counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Петро Олещук
Петро Олещук

Активізація діяльності ГПУ - це не що інше, як піар


Гучні кримінальні провадження, тема яких останнім часом постійно висвітлюється в ЗМІ, і активізація діяльності ГПУ - це не що інше, як піар. Новий Генпрокурор Юрій Луценко таким чином намагається показати, що робота триває і що його призначення було цілком виправданим. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політичний експерт Петро Олещук.

«Активність ГПУ пояснюється різними факторами - це, насамперед, необхідність показувати роботу, демонструвати ефективність нового Генерального прокурора. Призначення Луценка викликало, м'яко кажучи, неоднозначну реакцію, тому таким чином підтверджується правильність вибору Президента і підвищується рівень авторитету Юрія Луценка як Генерального прокурора. Він непогано вміє організовувати зв'язки з громадськістю, все правильно демонструвати, пропагувати, тому в цьому контексті тут не спостерігається особливих сюрпризів», - розповів політолог.

Олещук упевнений, що відкриття справ і активність Луценка - це лише піар. На користь цієї версії свідчить те, що при більш детальному розгляді всі ці справи виявляються недостатньо важливими.

«Чому це саме піар? Можна подивитися на характер цих справ. Попри те, що, на перший погляд, вони досить ефективні й важливі, але при більш конкретному розгляді все інакше. Обшуки в будинках Сівковича і Клюєва, справа проти Онищенка, якого прикриває депутатський мандат, порушення справ проти відставних комуністів. Тут абсолютно очевидно, що зараз існує досить високий запит на боротьбу з корупцією і його таким чином намагаються продемонструвати. Але яка тут проблема. Що таке корупція? Корупція передовсім стосується використання повноважень представників влади у власних інтересах, а всі ці процеси зачіпають не носіїв влади, а людей, які належать до політичної еліти або, наприклад, були пов'язані з минулою владою. Якщо говорити про боротьбу з корупцією, то очевидно, що вона не може проводитися ефективно, якщо поширюватиметься тільки на ворогів Президента, але не на його оточення. А тут поки жодного прогресу не спостерігається», - підсумував експерт.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 22



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів


/-0,59873986244202-/ /-pc-/
Top