counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Михайло Корнієнко
Михайло Корнієнко

У гучних справах корупціонерів потрібен громадський і журналістський контроль


Правоохоронні органи вибрали правильний шлях - вони нарешті почали активну наступальну роботу у боротьбі з корупціонерами. Суспільство втомилося від постійних обіцянок і розмов і вимагає дій. Все, що зараз робить ГПУ, МВС, НАБУ, дійсно схоже на реальність. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив генерал-полковник міліції Михайло Корнієнко.

«Я сповнений оптимізму. Це те, чим я займався все життя - боротьба з корупціонерами і хабарниками. Взагалі завжди мріяли, щоб із цим явищем було покінчено. Генеральна прокуратура на правильному шляху, до того ж не тільки ГПУ, а й НАБУ, і СБУ, і МВС. Добре, що відкривають справи на корупціонерів, що збираються матеріали, і вони документально підтверджені. Головне, щоб усе це було доведено до логічного кінця. Перш за все, щоб швидше були завершені досудові розслідування і щоб ці справи потім були передані в суд. Також необхідно, щоб суд виніс справедливі, зважені, обґрунтовані законом вироки. Всім у державі вже набридли розмови, потрібні реальні дії. І те, що зараз робиться, - це схоже на реальність. Обома руками підтримую діяльність Луценка, Холодницького, Грицака, Авакова - вони молодці, що борються з цим явищем і почали активну наступальну роботу. І суспільство на це дивиться з великою надією. Сподіватимемося, що справи будуть швидко розглянуті і корупціонери незабаром сядуть за ґрати», - розповів експерт.

Корнієнко також зазначає, що гіпотетично всі ці справи можна розвалити в суді, оскільки у таких підозрюваних завжди багато грошей. Тому питання також стосується і чесності суддів.

«Якщо не знайдеться чесних, непідкупних суддів, то, безумовно, є ризик, що справи розваляться. Адвокати вміють захищати своїх підопічних. Але я вірю, що посадити корупціонерів - можливо. Думаю, тут також потрібен і певний громадський, журналістський контроль, - підсумував фахівець.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 34



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів


/-0,35201406478882-/ /-pc-/
Top