counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Ігор Курус
Ігор Курус

Час окупації Криму - це час порожніх обіцянок влади


Два роки без Криму - це час порожніх обіцянок влади. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив голова правління Українського центру прямої демократії Ігор Курус.

«Якщо запитати пересічного українця, що зробила влада для деокупації Криму, то у більшості відповіді не буде! Якщо на Донбасі тліє гібридна війна під назвою АТО і країна намагається виконувати Мінські угоди, то з Кримом все сумно. І вся проблема в тому, що політики, які обіцяють повернути Крим, крім розвішування білбордів і гучних заяв, не знають, що робити! Як на мене, то вони сподіваються на ефективність західних економічних санкцій проти Росії. Але не більше!» - сказав Курус.

За його словами, нинішній прем'єр Гройсман вважає, що він поверне Крим за рахунок створення інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб, збереження прав громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях, та залучення міжнародної допомоги для деокупації Криму і забезпечення прозорого використання залучених коштів.

«Це з програми дій уряду на 2016 рік. Як ви думаєте, чи вдасться такими діями повернути Крим і відновити кордон на Сході? Звичайно, ні! Влада повинна діяти зрозуміло, системно й ефективно. Перш за все, треба підняти рівень життя в Україні, щоб ті громадяни, які погналися за «довгим рублем» і бігали з гаслами «Путін введи війська», зрозуміли, що в Україні жити краще. Друге, в країні повинна бути справедлива влада, яка захищає права своїх громадян, а не щохвилини їх порушує і думає, як не порушувати права тих, хто залишився жити з окупантом. І третє, Україна повинна стати на шлях сталого розвитку і припинити постійні експерименти на грані авантюр, які наші керівники називають реформами», - сказав експерт.

Курус упевнений, що Україна поверне окуповані території, коли армія зможе давати відсіч будь-яким провокаціям з боку російських загарбників, а спецслужби вичистять органи влади від російських бізнес-партнерів, шпигунів, диверсантів і родичів сепаратистів, і тоді, коли всі будуть знати, що на території, де майорить український прапор, панує порядок, справедливість і економічне зростання.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 29



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
більше матеріалів


/-0,34163594245911-/ /-pc-/
Top