counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Володимир Цибулько
Володимир Цибулько

Посади у вищому ешелоні влади не обіймають без політичного просування


Політична відповідальність обов'язково повинна бути для чиновників і державних службовців. Крім того, існує ефект бумеранга, який все одно встановить справедливість, як це сталося з нардепами, які поїхали на футбол до Франції замість того, щоб продовжити роботу в Раді. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив експерт Аналітичного центру «Політика» Володимир Цибулько.

«Уявіть собі, якби рота військових залишила свої позиції і полетіла на футбол, що було б? Втеча з парламентського фронту на футбол зіграла злий жарт з українськими політиками. Ті, хто літав на футбол, будуть символами поразки української збірної. Все-таки футболісти, незважаючи на поразку, залишаються народними улюбленцями, а ось українські політики навряд чи ними будуть. Тому зараз виникла комічна історія, коли винуватцями поразки зроблять тих, хто втік із парламенту і залишив парламентську діяльність задля цієї поїздки. Якби збірна виграла, то політики тягнули б ковдру на себе й одразу б засвітилися. За правилом бумеранга вони своє отримали», - розповів політолог.

Цибулько зазначає, що має бути політична відповідальність і для тих, хто рекомендує на посади людей, схильних до корупції. Адже посади в вищих ешелонах влади завжди узгоджуються з певним колом осіб.

«На людину, яка схильна до корупції, хтось подавав подання на певну посаду, під його кандидатурою стоять рекомендації певних осіб. Без погоджень із провідними політичними силами, наприклад із головою Миколаївської обласної державної адміністрації, кандидатура його заступника навряд чи була б затверджена. Тому повинна бути відповідальність за просування корупціонерів», - підсумував експерт.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 24



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів


/-0,23220705986023-/ /-pc-/
Top