counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Сергій Таран
Сергій Таран

Новопризначених голів областей об'єднує те, що всім їм треба показати результат


Новопризначені голови обласних державних адміністрацій намагатимуться показати результат, зокрема і в боротьбі з контрабандою, оскільки їх усіх об'єднує мотивація. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив голова правління Центру соціологічних та політологічних досліджень «Соціовимір» Сергій Таран.

«Я вважаю, що це дуже вдалий кадровий експеримент Президента, коли він у якості представників області ставить людей не з числа тих, хто залежить від системи, а зовсім нових людей. Відбуваються якісні зміни, наприклад, ми бачимо, що олігархів у владі і в політиці залишилося менше, вони вже не мають того впливу, який був ще зовсім недавно. Системні зміни є. Заходи проводяться, але, ймовірно, за рік так швидко все не зміниться», — розповів Таран.

Експерт зазначив, що таке несистемне призначення кадрів — це дуже правильно. За його словами, всі успішні реформи в Грузії і в Східній Європі починалися саме так. «Починалися з того, що повністю міняли кадри. Як Саакашвілі — він взяв і звільнив всіх чиновників. Набрав молодих, недосвідчених. Вони якийсь час робили помилки, але результат був. Так само робили і в Східній Європі, класичний приклад — Чехія. Всіх прибрали і досвідчених чиновників теж. Це дуже вдалий крок вперед», — зазначив політолог.

На думку Тарана, ще рано оцінювати успіхи нових голів областей у питанні боротьби з контрабандою, але він упевнений, що у них це краще вийде, ніж у людей з номенклатури, яких туди могли б поставити.

«У них шансів найбільше. Вони всі дуже різні. Єдине, що їх об'єднує, — мотивація. Наприклад, Тука. Він був громадським активістом, людиною далеким від державної влади. Саакашвілі зробив із Грузії — однієї з найбільш корумпованих країн — одну з менш корумпованих. Москаль був при владі, на нього працюють екстремальні умови. Кожному з них потрібно показати результат. Геннадію Москалю, оскільки до нього зараз прикута величезна увага, до того ж після управління Луганською областю. Георгій Тука має показати результат, щоб довести, що люди з громадського середовища мають зовсім інше бачення. А Саакашвілі потрібно повернутися в світову політику. Тож йому треба показати результат в Одеській області. І ось ця мотивація дуже важлива», — розповів Таран.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 29



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів


/-0,28961586952209-/ /-pc-/
Top