counter
Стрічка новин
Вибрати все
Всі новини...

Тарас Березовець
Тарас Березовець

Проблеми з водою і світлом стануть серйозною перешкодою для туристичного бізнесу


Півострів продовжує мілітаризуватися, а проблеми з водою і світлом стануть серйозною перешкодою для туристичного бізнесу, що знову позбавить населення більшої частини доходів. Таку думку «Аналітичній службі новин» (АСН) висловив політтехнолог Тарас Березовець.

«Ситуація на півострові залишається незмінно складною. Крім того, варто зазначити, що введені санкції проти конкретних галузей дали свій ефект. Наприклад, зупинили роботу підприємства і порти, що належать олігархам Фірташу, Новінському та Ахметову. За ці два роки окупаційна влада остаточно встигла знищити сільськогосподарську галузь», - сказав експерт.

Політтехнолог зазначає, що Крим продовжує мілітаризуватися. Це підтверджують факти створення ударних військових угруповань, перекидання на півострів зброї, відновлення роботи замороженого ядерного сховища під Судаком.

«Ми не можемо стверджувати, що росіяни вже перекинули ядерну зброю на півострів, однак РФ відзначала факт перекидання комплексів «Іскандер». Крім того, російські військові проводять постійні навчання. Зокрема, під Джанкоєм минулого тижня формування ЗС РФ здійснили тактичні навчання під легендою «захоплення Херсонської області», - підкреслив експерт.

Березовець зазначив, що на тлі подальшої мілітаризації проблем із водою і електроенергією не уникнути, а заплановане будівництво додаткових електростанцій або створення так званого енергомоста проблем не розв'яже.

«Росіяни сьогодні протягнули третю лінію «енергомоста». Однак постійно приходять повідомлення про його нестабільну роботу. Тому світло подають за графіком у великих містах, зокрема в Сімферополі і Севастополі, а в інших із цим є серйозні проблеми. Заявлений проект будівництва двох електростанцій у двох великих містах Криму вже перенесли на 2018 рік. Причому загальна вартість робіт становить 92 млрд рублів. І керівництво вже не встигає у встановлені графіки робіт. Що стосується подачі води, то варто зазначити, що Україна перекрила постачання якісної води з Північно-Кримського каналу ще 2014 року. Тому кримчани почали користуватися водою з підземних джерел і свердловин. Однак вони вичерпуються, а це згодом може призвести до масштабної екологічної катастрофи», - заявив політтехнолог.

Експерт також констатував, що росіяни доведуть до завершення всі роботи з будівництва Керченської переправи, незважаючи на всі геологічні та кліматичні проблеми, однак небезпека цього об'єкта даватиметься взнаки.

Оскільки в цьому проекті вже замішані серйозні політичні гравці з Росії, я впевнений, що все одно росіяни будуть продовжувати його подальше будівництво. Однак уже зараз відомо, що кінцевий термін проекту відсунуто на 2019 рік. Росія побудує міст, адже це - питання іміджу влади, а тут логіка абсолютно не працює. Крім того, очевидним є той факт, що міст буде дуже небезпечним інфраструктурним об'єктом», - резюмував Тарас Березовець.

Авторские блоги и комментарии к ним отображают точку зрения их авторов. Точка зрения редакции информационного агентства ASN может отличаться от точки зрения авторов блогов, колонок на сайте и комментариев к ним. Редакция агентства ASN не несет ответственность за достоверность материалов из раздела «Блоги», «Колонки», сайт агентства только обнародует данную информацию.





Переглядів: 37



Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів


/-0,16465187072754-/ /-pc-/
Top