counter

Негативні програми: чим вони небезпечні і як їх позбутися


Переглядів: 154


Негативні програми: чим вони небезпечні і як їх позбутися

У сучасному світі кожен другий має негативні програми, які диктують підсвідомості, як треба чинити. Але мало хто знає, що такі дії можуть призвести до великих проблем у житті.

Останнім часом все більше людей почало захоплюватися психологією, відстежувати свої вчинки та застосовувати позитивне мислення. І деякі досягають певних успіхів у цій галузі. Насправді, не всі негативні програми можна легко відстежити та усунути їх наслідки. Але якщо поставити собі таку мету, то за допомогою спеціальних методів можна позбутися подібних установок.

Що таке негативні програми

По суті, негативні програми — це деструктивна інформація та негативні емоції, які людина почала отримувати з моменту народження. Як правило, це негатив, закладений ще у дитинстві. Згодом ця інформація починає обростати ще більшою кількістю негативних емоцій, що підтверджують попередній досвід. І так може відбуватися до безкінечності.

Якщо людина вчасно це не усвідомлює і не почне займатися собою, то психологічний негатив може перейти на фізичний рівень. Як правило, це проявляється спочатку в неприємних ситуаціях та невдачах, а пізніше і у хворобах різного ступеня тяжкості.

Як позбутися негативних програм
Більшість таких програм легко стежити простим шляхом. Для цього достатньо контролювати свої думки та аналізувати те, що відбувається навколо. Якщо з вами трапилася якась неприємна ситуація, не треба одразу впадати в паніку і звинувачувати всіх підряд. Зробіть кілька глибоких вдихів і подумайте, чому це сталося і якою поведінкою ви притягнули такі події. Звичайно, такий аналіз буде не найприємнішим у вашому житті, але щоб покращити ситуацію і почати рухатися у правильному напрямку, потрібно пройти через це.

Існують і глибші негативні програми, які тягнуться з дитинства. Причому, на перший погляд, це може здатися таким незначним. Наприклад, у школі однокласник смикав вас за кіски, виявляючи таким чином свою симпатію. Але після такого вчинку дівчинка образиться та вирішить, що всі хлопчики погані. Ця негативна установка з часом може зміцнитись і в майбутньому завадити жінці зустріти свою другу половинку та створити міцну родину.

Щоб виправити ситуацію і змінити мінус на плюс, досить використати один з методів, що сподобалися, і вже через кілька тижнів можна помітити істотні поліпшення.

Усі методи пов'язані з візуалізацією та трохи нагадують медитації. Увійти до медитативного стану досить просто. Головне – приділити час тренуванням.

Перший спосіб
Прийміть зручне положення сидячи або лежачи, закрийте очі та вимкніть телефон. Також можна увімкнути спокійну музику. Це потрібно, щоб вас ніщо не відволікало під час вправи. Зробіть кілька глибоких вдихів і видихів, подумайте про щось приємне, щоб досягти внутрішньої гармонії. Тільки коли ви досягнете стану спокою, слід розпочинати цю практику.

Після того, як ви повністю розслабитеся, згадайте про вашу проблему та уявіть у деталях ситуацію, що з вами відбулася. Щоб змінити негативну програму на позитив, відчуйте, де саме в тілі є причина, яка сприяла створенню цієї ситуації. Пофантазуйте, як вона може виглядати і в якій частині тіла вона розташована. Чим докладніше ви зможете її розглянути, тим легше працюватиме з нею далі.

Коли ви побачите досить чітку картинку, уявіть, як вона починає бліднути та розчинятися. Дозвольте цьому процесу відбутися у своєму темпі та не поспішайте. У цей момент кожен може відчувати різні емоції та почуття. Дозвольте собі прожити все, що так рветься назовні. Якщо вам захочеться плакати, не стримуйте себе. Після того, як ви відчуєте, що картинка розчинилася, а вам полегшало, можна приступати до завершального етапу.

Тепер у вашому тілі звільнилося порожнє місце, яке потрібно наповнити. Тож уявіть щось позитивне. Це можуть бути як спогади з минулого, так і ваша заповітна мрія. Подумайте, що ви відчуватимете, коли вона виповниться, які емоції та почуття супроводжуватимуть це. У цьому стані щастя стільки, скільки вважаєте за потрібне. Після цього зробіть кілька глибоких вдихів і видихів і приходьте до тями.

Другий спосіб
Цей метод безпосередньо пов'язаний із серцевою чакрою, анахатою, яка відповідає за розкриття любові та її прийняття. Вам необхідно так само, як і в попередньому варіанті, прийняти зручне положення, заплющити очі і розслабитися.

Коли ви досягнете спокійного стану, уявіть, що в районі серця у вас утворюється сфера золотистого кольору, і з кожним зітханням вона збільшується у своїх розмірах. Після цього вам необхідно подумати про свою проблему і побачити, де вона може знаходитися в тілі.


Коли ви виявите місце, де є негативна програма, зосередьтеся на своєму подиху. Уявіть, що ви вдихаєте повітря не через ніс, а через серцеву чакру і направляєте золотисте світло зі своєї сфери в ту частину тіла, де є причина. Нехай повітря виходить через неї. Дихайте так, поки не побачите, що причина невдач зникла. Після цього слід подякувати собі за виконану роботу, а Всесвіт за допомогу, і розплющити очі.

Незважаючи на те, що деякі ці способи здадуться простими, вони є відмінним інструментом у боротьбі з негативними програмами. Використовуйте їх, коли виникне потреба щось змінити у своєму житті. А щоденні афірмації пришвидшать процес. Вірте у свої сили, не зупиняйтесь на середині шляху


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-0,30797982215881-/ /-pc-/
Top