки ви цього не зробите, ви блукатимете безкрайніми просторами життя. Змініть життя на краще.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,36477303504944-/ /-pc-/
Top